na pomoč
Nekaj bi vas prosila. Napisati moram prošnjo za službo. Sama vem za vse formalne sestavine prošnje in jo vem napisat, vendar bi rada, da iz kupa prošenj si zapomnejo mojo. Za to določeno službo imam ustrezno šolo, in ustrezne izkušnje, rada pa bi napisala kako bolj domiselno(a spet ne preveč)prošnjo. Imate kaj primerkov svojih prošenj, kaj pa življenjepis? Naj takoj priložim priporočila? Ali pa je to preveč vsiljivo?
Hvala
Nana
Živjo nana…torej…..jaz ti bom rekla tako……ne piši preveč na dolgo…vendar vseeno mora bit v prošnji zajeto vse »ta glavno«…no, pa saj to veš….. Kar se pa priporočil tiče……moj sedanji šef je bil strašno zadovoljen, ko sem napisala v prošnji, da imam opravljene neke strokovne izpite in jih zraven tudi priložila…..Tako, da si mislim, da bodo tudi priporočila ali karkoli drugega uspešno pripomogla, da bo prošnja super in oh in sploh……. Želim ti vse najlepše in pa seveda zaposlitev, ki si jo želiš……..ČAU
HIHIIIIIIHIIH……..NANIKA PRAVI NEKAKO……****vendar bi rada, da iz kupa prošenj si zapomnejo mojo.****
KAJ PUPI, BI POSKUSILA NEKAJ V TEM STILU……MISLIM, DA SI TE BODO ZAPOMNILI NE GLEDE NA IZZID……..
Prosnja za sluzbo
IME: NANIKA
ŽELJENA SLUZBA: Karkoli je na voljo. Ce bi iskala sluzbo po svojih merilih, ze ne bi bila tukaj.
ZELJENA PLACA: 450.000 SIT na mesec, sluzbeni avto, zastonj uporaba fitnessa in boni za malice in kosila. Ce to ni mogoce, dajte ponudbe Vi, pa se bomo cenkali.
IZOBRAZBA: Seveda,normalno.
PREJSNA SLUZBA: Suznja sefov.
PREJSNJA PLACA: Manj kot sem vredna.
NAJVECJI DOSEZEK V PREJSNJI SLUZBI: Moja velika zbirka ukradenih svincnikov vseh vrst.
PREJSNJO SLUZBO STE ZAPUSTILI KER: Govorilo se je da sem spala s sefičinim možem.
KDAJ BI LAHKO DELALI: Kadarkoli.
KDAJ BI NAJRAJE DELALI: Od 1:30 do 3:30 v ponedeljek, torek in cetrtek.
VASE POSEBNE SPRETNOSTI: Te so pa bolj osebne narave.
NASLOV VASEGA TRENUTNEGA DELODAJALCA: Ce bi ga imela, mar bi bila tukaj?
IMATE KAKSNO ZDRAVSTVENE RAZLOGE, ZARADI KATERIH NE SMETE DVIGNITI 50kg: Cesa?
IMATE AVTO: Bolj primerno vprasanje bi bilo: Imate avto ki dela?
KAJ BI RADI DOSEGLI V NASLEDNJIH PETIH LETIH: Rada bi bil na Havajih, se žurirala in imela enega dobrega tipčka, ki bi mislil, da sem najlepsa na svetu.
HVALA KER STE SI VZELI CAS ZA TA OBRAZEC: Ni za kej. Hvala VAM za ta svincnik.
ihhiihi….no pupi, mislim, da bi bilo preden tole oddšaš narediti še eno generalko v živo……te pokličem ???? hiihih
pa zapeljiva ostani še naprej
Rada bi ti pomagala…znam…obvladam…ampak vedi nekaj…če to napisem jaz…bodo to moje besede…in nekdo, ki ve kako in kaj…mu bo čez čas takoj jasno, da to nisi pisala ti…Zato uporabi domišljijo…srce…znanje in napisi nekaj samo svojega…srecno…cmoka!