Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na poplave se poščijem in poserjem

Na poplave se poščijem in poserjem

Vsi ki jim je poplavilo imajo ograje brez robnikov. Jaz imam 1 m zid, letos ga nadvišam še za 20 cm. Imam 1 navadno, 3 potopne črpalke in kar se nabere za zidom izčrpam. če ni elektrike imam generator. Imam drenaže in hidroizolacijo. Okrog mene je plavalo, jaz sem bil pripravljen. Na take poplave se jaz poščijem in poserjem!

Nimaš nikjer vrat za na dvorišče ali kako tam uravnavas dotok vode?

Odgovor na objavo uporabnika
Kobra 20, 05.08.2023 ob 22:00

Nimaš nikjer vrat za na dvorišče ali kako tam uravnavas dotok vode?

Na dvorišče položim gumijasto obrobo, zadaj pa podprem z vrečami peska. Največ pride tam vode a jo sproti ven črpam in pošilajm nazaj!

On se na dvorišče spušča z dronom 🤣

Avtor če toliko serješ po okolici in po poplavah, kršiš zakon in sam svoje fekalije ješ in vohaš.

Ampak v glavnem da maš ta forum. Sej te razumem.

Verjetno ima tudi nameščeno protipožarno zaščito, dva gasilska avtomobila na dvorišču, protiletalsko obrambo, …

dobro pripravljeni hišar, 05.08.2023 ob 21:50

Vsi ki jim je poplavilo imajo ograje brez robnikov. Jaz imam 1 m zid, letos ga nadvišam še za 20 cm. Imam 1 navadno, 3 potopne črpalke in kar se nabere za zidom izčrpam. če ni elektrike imam generator. Imam drenaže in hidroizolacijo. Okrog mene je plavalo, jaz sem bil pripravljen. Na take poplave se jaz poščijem in poserjem!

Ja kaj naj rečem, bravo! Napiši še ime in priimek, pa svoj naslov.Pridemo k tebi domov na obisk.Take glavce ne vidiš vsak dan, če se pa še poščiješ in poserješ, si pa sploh dedec za oženit! LE KATERA TE NE BI IMELA?

dobro pripravljeni hišar, 05.08.2023 ob 22:04

Na dvorišče položim gumijasto obrobo, zadaj pa podprem z vrečami peska. Največ pride tam vode a jo sproti ven črpam in pošilajm nazaj!

Ehhh, slabo si to naredil! Gumijasta obroba in vreče peska in črpanje! Bedarija. Jaz imam vseokoli betonski metrski zid, kjer naj bi bil vhod, so pa stopnice na eni strani navzgor en meter, na drugi se pa spuščajo navzdol. Nobenih vrat na dvorišče, neumnost! Tako ne rabim niti nobenih črpalk, ker nobena voda ni še nikoli prišla čez zid. Tale zdaj je bila na polovici zida, dobrih 52 cm. No, zdaj pa žena ve in se mi zahvaljuje za štenge, ko mora za prit v bajto hodit najprej gor pol pa dol! Prej je pa ves čas jamrala, pa da se nam sosedje režijo. Zdaj se pa jaz njim režim, ko jim fotelji plavajo v vodi!

dobro pripravljeni hišar

05.08.2023. ob 21:50

@

A si paranoik?

quote id=”23384763″][/quote]

Jaz v bloku v  3 nadstropju nimam teh težav. 

To je pa od hudiča, te črpalke menda tudi plazove in potrese odstranjujejo in vse druge ujme.

Zid pa le povišaj, da ne bo treba sosedom te katastrofe od človeka gledat.

Mi blokarji, 05.08.2023 ob 22:17

dobro pripravljeni hišar

05.08.2023. ob 21:50

@

A si paranoik?

quote id=”23384763″][/quote]

Jaz v bloku v  3 nadstropju nimam teh težav. 

😃

janez kakšen naslov si napisal???? Zakaj janez? Ne gre bolj kulturno, ne janez?

katastrofalen zapis

butalski dnk iz hleva, 06.08.2023 ob 00:02

katastrofalen zapis

Seveda ker za boljše ne ve

Model živi v svinjski štali, če še ne veste.

Anonimno 3331

Model bolj opisuje celico v arestu.

Anonimno 3331, 06.08.2023 ob 00:09

Model živi v svinjski štali, če še ne veste.

Ah bejž bejž. Mi v hiši, ki ni na poplavnem območju, tudi nimamo teh problemov. Ko vam zalije pritličje, da še ven iz bloka ne morete, mi še vedno nimamo težav.

Janković nam je rešil Ljubljano. Ni bilo poplav, . ..Hvala

Zid, črpalke, generator, drenaže…a wc-ja si pa nisi uspel zrihtal, da serješ in ščiješ okol?

Jaz pa sem hvalezen tem poplavam; so odnesle vsaj malo slovenskega DREKA! Slovenci; STE NAVADEN GNOJ IN SI TO ZASLUZITE!

New Report

Close