Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na robu znanega: Kovid; povečana rakasta oboljenja in smrti

Na robu znanega: Kovid; povečana rakasta oboljenja in smrti

( https://www.youtube.com/watch?v=zJo7RssqIQ4&t=2s )

Družbeni kompas – Sebastijan Piberl

( https://www.youtube.com/watch?v=gtD4oO0_n9w )

Piše kje tudi kaj o povečanju norosti in zarukanosti pri Darmunu?  Moral bi bit kak članek.☝️

Zbudil sem se nekje ob treh, ker me prav nadležno boli na enem mestu v mišici pod kolenom. Sem 300 procent ziher, da je tam pripotoval spike protein in dela štalo. Mafija hudičeva, kabala frdamana satanistična, ki nas nadzoruje in mi je to vbrizgala.☝️

Bom probal vseeno zdaj se mal zaspat.

Ne morem verjet, da sem živa. Pa tako bi rada, da me bi pobralo že enkrat.

Jaz cepljen 3x imam hude zdravstvene težave.

Cepljena sem najmanj trikrat, pa nimam težav.

Poznam pa anticepilce, ki jih ni več med nami.

Odgovor na objavo uporabnika
Mitzy, 26.04.2025 ob 06:46

Cepljena sem najmanj trikrat, pa nimam težav.

Poznam pa anticepilce, ki jih ni več med nami.

Tisto cepljenje med nogami ne šteje. Tudi, če gre za različna cepiva.

Sem zaspal nazaj pol. Zgleda da tud spike protein.☝️ Ne boli več. Zdaj pa na šiht….kurc to pol, veste?😁

modrivrag, 26.04.2025 ob 07:25

Sem zaspal nazaj pol. Zgleda da tud spike protein.☝️ Ne boli več. Zdaj pa na šiht….kurc to pol, veste?😁

Js sm pa fraj. In bom lenobo pasla. Pa spala sm tut super, še sanjalo se mi je nekaj. Pa še cepljena nism. Ooh kk je men lepo😂

Pred Piberlom je Adrijana gostila še Vero Kanalec (Družbeni kompas, NET TV, Adrijana Divjak).

RTV Slovenija vam vrti “Živeti z virusom”. V tem dokumentarnem propagandnem skrpucalu seveda ta glavni junaki epidemije – Beopička, Ihan,… a je še kdo bil iz vrst junakov epidemije?

Zraven izkoristijo še koristnega idiota – joj, kaj naredi indoktrinacija! – Ambrožiča, dva krat cepljen (Džonson + Fajzer), ampak on ima dolgi kljovid, “ne, ne, cepivo pa že ne, virus je!, od virusa sem bolan, z virusom živim”.

pikimepiki, 26.04.2025 ob 08:17

Pred Piberlom je Adrijana gostila še Vero Kanalec (Družbeni kompas, NET TV, Adrijana Divjak).

RTV Slovenija vam vrti “Živeti z virusom”. V tem dokumentarnem propagandnem skrpucalu seveda ta glavni junaki epidemije – Beopička, Ihan,… a je še kdo bil iz vrst junakov epidemije?

Zraven izkoristijo še koristnega idiota – joj, kaj naredi indoktrinacija! – Ambrožiča, dva krat cepljen (Džonson + Fajzer), ampak on ima dolgi kljovid, “ne, ne, cepivo pa že ne, virus je!, od virusa sem bolan, z virusom živim”.

Junaki plandemije, covid zločina, so budale fuknjene. To so tisti resnični sociopati, ki so se oglasili tudi v tej temi. Od sociopatov seveda drugega ni za prčakovati, kot posmehovanje, poniževanje in s tem podporo zločinu in vsem lažem in v posmeh vsem poškodovanim in umrlih od strupenih zvarkov.

Te budale fuknjene sociopatske so razlog, da imamo na oblasti zločince, lažnivce in kriminalce.

robi9, 26.04.2025 ob 08:43

Junaki plandemije, covid zločina, so budale fuknjene. To so tisti resnični sociopati, ki so se oglasili tudi v tej temi. Od sociopatov seveda drugega ni za prčakovati, kot posmehovanje, poniževanje in s tem podporo zločinu in vsem lažem in v posmeh vsem poškodovanim in umrlih od strupenih zvarkov.

