Na območju Zmajskega mosta našli truplo
Jahman, 29.09.2023 ob 15:22
@Da te ni sram Vse lepo in prav, ampak takšni ljudje, da tako zabredejo, so v osnovi žepsihično šibki. No ja, nič vrednega ni bilo izgubljeno, je pa žalostno, kako nekateri hitro propadejo. Jaz sem približno istih let in se dosti bolje počutim kot sem se pri 15-20.
Ja prav, psih.šibki po tvoje. Ob primerni podpori celega sistema in usmerjanju med čermi, ki jih vsak ni deležen kot bi jo potrebovale te čiste/nešne/strte/ranje duše bi morda na koncu v odrasli dobi bili boljsi ljudje kot sva ti in jaz. Bistvo družbe je zatajilo.
Vedež, 29.09.2023 ob 13:43
Jankovićeva Ljubljana, 29.09.2023 ob 07:07
V prestolnici so na območju Zmajskega mosta policisti pod mostom odkrili 27- in 32-letnika, ki so jima reševalci takoj nudili zdravniško pomoč. Ugotovili so, da je bil 27-letni moški mrtev že pred prihodom reševalne ekipe, 32-letni moški pa po zagotovljeni zdravniški pomoči okreva.
Na Trubarjevi so že marca našli enega razkosanega, pa miličarji še kar molčijo!
Verjetno je bil storilec kak levičar, da se grozodejstvo skriva javnosti, kolesariat?
Jahman, 29.09.2023 ob 15:22
@Da te ni sram Vse lepo in prav, ampak takšni ljudje, da tako zabredejo, so v osnovi žepsihično šibki. No ja, nič vrednega ni bilo izgubljeno, je pa žalostno, kako nekateri hitro propadejo. Jaz sem približno istih let in se dosti bolje počutim kot sem se pri 15-20.
::::::::::::::::::::::::::.
In takšne jih naredijo starši!
Da te ni sram, 29.09.2023 ob 15:42
Ja prav, psih.šibki po tvoje. Ob primerni podpori celega sistema in usmerjanju med čermi, ki jih vsak ni deležen kot bi jo potrebovale te čiste/nešne/strte/ranje duše bi morda na koncu v odrasli dobi bili boljsi ljudje kot sva ti in jaz. Bistvo družbe je zatajilo.
To je jasno. Sam tam se en psihopat izživlja in uživa ob tej novici ob smrti.
Resnica pa je, da je umrli odvisnik lahko res kot praviš, čista/nešna/strta/ranjena duša, medtem ko je ta, ki upa, da jih bo droga ubila še več navaden izmeček. Toda kako ga ubiti?
Ko jaz odprem temo, da je treba določene ljudi usmrtiti me moderatorji brišejo, ko pa taki PRASCI pišejo take stvari pa jih pustijo.
Kokoši anonimno, 29.09.2023 ob 16:21
To je jasno. Sam tam se en psihopat izživlja in uživa ob tej novici ob smrti.
Resnica pa je, da je umrli odvisnik lahko res kot praviš, čista/nešna/strta/ranjena duša, medtem ko je ta, ki upa, da jih bo droga ubila še več navaden izmeček. Toda kako ga ubiti?
Ko jaz odprem temo, da je treba določene ljudi usmrtiti me moderatorji brišejo, ko pa taki PRASCI pišejo take stvari pa jih pustijo.
Samo čista Ljubezen lahko zdravi in samo ta lahko prinese mir na zemlji. Nič drugega. Naj jo le vsak pri sebi spozna in bo svet lep in varen prostor.
Zdaj se ve, FANT NI UMRL ZARADI PREDOZIRANJA.
Samomor je naredil in to ne z drogo ali kakšno substanco. Ampak na krvav način, verjetno rezanje žil ali pa se je zaklal.
Vsi ki ste pa uživali ob tej novici vedite, da se vam bo vrnilo. Ker dvomim, da je lahko katerikoli otrok srečen ob takih izmečkih od staršev kot ste vi.
Kokoši anonimno, 29.09.2023 ob 16:48
Zdaj se ve, FANT NI UMRL ZARADI PREDOZIRANJA.
Samomor je naredil in to ne z drogo ali kakšno substanco. Ampak na krvav način, verjetno rezanje žil ali pa se je zaklal.
Vsi ki ste pa uživali ob tej novici vedite, da se vam bo vrnilo. Ker dvomim, da je lahko katerikoli otrok srečen ob takih izmečkih od staršev kot ste vi.
