Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na svetu je očitno preveč neumnih moških

Na svetu je očitno preveč neumnih moških

Svašta!

Na svetu je preveč škodoželjnih ljudi.

Predlagam kot ucno gradivo za nase “pevke”-estradnice 🙂

Če te obdržijo noge skupaj kot pravi videoprispevek, sem jaz papežinja. Nihče me ne bo prepričal, da jim moški plačujejo že zato, da jih…..samo gledajo.

Saj to so tipične ženske, samo zgledajo pač nadpovprečno(delno tudi zaradi vseh dodatkov :))…

Ravno o tem kar je dater govoril v drugi temi. Tipi pa pač mislimo/jo z spodnjo glavo, ker nam je to narava dala, pa saj nas k sreči dokaj hitro mine 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj je tista (meni) najlepša lepo povedala, da v bistvu dobijo moški več od nje, kot pa ona od njih.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

pa saj vse zenske izkoriscate 😉

Dokler od tebe pričakuje le ljubezen, ni izkoriščanje. Razen, če ljubezen daješ po kapljicah. :))

Vsak dobi servirano tisto kar zeli slisati 😉 Brez tega ne bi bilo nic.

To pomeni, da si ti hinavski do žensk in vsaki poveš samo tisto, kar se ti zdi, da bo njej všeč? Manipulator? Samo vprašam, don’t bite me. 🙂 Pa si kdaj doživel, da ženska “igra”, da si ji zanimiv, v resnici pa ni tega mnenja?

Lepo prosim z iskrenostjo ne prides nikamor. Zenska te skensla v sekundici. Naredi anketo pa bos videla.

Svet je pač poln dedcev, ki znajo babe samo kupovat. Ki jih nobena ne bi nikoli povohala, če ne bi bili polni keša. Obstoj takih tipov goldiggerke enostavno izkoriščajo. je.bi ga, če je nekdo nagravžen 50-letni debeli dec, ki je poln keša, mora babe pač kupit. Grd dec sam po sebi ni zanimiva pojava, če ima zoprn karakter pa sploh ne. Takega reši samo obstoj takih bab.

To gre eno zd rugim, stari dedci s polno keša in te kvazi-lepotice, pratnega karajterja in bolj rkatke pameti, ki rabijo dost tujega keša za svoje potrebe.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

praznega karakterja in bolj kratke pameti ( sem hotel napisati)

Spider, pohvalno.

Obstaja vec vrst placilnih sredstev. Brez skrbi: vse se placa. Samo nekateri so v fazi ko jim je zadosti vsega in ne komplicirajo in takoj pokazajo denarnico.

Ja šit, ena ma 33 let. Multinicka pa njegova vajenca lahko še kap :))

Mah, te bejbe sploh niso neumne. Če jim tko odgovarja – kdo smo mi, da bomo pametovali.

Jaz sicer take ženske ne morem obravnavat kot Žensko, se mi pa v končni fazi ne zdi nič narobe, če je zunaj tok premožnih infantilčkov, da jih rajca že to, da jim kupujejo drage stvari. Saj so na koncu vsi zadovoljni.

No, eno so majhne laži, drugo pa, če lažeš tako, da se kadi. Mislim, da nihče ni 100 % iskren.

Sicer pa ženske slutijo, da moški ni iskren, če vsaj malo poslušajo svoj notranji glas.

M111, ti si eno zanimivo bitje, res.

Iskren moški” je v ženski govorici tisti, ki govori, kar ženske hočejo slišati..:))))))))

M111, ti si eno zanimivo bitje, res.[/quote]

Če se bosta vidva poročila, grem za pričo enemu..

Bom malce provociral: zenske katastrofalno slabo ocenjujete moske. Vcasih slisim taksne neumnosti ki jih moski uspesno “prodajo” zenskam, da se mi zacne kolcat od smeha 🙂

pa sej tako je, bolj blefiraš, bolj babe padajo.

Jaz pa neumnosti, ki jih ženske prodajo moškim. Ta igra deluje v obe smeri, veš 🙂

Sicer pa – saj tema govori prav o tem 😉

M111, ti si eno zanimivo bitje, res.[/quote]

Če se bosta vidva poročila, grem za pričo enemu..[/quote]

V tem primeru bi bil moja priča. Všeč mi je, ker si bister in oster. :)) Poveš tisto, kar drugi mislijo, a si ne upajo reči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close