Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice na morje za vikend – kam?

na morje za vikend – kam?

Prosim svetujte mi, kam na morje za vikend (začetek novembra). Sicer gledam na Booking, vendar so cene za moje pojme (in denarnico) previsoke.

Kaj bi želel:
– soba za 2, ni treba luksuza
– uporaba notranjega bazena
– čimbližje Slo, da ne izgubljam časa na vožnji (torej ali naša obala ali pri Opatiji)

Hvala vnaprej za predloge.

IZOooOoLa
Ali tam pred tunelom na koncu ceste iz/proti Kopru, ko so ukradli Starbuks logo…en kompleks z bazenom je tam. Lepo. Dlje od Izole je umetno. Piran zaspan. Koper zabava ali industrija. Ankaran ne poznam.

Umag?

Salinera v Strunjanu vem da ima notranji bazen. Najbrž tudi kateri od Krkinih hotelov na drugi strani zaliva, nekaj portoroških hotelov… Včasih se direktno na spletnih straneh hotelov tudi najdejo ugodne ponudbe. Za Hrvaško poglej še recimo Valamar, pa Maistro… Se najde vse sorte.
Kaj pa ustreza tvoji denarnici, pa mi ne moremo vedet.

Aquapark?

No za moje pojme se kar najdejo variante[/url]…
Saj imaš na bookingu tudi opcijo iskanja hotelov z notranjim bazenom – do sedaj tega nisem vedela, ker me nikoli to ni zanimalo.

V Kopru ni nic, ce ze je tam zraven v Zusterni Aquapark in niti ni drago ce gledas da je ponudba dosti boljsa kot v hotelu Koper.

Ankaran je bolj za penzijoniste. Je pa samo en hotel in ima bazen posebej v drugem objektu.

Portoroz je drag, tudi ce gres sredi zime so taksne cene da te kap.

V Strunjanu je lepo ampak tam okoli nimas nic, pustinja.

Izola je se nekako najbolj normalna, vedno imajo neki (ta vikend je bla npr. Ciliada), je lepo za se sprehajat in nerabis sploh prizigat avta.

Fino bi bilo, če bi definiral, kaj je zate sprejemljiva cena.

Jaz na kupone vedno najdem zanimive ponudbe, res pa je, da ne iščem ponudb z notranjim bazenom.

Dve opciji:
Opatija:
http://www.megabon.eu/sl/ponudbe/hrvaska/opatija/hotel-opatija-9687?ref=vsikuponi&utm_source=Vsikuponi&utm_medium=Agregator&a_aid=vsikuponi&a_bid=74bd925b&utm_campaign=Vsikuponi_hotel_opatija_9687

Če ti Krk ni predaleč:
http://www.megabon.eu/sl/ponudbe/hrvaska/malinska-krk/blue-waves-resort-9757?ref=vsikuponi&utm_source=Vsikuponi&utm_medium=Agregator&a_aid=vsikuponi&a_bid=74bd925b&utm_campaign=Vsikuponi_blue_waves_resort_9757

Izola nima notranjega bazena razen v Delfinu, ki pa je hotel za upokojence.

Priporočam Žusterno: Bazen je z morsko vodo in je velik. Imaš tudi predel z masažnimi bazeni. http://www.terme-catez.si/slovenska-obala/vroce-ta-hip/paket-za-naju-v-hotelu-zusterna/?gclid=CKLLsK_xmcgCFQu3GwodJ_kNDw

V sauni žal nisem bila – sem pa slišala pohvale.

Imata možnost sprehoda po promenadi do Kopra – mogoče večerja v gostilni Capra http://capra.si/
Zanimiva gostilna z ne pretiranimi cenami za kakšenkrat.

Pod hotelom Žusterna je tudi Popotova picerija. Dobra.

Vglavnem simpatičen skromnejši hotel z dobrim vodnim programom in sijajno izhodišče za sprehode.

Po tej burji je glih za hodit iz Zusterne do Kopra ja :)))

Kera je Popotova picerija pod hotelom Zusterna? Ocitno sem kej zamudila 🙂

Kakor si bila nekoc simpaticna, postajas tezka smrklja, ki se vtakne cisto povsod, pa ce je razumela napisano ali ne.

Oprosti ce je blo danes CELIH 12 stopinj in je pihalo ko svinja!

Sorry samo jaz nebi po tem vremenu posiljala folk pes iz Zusterne u Koper! Se posebej tam ob morju piha ko nevem kaj. Razen seveda ce hoces da staknejo angino 🙂

a si ga pihnila s tole angino :-)))

Nevem pri drugih ma jz jo dobim vedno ko je zunaj mraz in piha ker ce imam samo malo zaprt nos pol diham cez usta 😀 al pa da jem sladoled zvecer pol zjutraj nemorem govorit 😀

Ne vem, mal sem poguglala kaj so vzroki angine, pa ni nikjer burja omenjena. Ko so moji otroc kašljal, nas je pediater poslal na morje, da zamenjajo zrak, ob obalo, k valovom…da se mal spucajo.

A drgač razlikuješ med angino in prehladom, al je na primorskem vse to kar isto?

Vem kaj je angina ja, in to gnojna :))) sem jo imela tudi po 5x letno 🙂 sem tudi bla ze u bolnici kjer so me filali z antibiotiki v zilo ker nisem mogla dihat zaradi tega 🙂 jz ko imam zamasen nos pol ko diham skozi usta gre itak mrzu zrak notri ker je burja mrzu veter in ko piha burja je avtomatsko manj stopinj kot sicer 🙂 sem jo glih prebolela prejsnji teden..

Sam neki bom rekla, če je zamašen nos, rešuj takrat in ne čakaj, da gre naprej. Če pa to počneš, pa kako si imunsko šibka. Saj verjetno ne položi burja kar vse primorce po vrsti?

Jz dobim angino cez noc. Zvecer je vse ok, drugi dan zjutraj nemorem dihat. So pa stvari ki jih nemorem prestavit in morem it z zamasenim nosom. In ja, imam zje*an imunski sistem, zato sem tudi neko drugo bolezen fasala. Je pa zadnja leta dosti boljse in ne zbolevam vec 5x na leto 🙂

Ampak, če imaš zamašen nos, ga odmaši, ne dihaj skozi usta.

Novigrad hotel Laguna ali Maestral

New Report

Close