na MONu preko pametnega telefona, hehe
…ker manjkajo v besedilu šumniki 😉
Folk še na zmenkih hodi na MON pa tudi med malico “monirajo” na netu 🙂
Jaz pa samo na IRC-u ne uporabljam šumnikov (in jih tudi nikoli nisem), ker še vedno IRC-am :))
aja?
[img]http://i65.tinypic.com/5ozbpj.jpg[/img]
Sumniki niso merilo. Jaz naprimer pisem z majzeljnom in kladivom na kamnito plosco. Sumniki bi načeloma šli, ampak je preveč dela z njimi. 🙂
Jaz pa samo na IRC-u ne uporabljam šumnikov (in jih tudi nikoli nisem), ker še vedno IRC-am :))[/quote]
Kaj to se obstaja? 😀
Itak, ker zaviti S ni noben problem izklesati z ravnim majzelnom, strešico pribit 2z dvemi ravnimi kraki je pa umetnost :))
Jaz pa samo na IRC-u ne uporabljam šumnikov (in jih tudi nikoli nisem), ker še vedno IRC-am :))[/quote]
Kaj to se obstaja? :D[/quote]
Še 🙂
Lahko si dol potegneš, pa sprobamo. Lahko bi imeli kanal #mon, če ni že zaseden. Na Siol Forumih smo to včasih imeli.
Kaj to se obstaja? :D[/quote]
Še 🙂
Lahko si dol potegneš, pa sprobamo. Lahko bi imeli kanal #mon, če ni že zaseden. Na Siol Forumih smo to včasih imeli.[/quote]
Ma sej ga imam verjetno se nekje na racunalniku 🙂
Samo na nekaj te pa moram opozorit Peachess. Na IRC-u se ti vidi IP. Vsi ga lahko vidijo.
Ej Gunnar, kaj pomeni tisto “sledi temi”? A to te opozori, če je kak nov odgovor pri temi, kjer si odgovarjal? Neregistrirani tega nimamo…
Ej Gunnar, kaj pomeni tisto “sledi temi”? A to te opozori, če je kak nov odgovor pri temi, kjer si odgovarjal? Neregistrirani tega nimamo…[/quote]
Ja, to je ena izmed prednosti registracije. Po nekaj dneh, ko na temo že pozabiš, se lahko pojavi še kak odgovor, ampak nikoli ne zveš zanj. Tudi anonimnost nas stane, žal 🙁
Ej Gunnar, kaj pomeni tisto “sledi temi”? A to te opozori, če je kak nov odgovor pri temi, kjer si odgovarjal? Neregistrirani tega nimamo…[/quote]
Ja, to je ena izmed prednosti registracije. Po nekaj dneh, ko na temo že pozabiš, se lahko pojavi še kak odgovor, ampak nikoli ne zveš zanj. Tudi anonimnost nas stane, žal :([/quote]
Hvala za odgovor. Smo prikrajšani, ja 🙁 se pa menda kmalu obeta sprememba, ko boš lahko na vrhu razporejal teme, ki jih želiš videti- vse, že prebrane (da takoj vidiš nove odgovore) itd. Ne bo več treba pregledat celih strani znova. Pa še mnogo novosti. Se veselim 🙂 pa lahko noč 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.