Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na morju in brez dotikov

Na morju in brez dotikov

Odgovor na objavo uporabnika
Žalosten, 21.07.2022 ob 09:11

Tudi jaz imam enako izkušnjo, le da sem jaz moški in si želim dotikov, romantike, sexa…. ona pa hladna zvečer buli v telefon! In skos govori da bo jutri pravi čas zato-ta jutri je 1x na pol leta!
Vse imava urejeno, Hiša, 3 otroci, službe….dopusti, telesno (izgled) nama nič ne manjka, sex pa 3x na leto:-(.

ce bo šlo tko naprej bo pa kera druga dala! Sorry 🙁

Žal mi je, da si poročen z maternico, ki se je zaprla za užitke, ko je odrodila vajine skupne potomce.

On fura fasado za javnost, kako ste na zunaj srečna družina. To je svojevrstna kastracija tebe, kot moškega. Verjetno si premlad, da boš tkole stagniral nadaljnih 20 let, do impotence te to lahko spravi. Pomanjkanje seksa vodi v težave s prostato.

Postavi jo pred dejstvo, pogovor. Če ne bo šlo, pa si najdi drugi, s kateroi boš srečen. Jeba je edino to, ker nasrkajo nič krivi otroci, ko jim razpade družina – ampak v takem primeru je krivda na njeni strani. Seks je del zveze, zakona – če je glava porihtana. Njena očitno ni.

A si zihr, da je nima…moj bivsi je pred leti delal isto..isto sem jaz govorila, dokler nismo prisli z morja in dobim sms od partnerja te zenske…in ja skupaj sta bila pol leta..pa niti malo nisem slutila, ko danes pogledam za nazaj, so bili znaki ocitni.

Črna kuhinja, 21.07.2022 ob 09:02

No ja…sem preko štirideset…oba sva še ‘lepa’ skrbiva za postavo, zdravje…bi rekla, da glede na okolico zgledava oba zelo dobro….

Meni pa že kar nekaj let ni več potreben sex… potrudim se za njega, ker bi on še in še in še…

Imam stresno in zahtevno službo, po službi pa se ‘sprostim’ z tevejem, računalnikom, čvekom…kjer mi ni treba vlagat nobenega truda…kjer lahko telo in možgani totalno počivajo.

Ga ne varam, nimam nobenega prijatelja – moškega, ki bi ga imela za čvek, kave, družanje…. noben moški, ki ga poznam me ne privlači, da bi lahko rekla ni več kemije med nama…

Ja vem očitno je nekaj narobe z mano…ali pač ne? in mi sex ne pomeni nič.

Vendar midva še zmeraj greva na sprehod, skupaj po opravkih, skupaj kuhava, gledava tv, opravljava dela na vrtu…se pogovarjava, planirava… Edino tega nisem zasledila pri vama.

Ti si že v zgodnji menopavzi. Postajaš aseksualna, ker ti določen nivo spolnih hormonov rapidno upada. Nimaš kaj, tukaj pač pri tebi narava ni bila radodarna na daljši rok.

jaz sem 10 let starejša od tebe, pa mi je seks, intima, telesni stik še vedno v užitek in sprostitev – to me pomirja, odpravlja stres – čedalje bolj; ker  se telo drugače odziva,dražljaji so intenzivnejši, daljši, bolj poznaš svoje telo, veš kaj je tisti pravi užitek. Je pa res, da ti mora bit seveda seks od prve izkušnje naprej v užitek in ne neko bremenilno obvezo – veliko žensk deluje tako, da je seks samo za otroke nardit ko so v fertilni dobi, potem pa konc, pa izgovarjanje na utrujenost, stres, izčrpanost. Ker se jim ne da – svojo reprodukcijo in fazo materinstva dosegle, s tem pa povezujejo tudi zamiranje sle po intimi. Tako je z večino žensk po 40em, ko se pogovarjamo. Pač odkljukajo na seznamu “been there done that”. Mi ni treba več… Kar je žalostno. Seks je za užitek, mora biti kot sprostitev in popestritev vsakdanjika – orgazmi sproščajo v telo hormone sreče – ne pa da je seks  smatran kot neka obveza znotraj zveze ali zakona.

Avtorica, ploskam tvojemu dedcu. Tako se dela.

