Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na morje skupaj s taščo.

Na morje skupaj s taščo.

Tema ni hec, čeprav bom pisal tako.

Moja Frau izbira morje. Imava nekaj otrok, pa je kar izziv najti ustrezno nastanitev, da ima dovolj vsega in ne prelomi banke. Lani smo vzeli s seboj taščo-vdovo, ker sama ne gre več nikamor, pa smo si delili stroške in še je animirala otroke, da sva z mojo imela kaj časa.

Letos je našla samostojno hišo, kjer so spalni prostori tako organizirani, sta dve zakonski postelji v eni veliki spalnici, druge sobe pa so “samske”. Raj za svingerje, a v mojem primeru to pomeni adijo seks!

KAK DOPUST JE TO?!
Sem preveč tečen, ker vem, da bo s seksom bolj švoh teh 14 dni? Saj poznam mojo – ne bo hotela, kot doma noče, če je le 0,5% možnosti, da kdo sliši. Pod nama živi tašča, poleg naju so otroci, sosed je 10 m stran, … in zdaj še dopust zafuran.

Vem, da bom dobil zanimive odgovore.

Ne razumem. Imate več spalnic in v eni je sta postelji za 4 ljudi?

Pač gresta v eno titih drugih sob. Saj pa menda ne bosta spala v družbi tašče, otrok ? Potem je res seks adijo.

Da ne prelomi banke? A to temo ti je google prevedel iz angleske revije?

Kaj pa, čez dan pošlješ taščo in otroke na plažo. Vidva, rečeta, da morata nekaj pospravit, da bosta prišla za njimi. Vidva se pa dara dol in je.

Sexaš čez dan, ko so ostali na plaži. Ali sredi noči, ko drugi spijo. Lej, cajt se najde sigurno. Ni se treba oklepat ure. Ob 8 h zvečer ali ob 8 h zjutraj.

Beden si! Lajf je se tut kej druga kot seks. Glih da se ji tam skakat in raztegovat.

kdo še te v postelji seksa

Vprašaj jo, če misli, da njena mama ne ve, kako nastanejo otroci. Če imata par otrok, je njena mama seznanjena s tem, da seksata. To je počela nekoč tudi sama, zato tvoja žena sploh obstaja. Zato ravno nekega hudega šoka ne bo doživela, tudi če vaju sliši.

Lej, bodi moški, povabi taščo na kavo in jo prosi, če lahko pogovor ostane med vama, ter položi katre na mizo. Reci, da te žena “ne pusti blizu”, če je nekdo v sosednjem prostoru in če lahko ona (tašča) vsako jutro spakira mularijo na plažo, vidva pa se jim pridružita eno uro kasneje, da bosta v tem času lahko “malo sama”. Tašče imajo rade zete, ki jim dajo vedeti, da jo spoštujejo in ji zaupajo, zato bo prav gotovo razumela in se strinjala z načrtom. Verjemi. Saj ste odrasli, porka fiks, kaj bi nekaj skrivali? V nasprotnem primeru bo pa tako šokirana, da ne bo hotela z vami na morje, kar pa tudi ni tako slabo. Mularija ponoči spi, ne slišijo nič, ker so uničeni od divjanja po vodi, vidva pa hopa cupa brez skrbi.

A s tisto taščo, ki stalno kuha?

Dobro si si tole postlal na tujem, pa še varuško imaš zraven. Pač, tole je tvoj račun.

To je kar nekaj…Hja,znajdita se malo,bolj tega manjka.Niso razlog otroci,tasca in sosedi….

24 ur dnevno ni mozno da so otroci in tasca doma,ko niste na dopustu. .Ali pa otroke k tasci v varstvo tekom celega leta,vidva pa nekam na nocitev se spocit in sprostit.

Na dopustu  otrokom in tasci v zep denar za sladoled in gredo na potep za urco,dve.

 

 

New Report

Close