Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na naslednjem srečanju

Na naslednjem srečanju

bodo pa sam pupe in jaz! Tko, da bom vsaj enkrat v življenju car:-))))

Eh Kirči, Kirči, seveda, same pupe bojo, si pa tokrat zapravil zadnjo priložnost, da se v živo vidiva …. :-))) Vem, da ti ni in ne bo za to nikoli žal, meni pa je, to ti pa že moram priznati !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Prišla boš pa konec! Vsaj enkrat naj bo po moje. In tako se boš morala žrtvovat, da boš ves čas ob meni sedela in mi držala kljun, da ne bo prehudega kikirikanja:-)))

Tebe ne bo nikoli nič ustavilo, da bi nehal kikirikati, le melodija bo malce drugačnejša !!! Oz. kukirikukk …:-))) In zato mi nekako ne bo treba priti, ker te itak ne bom mogla ustaviti, so druge za to primernejše … in morda bi te celo znale ustaviti oz. ti zamašiti ključek …:-))))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Boš že vidla!:-)))

Gledam zdaj z očmi na pecljih … pa nič ne vidim ! In če ne vidim zdaj, kako bom videla v prihodnje ??? :-))

stari….ti kar sanjaj……..

hahahahha

a ti jojčeke posodim?

leta letijo - iščem stevardeso.....

pa nibro se hecat z njo…aneda kirči?..hahaha

Kaj je pa zdej to?????????
Sevede boš na naslednjem srečanju z nami, kako de ne ???? ;-)))))

Ker sem prišla na tole zato, da vas lepo pozdavim ! To je to…. zdaj pa je le vprašanje časa še … za odhod v penzijo !!!:-)))

Hmmmm.
Saj sploh ne vemo,če bi se to izplačalo ;))))

A imaš sive laske ?

sej ne moreš oddditi…ne ti…ne jaz…..

Misliš, da res ne? Greva stavit ???:-))) Sem bila že na pol v odhajajnju, pa se je nekaj premaknilo nekje … pa sem še za hipec postala …

Ma dej, dej dej;-))))))))))))))
Pol boš šele mela cajt štrkat tle gor in rihtat srečanja;-)))) Te ne spestimo kr taku;-))))

Ma šempjo, ti ne moreš odhajat, ku še pršu nisi;-)))))

kaj to pomeni?

smrk…saj prav…pride mladi falot….pa takoj vse pozabiš….khmmm

Kaj nej ti razložm? Kaj pomeni šempjo al kej druzga;-)))))

to ja.-……

čuj mala……danes si pa vroča…upssssssssss

hmmm?:-)))

jajca mam, stari!:-)))

okej…če ti to kaj pomaga…haahaha

jej jej Kir………….če bi to mulko naredil…bi še razumel…ampak ti…khmmmm

Prismoda;-))))

buci buc……kak si fletkana……..

a veš, da mam rad prismode…upssssssssssss