Ja pa ti zacni, ne.

Zacni ga masirat, pa vedno nizje….

Midva sva skupaj že več kot 15 let, 3 mali otroci in oba komaj čakava, da zaspijo, da lahko skočiva med rjuhe.  Sploh na morju je pestro, kot da bi bila spet najstnika. Ne morem se ga naveličati, on pa mene tud ne, še vedno je ogromno kemije med nama. Težko bi bila z nekom, ki se me ne bi želel, ne bi mogla živet brez spolnosti. Verjetno bi ga pustila ali bi si našla ljubimca, vendar težko to komentiram, ker nisem nekdo, ki bi lahko varal.

Če je po 10ih letih tak s tabo kaj bo pol po 20,30 letih???? Boš skoz nesrečna? Problem ni v tebi ampak v njemu.

Hvala vsem za odgovore in mnenja. Se mi zdijo vsi realni in smiselni.

Klepete na spletu sem valda v preteklosti ze nasla, mislim sicer, da se trenutno tega ne posluzuje, pa v resnici mi je cisto vseeno, ce bi se jih.

Ljubice nima, razen, ce jo ima v sluzbi. Nima nepojasnjenih in sumljivih izhodov, tudi sicer se mi zdi da ni tak tip cloveka.

Vceraj sva se pogovarjala in mislim, da ima generalno gledano o spolnosti dolocene zadrzke, ki si jih niti sam ne zna pojasnit. Orala se mu gnusi, ne samo to, da bi jo on meni izvajal, ampak se ko mu ga jaz vlečem je rekel, da sploh ne uziva ampak da razmišlja, kako je meni to lahko v užitek.

Ne vem. Grem v lov na ljubimca. Saj je sam rekel, da mu je v resnici vseeno.

Tezko bi pa kar spakirala in sla. Vem, da me ima rad in sicer se imamo lepo. Imava skupne hobije, interese, strmiva v podobno smer. Ja, je sem pa tja kaksen konflikt, amoak naceloma imamo lepo življenje. Ne vem, ne bi rada pozgala vsega do tal, hkrati pa vem, da s takim življenjem bom na stara leta obžalovala in se tolkla po glavi, zakaj nisem cesa naredila drugače.

Morska365, 21.07.2022 ob 13:17

Tezko bi pa kar spakirala in sla. Vem, da me ima rad in sicer se imamo lepo. Imava skupne hobije, interese, strmiva v podobno smer. Ja, je sem pa tja kaksen konflikt, amoak naceloma imamo lepo življenje. Ne vem, ne bi rada pozgala vsega do tal, hkrati pa vem, da s takim življenjem bom na stara leta obžalovala in se tolkla po glavi, zakaj nisem cesa naredila drugače.

Koliko je tvoj star in kakšno službo opravlja? Je zadovoljen s svojim življenjem?

Avtorica a ti pa ne maraš Netflixa? Glejta skupaj, priporočam serijo Resident Evil trenutno. Zakaj bi čakala na dotike, ti se ga dotakni in daj pobudo. A leži kot mrtvec če si ljubeča do njega ali te odrine?

Bi rekel, da je avtorica v resnici izredno prikupna oseba.

Pomemben podatek, 21.07.2022 ob 13:36

Koliko je tvoj star in kakšno službo opravlja? Je zadovoljen s svojim življenjem?

V sredini tridesetih.

Sluzbeno bi ocenila da je zadovoljen nekje 6/10. Si mislim, da bi rad počel kaj drugega v življenju.

Blednica, 21.07.2022 ob 13:40

Avtorica a ti pa ne maraš Netflixa? Glejta skupaj, priporočam serijo Resident Evil trenutno. Zakaj bi čakala na dotike, ti se ga dotakni in daj pobudo. A leži kot mrtvec če si ljubeča do njega ali te odrine?

V resnici mi je dovolj tega, da dajem pobudo in sem potem a) zavrnjena z “utrujen sem” ali pa b) se me “usmili” in mi da jasno vedet, da dela to samo zaradi mene.

Morska365, 21.07.2022 ob 13:49

V resnici mi je dovolj tega, da dajem pobudo in sem potem a) zavrnjena z “utrujen sem” ali pa b) se me “usmili” in mi da jasno vedet, da dela to samo zaradi mene.

