Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek na pomoč – mastni lasje

na pomoč – mastni lasje

že dalj časa imam težave z mastnini lasmi. Uporabljam šampon H&S in sicer vsak drugi dan. Lase imam kratke, s prameni. Poizkusila sem že vse živo, pa brez uspeha.
Ali ima katera kakšen predlog ?
hvala

esta

Probaj si čimredkeje (1x-2x tedensko) prati lase in s karseda blagim (morda že otroškim) šamponom.

Ker s pogostim pranjem in agresivnimi šamponi lasišče dodatno spodbujaš, da se hitreje in obilneje zmasti, lastne izkušnje, na žalost.

hvala – vendar sem že poskusila, pa nisem za med ljudi, pa še pomaga ne
esta

Jaz imam isti problem in na žalost ti moram povedati, da prav nič ne pomaga…
Sama imam dolge lase in si jih tudi perem vsak drugi dan s tem da moram imeti drugi dan že čop. Probala sem tudi že vse živo.
In zdaj sem si kupila sprej za suho pranje las (stane okrog 800 sit) in to mi se najbolje paše, čeprav to ne smeš počet redno – ker nekako izsuši lase.
H & S pa je meni lase samo še bolj uničil, predvsem konice.

In najbolj na živce mi grejo taki nasveti, da si pusti mastiti lase in si jih peri če 1, 2x tedensko! Ja seveda me zanima katera bi hodil okoli kot, da je glavo pomočila v sod olja! In tudi sama le redko uporabljam razne preparate, pa ni prav nič bolje, kot če bi jih vsak dan!

Preostan eti le, da se sprijazniš s svojim lasiščem in si ga redno umivaš.
Če pa slučajno najdeš rešitev pa mi moraš nujno sporočiti!!!!

Lep vikend

Stopi do svojega splošnega zdravnika.Sigurno ti bo znal pomagat.

Poskusi šampon od L’Occitane za mastne lase. Stane nekaj čez tri jurje, samo se splača!

pomagal ti bo zeliščni šampon za mastne lase od justa, potem pa si daš še masko od iste firme, meni se ne mastijo več, pa tudi prhlaja nimam

sampon za mastne lase + umivanje veckrat na teden.Nazalost druge resitve za take lase ni.

Melanie, kateri šampon uporablješ namesto H&S?

Glede mastnih las je edina rešitev pogosto pranje. Pudri in spreji proti mastnim lasem povzročijo prhljaj in srbečico, kar je precej neprijetno. Res, ni druge pomoči kot pogosto pranje. Za kakšen dan zamika glede pranja glave pride prav tudi topiranje las, ker so taki lasje nekoliko oddaljeni od mastne kože.

Imam od Joico firme šampon, ki je namenjen mastnim lasem, mi ga je Stevo priporočil. Kupila sem ga za očeta, samo ga ne uporablja, če ga želiš ti ga prodam za 2000 sit, bil je pa 3000 sit, je pa nerabljen. Jaz osebno pa imam od Joicota masko za suhe lase in je fenomenalna!!!

Joj, ko slišim nasvete v stilu: čimmanj si umivaj lase, dobim ošpice.
Če si malo ogledate ženske okoli, vsaka druga hodi okrog z mastnimi, neumitimi, skuštranimi lasmi. Groza in strah!!!!

Mislim, jaz si že od najstniških dni perem lase čisto vsak dan, ne glede na prehlad, menstruacijo (starinska mnenja) in vse ostalo. Še v porodnišnici sem si jih umivala, čeprav so me gledal k da sm z marsa padla. Ja, mislim da voda nikomur ne škodi!

V lekarni obstajajo šamponi Dercos, ki sodijo tudi v dražji cenovni razred, so pa zelo v redu.

Jaz pa redno uporabljam Lorealove šampone in to še kr nekaj let

No, pa ena na temo “ošpic” 🙂

Tudi sama imam mastne lase in sem si ji umivala vsak drug dan z raznoraznimi super in oh in sploh šamponi proti mastnim lasem… Dosegla nisem nič. Potem sem si pa kupila čisto navaden otroški šampon. Na začetku je bilo še vedno potrebno umivanje vsak drug dan in potem čedalje redkeje. Pa ne hodim okoli vsa skuštrana, pa kot da bi si glavo pomočila v sod olja… :))

lp, A.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close