Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na poroki same propalice

Na poroki same propalice

Imel sem to nesrečo da sem na poroki sedel s samimi propalicami – partnerji ženinih sodelavk. En je zavarovalni zastopnik, en dela na telekomu, en nevem kaj, skratka nič od nič. Pa kje se to najdejo?!

Pa napiši, kaj si ti! Daj, da vidimo, kakšna perla si… (sigurno prodajalec v Bauhausu)

Očitno v tvojem krogu ljudi :).

Zavarovalni zastopniki po nekaj letih kar dobro služijo (predvidevam, da ni začetnik). Na Telekomu se seveda tudi dobro služi (ne govorimo o kontaktnem centru).

Avtor, ti si pa sigurno direktor Sončne uprave( imaš dovolj časa nadomestilo).

Ti si pa ziher iz javne uprave, pa v tebi teče kraljeva kri. Osebni dohodek pa 1.000 eur/mesečno.

Nauk zgodbe: ne sodi drugih po sebi!

Ti pa si leksikon popapcal in si kobajagi dip.ing.  in se zaradi tega pocutis vec vrednega. Si navadno tele prepotentno.

Razni  zavarovalni agenti,so prodajalci megle. Ničkoristneži,ki nategujejo poštene ljudi.

Hja… “Kje se to najdejo” sprašuješ…? NA POROKI  KOT SI SE ZNAŠEL TI SAM! 😉

Hehe, poznam zavarovalnega zastopnika, ki mesečno služi med 3.500€ – 5.000€ neto, tako da smo na žalost velikokrat tudi visoko izobraženi ljudje proti njemu propalice.

Odgovor na objavo uporabnika
stara kura, 24.10.2023 ob 07:52

Imel sem to nesrečo da sem na poroki sedel s samimi propalicami – partnerji ženinih sodelavk. En je zavarovalni zastopnik, en dela na telekomu, en nevem kaj, skratka nič od nič. Pa kje se to najdejo?!

🤣🤣🤣🤣🤣 Ti pa si….naprimer general 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Ko pa avto zavarvas pa cvilis za ceno,  a za cestno takso pa ne ..ker niso nateguni, al kako ?

Odgovor na objavo uporabnika
1397, 24.10.2023 ob 08:40

Pa napiši, kaj si ti! Daj, da vidimo, kakšna perla si… (sigurno prodajalec v Bauhausu)

Sem se nasmejal tvoji primerjavi, načeloma bi lahko rekel da ponižuješ te delavce.

Kaj pa ti delaš madona k si tok visok ? Aja tipčk z faksom k doma čaka da ga en pokliče in mu sa 3000 netto plače, ker on je pa študeru in ne bo delu v Bauhausu. P…a lena.

Boomerska predpenzijska depresija. Clovek se bliza penziji, ni se uspel odlepiti od povprecja zato sinfa in se primerja z drugimi.

Saj ni edini. Eni se v tem obdobju znajdejo tudi prej, ko resitev se obstaja.

Cela generacija gleda ameriske filme polne srecnih upokojencev, ki kupujejo hiso na Floridi. Kako ubogi otrok v telesu upokojenca ne bo nesrecen…

Vratar, ampak ker je ze 40 let in so si tudi ostali JS boomerji izborili “pravice” je vratar-svetnik.

Spomnim se tega modela- avtorja iz poroke, kjer smo bili. Sedel blizu nase mize, skoz nakladal, kako pomemben je v sluzbi. Da ima okoli 700 ljudi pod sabo.

Na koncu smo izvedeli, da kosi travo na pokopaliscu!

Zakaj si propalica, če delaš na Telekomu?

Kje si pa ti zaposlen da nisi propalica

Ne razumem glih, zakaj bi bil nekdo s službo propalica. Sploh, če rade volje pove kje dela in je torej več kot očitno tam zadovoljen. Se mi bolj zdi, da si ti privilegirani zjamrani zoprnež, ki v ničemer ne vidi nč dobrega. Tojest propalica.

Res se lahko vprašaš kdo si ti. Ljudi določaš po tem kakšno službo opravljajo. To pa nima nobene veze s propalicami.

A v slovenščini “propalica” pomeni profesionalna palica? Kakšna palica je to? Pendrek??

Ste pa res za en drek zlovenclji, šimfate čez jug, sami pa imate besednjak, da se še palica prekriža. Sami kvazi domoljubi. Profi palčke ..

Na poroki same propalice. Bil si na poroki. Saj ni treba, da sam sebe žališ, no.

Ne sodi drugih po sebi.

Uh zelo neprijetno, jaz sem enkrat sedel za mizo z osebo, ki je imela narejeno samo “malo maturo”, kar dolgo nisem prišel k sebi od šoka.

Vsako delo je častno delo, če je pošteno.

New Report

Close