Sočustvujem. Če ne kaže volje je brezveze ostati, to ni prijetno skupno življenje. Želim ti da najdeš pogum in storiš kar bo najbolje zate 💪

Pri nama je isto… Prejsnji mesec sva celo 10x..sedaj ga boli kriz pa ze 10dni nisva. Drugace prideva na 4-6x na mesec. Meni je premalo. Zdi se mi da se me potem usmili. Poljubljava se skoraj nic ne. Na morju sva v sedmih dneh dvakrat. Itak am ocel dan aktivni z otroki in potem ob 23h si ubit. Orala tudi enkrat na mesec on meni. Jaz njem pri vsakem zacetku sexa. Analno mogoce 2x na leto ko sem res sproscena. Nikoli me ne sili. Pravi da tisti ki varajo varajo skoz. Da to si clovek tak. Ne vem zakaj nima vecje zelje po spolnosti.. Res je to brezveze.. Sva pa samo 4leta skupaj in imava tudi vse urejeno.

Ampak, se ga ti kdaj lotis sama od sebe? Kako reagira?

Pri nama  je pa ravno obratno.Ona ne da nikoli pobude za kaj več.že kr lep čas. Vedno moram bit jaz tisti.Ona bi vedno spala,pa vedno je nekaj narobe.Isto je bilo pri nama na morju,kot pri tebi.In sem se odločil,da ji ne bom več težil.Ko bo pa ona hotla,če seveda bo kdaj to.Pa se bom jaz delal nedostopnega.

Da nisi ti ki prej bla taka,zdaj te je pa dal nastran.Da vidiš kak je ,ko se delate norca iz moških.

luštkana tema

Morska512, 20.07.2022 ob 22:12

Deset let sva skupaj. Meni je se vedno postaven, privlacen, ko ga pogledam, mi postane toplo. Se vedno mi je vsec.

Sama imam po dveh otrokih kaksno kilo viska, ampak sem postavna, skrbim zase, samozavestna, z dobro energijo. Dalec stran od zavaljene debeluhinje, ki se je zapustila do neprepoznavnosti.

Ampak on se me ne dotakne. Zivi mimo mene. Ne, ljubice nima. Pa zdaj, na morju, ko je gole koze in trenutkov, ki bi si jih lahko ukradla, več kot dovolj. Zvecer se zavali na kavč in drka netflix. Meni pa se para srce. Kaj ta ignoranca dela moji samozavesti, mojemu obcutku, da sem zenska, da sem vredna, da sem zazeljena, katastrofa.

Težko danes razumeti nekatere in vso to kramo tehnologije. Ženska je še vedno ženska in da se ne zapusti.  Tudi kakšna Kilca več je sex še vedno pristen z žensko kakor zadovoljstvo na roko in pripomočki. Na splošno na dopustu ki komaj čakaš da otroci zaspijo da zlezeš njej med noge.  In če imaš takšno je stvar ista kod pri tebi.

In ja tudi obratno so stvari ki bi ležala počivala pa bo nekdo videl in vedno izmikanje ženske. Pa zdaj nebi pa moreš ravno zdaj pa mi ni pa saj si pred kratkim itd. izgovorov.  Nekateri pa stradamo in kaj ti potem preostane na roko.

Na morje greš sama saj je tukaj dosti fantov ki te bodo porihtali

Moje mnenje_ on ne brska samo po Netflixu….poznam podobno …tip chata z ženskami, lahko da samo z eno. S čustvi oz.ogretostjo je nekje drugje, zato pa nima interesov zate. Verjemi. To počnejo moški zaradi svojega ega_ samopotrditve, potem pa čist not padejo.

Draga moja jaz pa imam kar nekaj kg preveč pa je moj mož še zmeraj nor name. On bi vsak dan pa se meni kdaj ne da tako da sva na 3-5x na teden. In sex je sedaj 100x boljši kot pred 20 leti

Pa sem imela tudi jaz nekoč dobro postavo. Ampak moj mož je od začetka ljubil mene kot osebo. Še zmeraj se veliko pogovarjava in ogromno presmejiva.

