Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na območju Zmajskega mosta našli truplo 

Na območju Zmajskega mosta našli truplo 

V prestolnici so na območju Zmajskega mosta policisti pod mostom odkrili 27- in 32-letnika, ki so jima reševalci takoj nudili zdravniško pomoč. Ugotovili so, da je bil 27-letni moški mrtev že pred prihodom reševalne ekipe, 32-letni moški pa po zagotovljeni zdravniški pomoči okreva.

Overdose

Nje.

#visitljubljana

enjoj it from the riverboat!

1x lahko ugibamo, kaj je vzrok..me čudi, da jih ni še več.

Odgovor na objavo uporabnika
lol768, 29.09.2023 ob 08:32

1x lahko ugibamo, kaj je vzrok..me čudi, da jih ni še več.

Kaj pa je bil vzrok?? Ker govori se svašta 🙁

Upam da ni Fentanyl. Ker potem bo žrtev več.

Vani536, 29.09.2023 ob 09:58

Upam da ni Fentanyl. Ker potem bo žrtev več.

Jaz pa ravno upam, da je bil Fentanyl. fentanyl je odlično čistilo, čisti družbo kar precej učinkoviti. Škoda je le ta, da je bil star 27 let, kar pomeni, da je 27 let bil breme družbi, lahko bi se stegnil že malo prej, torej bil malo bolj obziren do drugih.

jao kolk ste eni ubogi?? kako je lahko par litrov krvi od overdosa?? in ali če se nekdo predozira rečemo da se je samo poškodoval?? kolk rožletov more nosit ta zemlja??

Za vsakega đankurja, ki crkne, je prepozno.. Boljš bi bilo včeraj, da bi crknil

Kaj je gnoj PSIHOPATSKI, ki uživaš ob tej smrti, v drugih temah upaš, da bo nov HITLER prišel in pišeš homofobične komentarje. Kaj je ti svinja krščanska.

TEBE BI BILO TREBA UBITI.

Pa kaj ti ni gnoj incelovski jasno, da bi tudi tvoj otrok ratal narkoman, če bi imel tazga izmečka za starša kot si ti?

Jankovićeva Ljubljana, 29.09.2023 ob 07:07

V prestolnici so na območju Zmajskega mosta policisti pod mostom odkrili 27- in 32-letnika, ki so jima reševalci takoj nudili zdravniško pomoč. Ugotovili so, da je bil 27-letni moški mrtev že pred prihodom reševalne ekipe, 32-letni moški pa po zagotovljeni zdravniški pomoči okreva.

Verjetno je bila smrt posledica droge. Že videno v Ameriki.

grozno

Tisti del ljubljnae je poln đankijev.  Policija se šeta ob njih, oni se pa vsem na očeh fiksajo in kupujejo drogo. Ne rabiš dosti domišljije, da veš, za kaj gre. Še več bo tega.

Predoziral se je s spermo. Preživljal se je s fafanjem.

Anonimno 4956, 29.09.2023 ob 10:02

Jaz pa ravno upam, da je bil Fentanyl. fentanyl je odlično čistilo, čisti družbo kar precej učinkoviti. Škoda je le ta, da je bil star 27 let, kar pomeni, da je 27 let bil breme družbi, lahko bi se stegnil že malo prej, torej bil malo bolj obziren do drugih.

Tebe bi se moglo ubiti s FENTANYLOM svinja krščanska janšistična.

Z veseljem, 29.09.2023 ob 13:35

Predoziral se je s spermo. Preživljal se je s fafanjem.

Upam da tvojo otrok umre takšne smrti.

Na Trubarjevi so že marca našli enega razkosanega, pa miličarji še kar molčijo!

Podjetnik 1817, 29.09.2023 ob 13:26

Verjetno je bila smrt posledica droge. Že videno v Ameriki.

Aja v ameriki videni da se predozirajo. Ok. Pri nas zihr ne :). Veš koliko ljudi letno v sloveniji umre zaradi predoziranja? Ne malo. In ne ni fentanyl. Tega ni v europi. Večinoma je kar heroin. Dosti jih od alkohola umre. Dajte malo manj na youtube viseti no, ker ste prav butasti od tega. Kaj ko bi si kaj za delat raj našli?

Kokoši anonimno, 29.09.2023 ob 13:38

Tebe bi se moglo ubiti s FENTANYLOM svinja krščanska janšistična.

Povej imaš problem, klinc gleda vse drogeraše, prav je tako , to je kot sanitetni odstrel,,,,

Baje si je smokija odrezal 😅 Sam od sebe, če verjames. Kokosi, te je kaj strah?

Od same sreče nihče ne pristane na igli. Ob bede in notranjega trpljenja pa. Morda bi bilo bolje, če bi imeli otroci/mladostniki boljši dostop do psihiatra, čw bi csd-ji delali v korist otrok, če ne bi imeli pokvarjene sodnije in če bi imeli več plemenitih in zrelih rej.družin.  Potem morda ne bi tudi odvisnikov bilo. To so vse globoko ranjene duše, ki nas opozarjajo, da smo jih kot družba nekoč nekje pustili na cedilu.

@Da te ni sram Vse lepo in prav, ampak takšni ljudje, da tako zabredejo, so v osnovi žepsihično šibki. No ja, nič vrednega ni bilo izgubljeno, je pa žalostno, kako nekateri hitro propadejo. Jaz sem približno istih let in se dosti bolje počutim kot sem se pri 15-20.

To je naravna selekcija.  In takih primerov bo res čedalje več.

tak636, 29.09.2023 ob 15:03

Povej imaš problem, klinc gleda vse drogeraše, prav je tako , to je kot sanitetni odstrel,,,,

Ponavadi ravno taki težaki kot si ti takole otroke v drogaraše vzgojite. Upam da se ti bo tvoj otrok za drogo prodaju in potem takole crknil.

New Report

Close