Te budale fuknjene sociopatske so razlog, da imamo na oblasti zločince, lažnivce in kriminalce.

Sociopat im budala fuknjenq si ti!!!

modrivrag, 26.04.2025 ob 03:33

Piše kje tudi kaj o povečanju norosti in zarukanosti pri Darmunu?  Moral bi bit kak članek.☝️

mislim, a te ni sram no, človek je dal gor en pošten video, ki nam odpre oči, ki pove resnico, pa kaj bi ti rad butec zabit, ziher si ene 4 krat cepljen, zdaj pa še v glavo

MILAN skoraj vse teme si sam napisal, kako se lahko tako hitro leviš, ne morem verjeti, če grem pogledat nazaj druge teme, je isti vzorec, najprej MODRI, potem 3xCpljna, Vcvc, Mitzy….

kranjskijanez, 26.04.2025 ob 09:45

MILAN skoraj vse teme si sam napisal, kako se lahko tako hitro leviš, ne morem verjeti, če grem pogledat nazaj druge teme, je isti vzorec, najprej MODRI, potem 3xCpljna, Vcvc, Mitzy….

Sposobn je veš. Men tut piše različno. Pogosto ne opazim, ker težko manevriram medtem, ko te 1x odobravajo, drugič pa na suho drkajo. 😂😂🙏🙈

Družbeni kompas – Vera Kanalec

( https://www.youtube.com/watch?v=iBlEO36A8go )

Jaz ta PREPOVEDANE na RTV Slo in 24 kur idr. propagandnih trobilih enake vrste spremljam in poslušam že od vsega začetka 3. svetovne vojne, od leta 2020, ko se je začelo.

Ta PREPOVEDANI na omenjeni trobilih za poneumljanje prebivalstva:
Lipušček, Frelih, Piberl, Mastnak, Šorli, Pirnat….pa še nekateri….

Ravno ta PREPOVEDANI so na strani resnice.

Teoretiki zarot in anticepilci še vedno gonijo svojo mantro v upanju, da je res samo njihova teorija vse ostalo pa laž.

Cepljeni bodo umirali tri mesece po prejemu cepiva, ker se ni uresničilo je prišla nova napoved, cepljeni bodo v roku šest mesecev umrli, ker se tudi to ni uresničilo so podaljšali rok možnosti smrti, VSI cepljeni bodo po enem letu umrli, tudi to se ni uresničilo ampak togotni anticepilci ne popuščajo, v roku dobrega leta bodo cepljeni množično umirali, danes tri lata pozneje je umrljivost še vedno primerljiva s predkoronskim obdobjem torej v povprečju dnevno umre 60 +-5 oseb, ampak teoretiki zarot se ne dajo in imajo novo teorijo, umirajo v večini cepljeni, kar pa je statistično gledano res, če je 65% državljanov cepljenih potem je čisto logično, da je med umrlimi do 65% cepljenih saj je toliko državljanov vseh starosti tudi cepljenih, o rakavih in nekih novih boleznih, ki naj bi prizadele zgolj cepljene škoda izgubljati besed, nič več niti nič manj jih ni kot pred corono, teoretiki zarot umirite se, ker očitno ste brcali v meglo in nič od vaših napovedi se ni uresničilo, po vaši logiki in napovedih bi sedaj tri leta po coroni moralo biti pol Slovencev že pokopanih.

Samo povem, 26.04.2025 ob 16:29

Teoretiki zarot in anticepilci še vedno gonijo svojo mantro v upanju, da je res samo njihova teorija vse ostalo pa laž.

Cepljeni bodo umirali tri mesece po prejemu cepiva, ker se ni uresničilo je prišla nova napoved, cepljeni bodo v roku šest mesecev umrli, ker se tudi to ni uresničilo so podaljšali rok možnosti smrti, VSI cepljeni bodo po enem letu umrli, tudi to se ni uresničilo ampak togotni anticepilci ne popuščajo, v roku dobrega leta bodo cepljeni množično umirali, danes tri lata pozneje je umrljivost še vedno primerljiva s predkoronskim obdobjem torej v povprečju dnevno umre 60 +-5 oseb, ampak teoretiki zarot se ne dajo in imajo novo teorijo, umirajo v večini cepljeni, kar pa je statistično gledano res, če je 65% državljanov cepljenih potem je čisto logično, da je med umrlimi do 65% cepljenih saj je toliko državljanov vseh starosti tudi cepljenih, o rakavih in nekih novih boleznih, ki naj bi prizadele zgolj cepljene škoda izgubljati besed, nič več niti nič manj jih ni kot pred corono, teoretiki zarot umirite se, ker očitno ste brcali v meglo in nič od vaših napovedi se ni uresničilo, po vaši logiki in napovedih bi sedaj tri leta po coroni moralo biti pol Slovencev že pokopanih.

