na seznamu za 0,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} doh. ni nobenega društva za živali
Meni se zdi sramotno, da na seznam niso uvrstili niti enega društva za zaščito in proti mučenju živali. Prav tako ni na seznamu nobenega zavetišča.
Kaj menite vi?
Da me ne boste napadli, kar se tukaj rado dogaja, med letom že tako veliko darujem takim organizacijam (denar, hrana, odeje, včasih peljem kakšnega psa na sprehod iz zavetišča, pa do sedaj sem že dva vzela domov).
Tudi prosim, da se vzdržite komentarjev, da so otroci in drugi bolniki bolj potrebne te pomoči, ker vsak pomaga tistemu, ki želi.
Tole društvo je. Sem naročena na njihova obvestila in so mi poslali mejl, da so na seznamu.
http://www.osvoboditev-zivali.org/
LPA
Saj mi smo tudi za zaščito živali, napišite Zavod Med.Over.Net
Primož
javne šole in javni vrtci se financirajo iz dvakov, tako da če kdorkoli želi nakazato oziroma pustiti denar za javne namene, potem naj ga pusti državi
namen doniranja 0,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dohodnine, je namen doniranja v ZASEBNE NAMENE, zato so po sami definiciji razne javne ustanove, skladi, šole, univerze iz tega konteksta izuzeti
btw. ali je MON že uvrščen na seznam?
p.s. Mene tudi moti, da na seznamu ni društev proti mučenju živali. Oziroma uvrstitev Društva za osvoboditev živali na seznam, medtem ko so ostala društva za živali iz seznama izpadla, je vsaj zame svojevrsten absurd … Društvo za osvoboditev živali, je za moj okus preveč fundamentalistično, fundamentalistov katerekoli provinience, pa ne bi želela podpirati z lastnim denarjem
glede na to, da vem kako nekatere javne šole gospodarijo z denarjem …
ne hvala … naj kar veljajo državna pravila in ne hvala za kakšne posebne fonte posmaezne šole
nekatere šole so kobajagi vpeljali lastne fomnte s kao prostovoljnimi samoprispevki staršev, pa nihče razen šole nima vpogleda nad porabo denarja
v gimnaziji naše tavelike, je ravno zaradi nadzora nad porabo denarja v temle fontu ena velika štala