Nisem glih kot od Mela Gibsona žena. Ampak vdiš, ko moški ljubi žensko mu je ona vredu tudi s kakim kg preveč. Moški, ki ljibi ne bi menjal tega kar ima s svojo ženo, ki nima popolnega popolnega telesa, za neko popolno telo in dolgočasno žensko.

Ljubezen je več kot zunanjost. Ker tudi moški pri 45 zgleda drugače kot pri 25.

Morda bi se bolj obremenjevala s tem kako mu pašeš kot oseba in ne s tem kako imaš telo.

Priznam pa, da obstajajo tudi moški, ki so idijoti in vidijo samo telo. Taki pa itak ne vejo kaj je ljubezen. Niti ne opazijo, da se jim lasje rečijo, postajajo sivi, zgubani s trebuhom… ampak žena mora pa zgledat kot dvajsetletnica. Katera si sploh želi takega deca?

Palma alma, 21.07.2022 ob 18:25

Draga moja jaz pa imam kar nekaj kg preveč pa je moj mož še zmeraj nor name. On bi vsak dan pa se meni kdaj ne da tako da sva na 3-5x na teden. In sex je sedaj 100x boljši kot pred 20 leti

Pa sem imela tudi jaz nekoč dobro postavo. Ampak moj mož je od začetka ljubil mene kot osebo. Še zmeraj se veliko pogovarjava in ogromno presmejiva.

Nisem glih kot od Mela Gibsona žena. Ampak vdiš, ko moški ljubi žensko mu je ona vredu tudi s kakim kg preveč. Moški, ki ljibi ne bi menjal tega kar ima s svojo ženo, ki nima popolnega popolnega telesa, za neko popolno telo in dolgočasno žensko.

Ljubezen je več kot zunanjost. Ker tudi moški pri 45 zgleda drugače kot pri 25.

Morda bi se bolj obremenjevala s tem kako mu pašeš kot oseba in ne s tem kako imaš telo.

Priznam pa, da obstajajo tudi moški, ki so idijoti in vidijo samo telo. Taki pa itak ne vejo kaj je ljubezen. Niti ne opazijo, da se jim lasje rečijo, postajajo sivi, zgubani s trebuhom… ampak žena mora pa zgledat kot dvajsetletnica. Katera si sploh želi takega deca?

Točno tako je tudi pri meni.

Težko je iz enega zapisa vedeti, kaj je pri vama, lahko je res samo on idiot, varalica ali pa gej, ampak na žalost vas pa vidim en kup žensk, s katerimi se tudi sama ne bi znala o ničemer pogovarjati. Zrihtana, a do konca dolgočasna, nezanimiva, da bi človek kar zaspal zraven.

Žal mi je za tvojo situacijo in težko najdem besede, ki bi ti lahko kako pomagale. To kar se vama sedaj dogaja na dopustu je verjetno podobno temu kar imata od odnosa tudi doma. Skušajta se pogovorit in najti vzroke. Če se bosta uspela vsaj malo ponovno povezati bo tudi intima prišla nazaj če bo volja iz obeh strani. Skušajta pogledati kakšen film ali serijo skupaj. Povabi ga na kaj kar veš da mu je všeč. Uporabi svoj seksipil, zapelji ga. Prebijta rutino, sprobajta kaj novega itd.

Tudi sam se mora zavedati, da bo zveza tako propadla če se ne bo potrudil kaj ukreniti.

Daljinec na telefon, 20.07.2022 ob 22:19

Kaj naj ti rečem, sožalje!

Še slabše bo! Imam takega. Kaj naj z njim? Trga se mi srce, kot da je poročen z Netflixom in telefonom. Nobenih pogovorov, skupnih sprehodov, ničesar. Niti kakršnih koli druženja z drugimi ljudmi. Ravno razmišljam, da bi šla k terapevtu, drugače se mi bo od neodnosa zmešalo. Postajam že depresivna, zamorjena, anksiozna.

Pa babe vračate pozornost ?

Z mojo imava ravno sedaj “umerjanje stikov”, ves čas sem se slinil okoli nje, pa nič, niti za rit je skoraj nisem smel več prijeti, pred leti sv imela isto situacijo, pustil sem jo nekaj mesecev na miru, sedaj pa bo tako da jo bom pa jaz zvrnil tako kot ona zavrača mene in to nekajkrat zaporedoma, bo videla kako trapasto se človek počuti.

New Report

Close