Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu na pomoč!!!

na pomoč!!!

Mam en hud problem. Naj vam prazložim lepo po vrsti:
Pred 8 leti, ko sem bila v skoraj že propadli zvezi s tedanjim fantom, sem odšla na potovanje po Evropi in srečala nekega tipa iz nam sodednje dežele ter malo poflirtala z njim. Tipček se je name čisto napalil in me povabil k sebi v kraj kjer je takrat študiral. Šla sem malo za šalo malo zares, pričakovala pa nisem nič resnega. Zapletla sva se v razmerje, ki pa je trajalo slabe tri mesece. Po mojem obisku je namreč on prišel na obsik k meni in ker sem bila takrat zmedena, mlada in nisem dobro vedela kaj bi rada, sem se odločila, da to ni to. Na njegove klice sem nehala odgovarjati, na njegova pisma tudi. Prekinila sem brez pojasnila – ne me napadat, ker me še danes peče vest, ko pomislim na zadnje pismo v katere me je spraševal kaj zaboga je narobe in da bi mu lahko napisala vsaj KARKOLI.
No, zdaj imam resno zvezo že več let in sem načeloma srečna. Problem je v tem, ker sem začela sanjariti o drugih moških. Z zdajšnjim partnerjem kar nekako ne najdeva več volje in ustreznega tajminga za sex, enkrat sem jaz utrujena, drugič on, tretjič ni časa… In zadnjič srfam neki brez veze po netu in naletim na fotko – uganite koga!!! Pol so se mi pa kr sline pocedile, ko sem se spomnila na sex s tistim tipčkom – sex je bil fenomenalen. Prijelo me je, da bi mu neki napisala na mail, vsaj kako opravičilo, ampak nimam jajc, ker vem, da nima smisla drzat v to, bi mi lahko še zmešal glavo, ali pa me totalno zatrl. Zdaj se pa sprašujem, a je res vsaka zveza obsojena na to, da strast z leti usahne. Ma sej ne razmišljam o tem, da greva narazen – ni šans. Imava skupaj otroka, tako da ni tko izi. Pa še drugače se izredno dobro razumeva, si pomagava, zaupava, podpirava eden drugega.
Hvala, če boste z mano delili kar koli. Mal sem zmedeno napisala… 🙁

ej bejba ponavad so prepovedane jagode najslajše:) jst sm mela en podobn problem sam sva s tem tipom konc. Pol se je poroču. Zdj se po dveh letih ločuje, kao nemore nehat mislt name in če mu poklonm vsaj eno divjo noč! Jst pravm NE! Si ga prizadela in to ornk. Pust nej živi svoj life, edin če mu pišeš tko za brezveze. Sam kaj če bo spet un filing? pol si spet v začaranem krogu. Men se isto dogaja, tolk bi se mu predala, sam sm skor prepričana da ljubim svojga.

MACA-FACA

saj jaz svojega dragega ljubim, ampak strast je pa izginila, kar izpuhtela je. Oba imava stresni službi, svoje prinese še otrok – pa smo tam. Vem, da sem ga prizadela in po moje je tudi bolje, da ga pustim pri miru. Njabrž ima že tudi on družino. Strah me je pred sabo, ker se mi lahko prej ali slej zgodi, da bom skočila čez plot. Uf, upam, da ne, no…

dej zamisli se da maš dobrga moža, kako te je on zapeljal, kako sta mela nore noči. Naredi nekaj norega, nakaj kar znaš samo ti.
Jst predlagam da mu ne pišeš, ker boš zelo trpela. Vidva sta sedaj dva svetova. Če se nista ujela prej se tud sedaj ne bosta. Ponavadi ni dobro stopiti korak nazaj, to je že popisan list. No ja jst ti razlagam:) mene je spet znoru:) sam nesmem, nism se še soočila bojim se tega.

MACA-FACA

Lepo je brat tole. Zanimiva razmišljanja. Še posebej zato, ker sem prepričan, da bi rekel NE svoji nekdanji, s katero sva imela 7 let kvalitetnega seksa. To pa je bilo tudi vse. Takrat je bil klinac, ker je vse ostalo izpuhtelo. Je bilo treba razmišljat o penziji, kako fajn bo imet vnuke, nekoga ki ti bo prišel na obisk … Pa da ne zabluzim totalno.

Kljub vsemu, se nebi vračal na že preživeto. In ker je modro nikoli ne izreči “nikoli”, bom modro in molče zaključil.

(no, skor molče)
Pustil bi se skoraj vsaki molst,
če bi me obvladovala le krepost.
Ker pa vse drugače je,
si ljubimčico poiščem le. ;)))

Si ljubimkanje štejete v čast?
Al gre samo za nekajkrat kocince past?
Zna pa taka paša bit vesela,
če razčistiš pri sebi kaj bi rada mela.

ja, zelo zmedeno, milo rečeno:-(
če ne bi napisala, da imaš otroka, bi rekla, da ti je 12-13 let.

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Tule na forumu je takih kot si ti eno malo morje, tako da, si malo prelistaj in boš zelo verjetno našla odgovor.