KAr hočete..korona je bla grozna…posebej če je umetno narejen virus…to ni hec

Še vedno je vprašanje odkod se je pojavila…

Cepljenje pa neodgovorno..ampak kaj naj zdaj

..Molimo da se telo reši cepiva

“Primerljiva s predkoronskim”, bejž no:

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_statistics

Ekhm, 26.04.2025 ob 17:32

“Primerljiva s predkoronskim”, bejž no:

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_statistics

Pa znaš brati tabele, očitno ne, december 24, Slovenija 1860 umrlih in to je predkoronsko povprečje leta 16-19 ali cca 60 na dan, po logiki vas teoretikov zarote bi jih mesečno moralo umreti na tisoče tako ste napovedovali, v bistvu skozi celo leto umrljivost raste in pada odvisno od letnih časov ampak v povprečju jih 60 na dan umre, lahko pride do odstopanja +- ampak bistveno ne vpliva na povprečje.

Hja, 26.04.2025 ob 17:53

Pa znaš brati tabele, očitno ne, december 24, Slovenija 1860 umrlih in to je predkoronsko povprečje leta 16-19 ali cca 60 na dan, po logiki vas teoretikov zarote bi jih mesečno moralo umreti na tisoče tako ste napovedovali, v bistvu skozi celo leto umrljivost raste in pada odvisno od letnih časov ampak v povprečju jih 60 na dan umre, lahko pride do odstopanja +- ampak bistveno ne vpliva na povprečje.

Očitno jih ti ne znaš: vsi meseci leta 2024 z izjemo marca so v Slo NAD predkoronskim povprečjem! Dec24 res samo 2,4%, feb24 in jun24 8%, jul24 kar 14,9%, avg 9,6%, sept24 13,3%, okt24 10,5%, nov24 12,3%.

Drugod po EU pa dec24: In December 2024, excess mortality continued to vary across the EU (Figure 2). The excess mortality rate was negative in 8 EU countries: the lowest rates were recorded in Croatia (-13.1%), Bulgaria (-10.3%), Latvia (-9.1%), Romania (-8.8%) and Slovakia (-4.0%). On the other hand, 18 EU countries registered excess deaths: the highest rates were observed in Finland (13.6%), Luxembourg (13.4%), Malta (12.0%), Ireland (11.5%) and Germany (9.6%). For comparison, in November 2024, 23 EU countries recorded excess deaths, with the highest rates observed in the Finland (14.6%), Germany (13.0%), Austria (12.7%), Slovenia (12.3%) and Denmark (10.3%) (Table 1).

Bolj bocnjeno, večji presezki.

In dec23 Slo kar 20,2%, tega pa nisi omenilo.

Darmund, če bi si ti našel službo in še bil tudi koristen za nekaj, bi ti veliko manj časa ostajalo za zarotniške bedarije, ki jih po tekočem traku nizaš, ker ne veš, kam bi se dal ob prebitku časa, ko doma poležavaš in NIČ NE DELAŠ. 😉

Jaz rečem, da kar smo dobili nič hudega sluteči v Maxiju na kavi, ni e.coli. Že 14 dni je mimo, pa smo v familiji zdrti. Po moje nam bodo čez pol leta povedali, s čim so nas zastrupili. Ni to pokakana voda.
Covid ni bil šala, ni bil pa smrten tako, kot so lagali in strašili folk. Razumete? Zato bi morali vodilni biti obsojeni. Cepiva so jih veliko pobrala, vidimo, vemo. Vemo tudi, da v naših kartotekah za naše osebne zdravnike NI nobenih podatkov o covid cepivih. Samo NIJZ jih ima. Le zakaj so tako skriti?

New Report

Close