Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na prikolici v kampu je izobesil jugoslovansko zastavo, uprava kampa ne reagira

Na prikolici v kampu je izobesil jugoslovansko zastavo, uprava kampa ne reagira

Smo se pritožili, saj je ta idiot naš sosed v kampu (in dela vsem Slovencem sramoto) in moramo vsak dan gledati to zločinsko zastavo, a na upravi kampa so nas arogantno zavrnili.Istrijani nimajo niti malo domoljubja kot ostali Hrvatje, žal.[attachment=0]kamp.jpg[/attachment]

A na tiste “hece”, ko imajo nekateri piratske zastave se tudi pritožujete?

Zakaj obveščate o tem upravo kampa? Takšni primeri so urgentni in se z njimi ukvarjajo na zaprtem oddelku psihiatrije.

Istrani vedo kdo jih je rešil izpod fašističnega čevlja!

naj še zraven obesi napis IX korpus bodo Italijani začeli pakirat in bo kamp na pol prazen:)

A ni tako, da ko ste na dopustu na svoji svetinji pavšalu, sploh ne vidite sosedov in ne slišite nobenih glasov, ker se itak brigate samo zase :))
Nekje je tema, kjer vsi po vrsti trdite, sa kempi niso ciganarija in da se pavšalisti brigate za svoja posla. Zdaj pa vsak dan spoznavamo širšo sliko in očitno je res tako, kot drugi tukaj trdimo, da HB obstajajo kraji za spodoben dopust, kjer ni Slovencev.

Pač tip ponazarja, kakšen je bil stanovanjski standard v jugoslaviji…šotor, kontejner ali prikolica…no vem za družino, ki je živela v odsluženem železniškem vagonu…

socializem pač…sam venezuelo poglejte kakšna revščina

Življenje je blo bolj preprosto kot zdaj, čeprav nismo mel tolk svoboščin, a rajši smo se mel in bolj luštn je blo. Rečte kar čte…

Samo lenuhi ste živeli v vagonih in pod mostom! Ostali smo zidali hiše!

….. vam vročina škodi?? 🙂 🙂 🙂

pha ha ha! v času dopustov je vse zunaj, baje tudi famozno polje piše začasne odpustnice…. in evo, zabava na mon-u zagotovljena!
hi,hi, brez zamere ljudje, lep miren večer še naprej!

Nisem vedela da je to prepovedano?

Ja res, ni ravno neka svastika.

Hitro pobegnite, nahajate se na teritoriju Združene države Jugoslavije, hehe.

V kampih mi je pa res čudn, da bi se folk brigal sam zase. Ne vem no, se spomnm ko smo šli s frendicami in frendi v kamp, smo spoznal skor vse tam, no ja, tiste v naši bližini, se družl skup, tud kakšna skupna roštiljada je padla, pijanka…. 😉 ma, je bilo tud kampiranje luštn, lepi spomini 😉

V kampih mi je pa res čudn, da bi se folk brigal sam zase. Ne vem no, se spomnm ko smo šli s frendicami in frendi v kamp, smo spoznal skor vse tam, no ja, tiste v naši bližini, se družl skup, tud kakšna skupna roštiljada je padla, pijanka…. 😉 ma, je bilo tud kampiranje luštn, lepi spomini 😉
[/quote]

Itak da je vedno tako. Samo mone pišejo nebuloze, kar pobrskaj malo teme o kampiranju. Saj vemo, kako ekran vse prenese. Sicer pa je tale tema po moje odziv na tisti pano v Zalcu za 40- letnico.

[/quote]

Predvsem s krajo materiala iz firm se je gradilo pa preko vez…kvalitata gradnje pa poden, materiali tretja liga, eni so bili kar sami svoji arhitekti…hiše pa grde kot pravnica, ko vleče

[/quote]

Predvsem s krajo materiala iz firm se je gradilo pa preko vez…kvalitata gradnje pa poden, materiali tretja liga, eni so bili kar sami svoji arhitekti…hiše pa grde kot pravnica, ko vleče
[/quote]

Ja ja, kar vsepoprek smo kradlu. Da si ne boš kaj naredu. Od nekdaj je bila foušija zaščitni znak Butal. O lisici in grozdju, pa to….

Splošno znano je, da je v jugi šel en kamion na gradbišče, eden pa k znancu delovodje na dom…to je tud eden od vzrokov, da je juga propadla…

Pri gradnji Celovških dvorov pa en kamion se spomniš h komu? Pa že dolgo nismo več v Jugi Pa Hilda spada h krščanskim. Bo Slovenija tudi propadla?

Istrani vedo kdo jih je rešil izpod fašističnega čevlja!
[/quote]
Točno tako in če bi bilo možno bi se istrani še od hrvaške odcepili. Istrani se nimajo za hrvate.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Pri gradnji Celovških dvorov pa en kamion se spomniš h komu? Pa že dolgo nismo več v Jugi Pa Hilda spada h krščanskim. Bo Slovenija tudi propadla?
[/quote]

a na leve sct pa primorje, ki sta za vegrad velikana, si pa pozabil? Pa noben od vodstva ne vodi med krščanske, ampak kar lepo na levico…aja, pa ‘hilda’ vsaj sedi, od levih gradbenih baronov pa se ni usedel še niti eden…

Jaz sem pa postavila križ, ko sem nazadnje bila v kampu. Pa so me nagnali zelo hitro. Tu se vidijo dvojna merila in kristjanofobija.

Ne nakladaj, Majda. V hrvaškem kampu gotovo nisi doživela kaj takega. Hrvati obožujejo križe, so katoliki do kosti in še čez. Brati Hrvati so pa še večje pobožnjaške ovčice od tebe:)) Najbrž si bila v kakšnem kampu v Turčiji ali Tuniziji:))

New Report

Close