Na referendumu ZA
Darko465, 07.05.2025 ob 17:52
Noja903, 07.05.2025 ob 17:46
Jaz sem strogo PROTI referendumu, za katerega bo šlo 10x več denarja kot za te pokojnine, ki jih je zanemarljivo malo.
Glede čistilk pa – vsako delo je častno, a le našim kulturnikom in umetnikom se imamo zahvaliti, da smo kot narod preživeli. Ne čistilkam.
Kulturnikom se ima narod za zahvaliti za preživetje?
Si res tako debilno, da se ne vprašaš kaj pišeš?
Narod, če je preživel je zaraedi samega sebe. Naj bo kulturnik ali nekultrunik se trudi za lasten vamp da ga napolni. Kaj pa ima nek kulturnik z vsemi vampi ki so bili napolnjeni pa s tem fantazije ki jih omenjaš nimajo veze.
Če kdo misli, da pisana, povedana pravljica, ropotanje not po klavirju ali notnem zapisu, stavba kot izrezlana iz lesa ali rapanje nekih tekstov itd. napolne želodček deteta je seveda težak debil.
Darko, to so janševi troli, retardirani psihični bolniki, ki se oglašajo kot koprive. Nima smisla temu idiotu odgovarjat.
Ref, 07.05.2025 ob 16:22
Stari zakon:
– dodatki se dedujejo
– ni točno določeno kdo in zakaj dobi
– skrit seznam prejemnikov
Novi zakon:
– dodatki prenehajo s smrtjo umetnika
– določena pravila kdo je upravičen
– javen seznam prejemnikov
Pametnemu je to dovolj da glasuje ZA novi zakon!
in kako komentiraš dojenje psa???
Ne bi raje stari zakon popravili???
Najnovejše, 08.05.2025 ob 13:00
SDS je vložila zakon, da se prejšnji zakon razveljavi. Kaj to pomeni za novi zakon? A potem velja samo novi zakon?
Volivke in volivci bodo v nedeljo, 11. maja 2025, na zakonodajnem referendumu odločali o referendumskem vprašanju:
ʺAli ste za to, da se uveljavi Zakon o dodatku k pokojnini za izjemne dosežke na področju umetnosti (ZDPIDU), ki ga je sprejel Državni zbor na seji dne 30. 1. 2025?ʺ
Volivec glasuje tako, da na glasovnici obkroži besedo “ZA” ali besedo “PROTI”.
ZAKONODAJNI REFERENDUM O ZDPIDU: Državna volilna komisija
presneto, 08.05.2025 ob 15:09
Tik pred referendumom desni še vedno ne vedo, o čem bodo glasovali. Niti eden ni znal odgovoriti na vprašanje, proti čemu točno bodo glasovali.
Super referendum. Kar imejte ga. Jaz ostanem doma. Ne zdi se mi fer glasovati skupaj s šibkejšimi.
Zaradi takih kot si ti, bo sprejet nov zakon za dojenje psa!