Ja, pisala si kot zaljubljena najstnica!

Doma imaš partnerja in otroka, ti razmišljaš o razmerju z drugim moškim. To pa je varanje, veš! Očitno je v vajini zvezi zmanjkalo tistih potrebnih iskric, ki so nujno potrebne za njen obstoj. In če oba ne bosta vlagala vanjo, bo prej ali slej zamrla.

Lahko ti prišepnem, da sem imel kar nekaj avantur, ki so se v glavnem končale s skokom čez plot, resnično sem prevaral ženo le enkrat in se komaj skopal iz tega!

Ja, za moje pojmovanje je skok čez plot nekaj, varanje pa nekaj čisto drugega. Pri prvem enostavno zapneš hlače in greš… pri drugem pa je center dogajanja v glavi, ne tam dol! Torej če si želiš le prvega, ne bo posebnih posledic, če pa boš razmišljala o točno določeni osebi, pa….Odločitev je itak tvoja

Ja, hudič je, da je sosedova voda vedno bolj mrzla kot domača!

ma ja, ni težko razumet…na “bivšega” te vežejo samo strastni spomini, medtem ko imata s sedanjim skupno življenje – z vsem, kar pač zraven paše, tudi z rutino…in ker ti trenutno doma primanjkuje strasti ni nič neobičajnega, da te skomina “bivši”…
od tebe (vaju) je odvisno, kako si bosta začinila to vsem tako znano rutino in na kak način bosta zopet obudila metuljčke…se da in paše tudi…lahk pa mirno sanjariš o bivšem in če te vmes še mal strast zadene, pograbi svojga!!!…

lp

Ko nekdo začne sanjat o nečem..je to že korak, ko lahko rečeš nekaj fali..zato si zelim uno…poskusi doma spet dobiti kar ti manjka in mogoče sanje drugega izginejo…

In strast nikoli ne usahne, če skrbiš za to..brez muje se še čevelj ne obuje. Seveda pa so v vsaki zvezi padci in vzponu, ko nekdo ljubi bolj kot drugi in če se zavemo kaj imamo ob taki osebi, nam ta oseba hitro vrne nazaj strast, ki smo jo pogrešali..mal nakazi svojemu kaj te muci in verjamem, da ti bo hitro dal vse tisto, če se zaveda kaj lahko izgubi..premalo pogovorov je..vsi mislimo, da moramo kar brati misli svojemu partnerju, da bo on ze vedel kaj nas muci..kaj naj naredi..nemogoče..saj ni vseved..samo beseda dve je včasih potrebna in spet je vse lepo;))..Probaj…se splača..če se ne..pa itak veš kaj boš naredila!

… oz. prvega, ki ti bo vsaj malo nakazal, da si želi tvojega telesa tesno ob svojem. Ljubi se dokler lahko.

Enkrat kasneje pa se končno prepusti človeku s katerim boš lahko preživela svoje življenje. Nikar pa ne pozabi, da živiš samo enkrat.

(ljubic@, to si pozabila dodati) 😉

hm, dobr se dopolnjujeva…

iz vaju še nekaj bo, hahaha

:))))) (nej se ti besede pozlatijo) 😉

Si bom pa dovolu in reku, da si se bolj zelim nekaj drugega

dost je pogovorov sam ne unih pravih:) ti si se poročila z njim ker ga ljubiš, unga si odslovila zarad svojih razlogov. Jst se tolažim s tem da nemorem vse imet.:)Zmer bo en ko boš rekla uau tud če maš svojga še nevem kako dobrga. Sam veš da je ta tvoj tolk dobrga zate naredu, kr drž se ga. Al pa razmisl kaj če on kero osvaja, kako bi bilo tebi! ljubita se:)

MACA-FACA

pisateljski tandem???…hehe…

😉 Tudi pisateljski tandem, če že ne drugo.

Poljub.

Le kako si bosta delila honorar?

vikend v parizu???…hehe…

vračam…evo, pa mam spet čist moker ekran…

Mislim, da je nekak brez veze trpet z nekom, če to ni več to.
Tebe bo pa ta tipček non stop v mislih preganjal, in lahko da ti bo še žal…

Ksintia, se strinjam…Mislim, da če se morš za neki zavestno trudit, potem to nekak ni to…Ker je lahko bolje, drugače, lahko si z nekom tak, kot si in ni potrebe, da bi na nečem zavestno delal, da se neki trudiš,,,Nevem, sam moje mnenje na podlagi izkušenj, ko v vezi nisem bila več to, kar sem, z nekom drugim pa sem dejansko to in samo to in stvari potekajo kar same od sebe na najlepši možen način…

Punce ali bi sla kakšna z mano na ples .
Saj nič ne bom naredil samo uživala bova oba .
Mogoče bi bilo najbolje da se dobili na morju tam so vsa večer zabave ter živa glasba .
Podnevi se bomo sončili na plaži zvečer pa tista ki bo najbolj primerna zame z tisto bom celo noč plesal .
Tudi romantični poljub po padel samo če boste želele .

New Report

Close