Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na novo tapiciran stol

na novo tapiciran stol

Imam konkretno zguljen stol ob računalniški mizi. Rada bi ga dala na novo tapicirati, in sicer v usnje, v enako barvo kot je sedežna. Kdo se ukvarja s tem? Cena?

Tapetnik se ukvarja s tem. Najbrž bo pa cena taka, da bolje da kupiš novega. Lahko tudi sama ali kakšen dečko, če je pripraven, to naredi. Meni je. Kot nov, res se ne splača en stol. Pa še več ne. Predrago.

Hvala za odgovor. Ja, imam enega, ki bi pa mogoče res to lahko sam naredil. Hm, zdaj moram samo še usnje v barvi sedežne nekje najdt.

Zakaj ravno usnje, lahko tudi kupiš skaj v trgovinah z barvami in co. (Zorro v Domžalah), ali direktno pri tapetniku (npr. Šenčurju je en, ki ti tudi proda blago brez storitev)…..itd.
Sicer ne vem točno kako zgleda tvoj stol spodaj, a naše v kuhinji smo brez problema tapicirali sami, sam un industrijski klamfar kupiš, skaj in dobre škarje. Stoli so bili kot novi, nič ni bilo videti, da smo jih naredili sami…….

Za spinalisa sem dobila okvirno ceno sto evrov (seveda ne usnje, ampak mikrofibra), pri sami firmi Spinalis bi me prišlo okoli 150 evrov.

jaz se dala pretapicirati 6 kuhinjskih stoliv v usnje,tapicirati je bilo potrebno sedišče in naslonjalo,pa sem plačala 180€,z delom.

Preveč.l 180, če bi samo malo bili priročni, bi sami in bi bilo ceneje. No, samo povem. Saj ni nič narobe. Ampak to so stvari, ki se jih res lahko v današnjem času loti sam kolikor toliko spreten dec in jasno tudi ženska.

Za 180 evrov dobim že novo mizo s stoli, pa kar v redu.

New Report

Close