Na sumu jih imam ….
O čem ti to? Niti na eno mojo trditev nisi argumentirano odgovoril/a ali komantiral/a. Kaj sploh hočeš povedat? Kaj ima sploh veze to, kje delam, kaj delam, kakšen je moj delovni čas? Za svoje stranke vedno poskrbim, da dobijo artikle, ki jih želijo, v najkrajšem možnem času, grem tudi posebej zanje iskat v skladišče ali še dlje, ali pa se osebno potrudim, da dostavim/pošljem, da dobijo pravočasno. Morda ravno zato tako težko sprejemam ignorantstvo in brezbrižnost.
O čem ti to? Niti na eno mojo trditev nisi argumentirano odgovoril/a ali komantiral/a. Kaj sploh hočeš povedat? Kaj ima sploh veze to, kje delam, kaj delam, kakšen je moj delovni čas? Za svoje stranke vedno poskrbim, da dobijo artikle, ki jih želijo, v najkrajšem možnem času, grem tudi posebej zanje iskat v skladišče ali še dlje, ali pa se osebno potrudim, da dostavim/pošljem, da dobijo pravočasno. Morda ravno zato tako težko sprejemam ignorantstvo in brezbrižnost.[/quote]
Stvar je v tem, da ti ne razumeš različne stopnje intenzivnosti dela med tabo in delavkami v Mercatorju. Ti imaš očitno kar ležeren delovni režim. Imaš čas tipkat in brskat po internetu med delovnim časom, zato ti ni težko postreči tiste redke stranke, da si monotonost popestriš. V klasični trgovini pa trgovke nimajo časa takole “afne guncat.” Stalno se polnejo ali skladišče ali police, treba je za blagajno, se ukvarjat s strankami… Zato sta stopnja utrujenosti in temu posledično padec motivacije na koncu šihta pri mercatorjevi delavki precej višja kot pri tebi. Plačana je pa po možnosti manj od tebe. Kako je to težko razumeti, a ne?
Pozdravljena,
Zavedamo se, da pričakujete kupci tudi pol ure pred zaprtjem trgovine v njej primerno izbiro svežih izdelkov, zato si vsaka trgovina prizadeva naročiti zadostne količine za dnevno ponudbo. Da so živila res sveža, jih naročamo dnevno oz. dovolj pogosto, vendar je včasih zelo težko predvideti, kakšna zaloga določenega izdelka je potrebna. Nikakor ne želimo, da česa zmanjka, na drugi strani pa svežih živil ne moremo vedno naročiti »na zalogo«, saj potem niso več sveža in po zakonu postanejo biološki odpadek. Nikakor pa blaga, ki ste ga navedla (sadje, meso, ribe) zvečer »ne pospravljamo« oz. »skrivamo« pred kupci.
Vsekakor pa vsakič obžalujemo, ko kupcem ne moremo ponuditi tistega, kar želijo, zato prosimo, da nam sporočite, v kateri trgovini imate tako izkušnjo, da preverimo stanje in ustrezno ukrepamo.
Lep pozdrav,
Spletno uredništvo Mercator
Čisto zgrešeno bistvo problema. Pa kaj koga briga, kdaj avtorica dela, pa kje dela, pa kolikokrat gre na teden v trgovino, … Pa zakaj bi morala it kam drugam v trgovino, če ji je ta po poti. Problem je v tem, da 20 minut pred zaprtjem ne dobi želenih artiklov.
Tudi jaz nisem vedno 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na delovnem mestu, ampak se tega zavedam, ne napadam druge in ne skušam valit krivdo na njih.
Adijo pamet.