KJe ste to prebrali? Link
M&M, 29.09.2023 ob 18:16
Drogiranje in alkoholizem sta zavestno dejanje. Za to ni kriv noben obup, kot to radi mediji prikažejo. Če nimaš denarja se za to ne začneš drogirati. Obrneš za na CSD za pomoč.
pijejo in drogirajo se zaradi dusevnih stisk, da se otopijo. Če bi psihiatri bili dostopni bi marsikoga resili se preden bi posegal po njim dostopnim substancam za omamljanje-begom pred za njih prehudimi bremeni.
Da te ni sram, 29.09.2023 ob 15:11
Anonimno 4956, 29.09.2023 ob 10:02
Vani536, 29.09.2023 ob 09:58
Upam da ni Fentanyl. Ker potem bo žrtev več.
Jaz pa ravno upam, da je bil Fentanyl. fentanyl je odlično čistilo, čisti družbo kar precej učinkoviti. Škoda je le ta, da je bil star 27 let, kar pomeni, da je 27 let bil breme družbi, lahko bi se stegnil že malo prej, torej bil malo bolj obziren do drugih.
Od same sreče nihče ne pristane na igli. Ob bede in notranjega trpljenja pa. Morda bi bilo bolje, če bi imeli otroci/mladostniki boljši dostop do psihiatra, čw bi csd-ji delali v korist otrok, če ne bi imeli pokvarjene sodnije in če bi imeli več plemenitih in zrelih rej.družin. Potem morda ne bi tudi odvisnikov bilo. To so vse globoko ranjene duše, ki nas opozarjajo, da smo jih kot družba nekoč nekje pustili na cedilu.
A dej no dej. Globoko ranjene duse postanejo sele, ko so ze zafiksani. Se noben se ni zacel drogirati, ker bi bil globoko ranjena dusa. To so vam vbili v glavo, da drogiranje sprejmete kot nekaj normalnega. Kar seveda ni. V to grejo, da izpadejo frajerji, ker si upaj vec kot njihovi vrstniki. Tako kot s pijaco ali cigaretami, da drugim pokazejo, da oni so pa ze odrasli. Samo petelinjenje jih je. Ranjene duse postanejo sele, ko so ze totalno odvisni in se zavejo, da se iz tega zla ne bodo vec potegnili. So pa njihovi bliznji ze dolgo prej ranjene duse.
ranjene duse, 29.09.2023 ob 18:31
A dej no dej. Globoko ranjene duse postanejo sele, ko so ze zafiksani. Se noben se ni zacel drogirati, ker bi bil globoko ranjena dusa. To so vam vbili v glavo, da drogiranje sprejmete kot nekaj normalnega. Kar seveda ni. V to grejo, da izpadejo frajerji, ker si upaj vec kot njihovi vrstniki. Tako kot s pijaco ali cigaretami, da drugim pokazejo, da oni so pa ze odrasli. Samo petelinjenje jih je. Ranjene duse postanejo sele, ko so ze totalno odvisni in se zavejo, da se iz tega zla ne bodo vec potegnili. So pa njihovi bliznji ze dolgo prej ranjene duse.
Točno tako. Jaz vedno povem mladim mamicam, da je parkrat čez rit najboljše zdravilo za otroka.
Ne pametuj, 29.09.2023 ob 18:21
pijejo in drogirajo se zaradi dusevnih stisk, da se otopijo. Če bi psihiatri bili dostopni bi marsikoga resili se preden bi posegal po njim dostopnim substancam za omamljanje-begom pred za njih prehudimi bremeni.
Pomaga se lahko le tistim, ki si pomoči želijo. Taki, jo zavračajo-krivi so pa vsi drugi, le oni ne.
Smokijedec ga je napadel, 29.09.2023 ob 15:09
Baje si je smokija odrezal Sam od sebe, če verjames. Kokosi, te je kaj strah?
Jaz verjamem, čisto možno da se je napil ali zadel in si ga odrezal.
Mogoče gre celo za tistega zakompleksanega psihopatskega debila ki je tukaj odprl temo o tem, če bi ženske imele tipa s kratkim…. in potem nabijal o svojem super duper kratkem in ukrivljenem kur*u. Vse je možno. Ni edini norec tu.
haha843, 29.09.2023 ob 21:11
Jaz verjamem, čisto možno da se je napil ali zadel in si ga odrezal.
Mogoče gre celo za tistega zakompleksanega psihopatskega debila ki je tukaj odprl temo o tem, če bi ženske imele tipa s kratkim…. in potem nabijal o svojem super duper kratkem in ukrivljenem kur*u. Vse je možno. Ni edini norec tu.
Me morem verjeti da taka odvratna svinja od ženske kot si ti sploh obstaja.
Monovci kaj pravte, to prasico bi mogli zaklat a ne?