Na svetu je očitno preveč neumnih moških
Antilopa, a sem lahko jst tvoja družica, proooosim :))))
Tele sponzoruše so odlične manipulatorke. Una, k je šla u NY… Tip ni dobil kar se je nadejal in ji napiše nekaj grdega, ona pa “tole boš pa plačal” in ona ima njegovo kreditno… in tip plača hahahaha!
Še obrnjena nagnusna štorija: Grandma dater
M111, ti si eno zanimivo bitje, res.[/quote]
Če se bosta vidva poročila, grem za pričo enemu..[/quote]
Ne vem, če bo kaj, ali ima m111 težave z vohom ali pa Antilopa nima pravega vonja. 😀
prosla baka s kolacima 🙂
Ti si en mence, no…. 😀 Mučkaš in mučkaš, neodločno, jaz bi Antilopo že 10x povabil na kavo, tebi pa se še nika ne da vredno registrirati, v strahu, da bi te Antilopa malo nadlegovala po ZS. :)))
pa saj sem ti ze nekajkrat namignil da sta lep par 😉 Jaz pa nisem tu s tem namenom.
Ni tvoja idealna ženska Cindy Crawford? Si nekje napisal menda, Antilopa je boljša, veliko boljša kot vse Slovenke, pa še znotraj okvirjev realnosti dosegljivega se nahaja. 😀 Glej, še kolcalo se ti bo po njen, in če je že nočeš, bom jo pa jaz vzel za ljubico. :)))
Ja… karkoli recem bo spet drama. 😀
Kaj vse ne obstaja… ene skubijo za milijone, druge za cente. Tretje za pozornost, custveno podporo, celo cisto za zabavo. A se ni DB vcasih pohvalila kako oblegana je s strani fukfehtarjev. 😀
To je zenska narava. Moski, ki se loti cesa podobnega ima cisto druge motive. Nam ni naravno.
Pustimo ob strani, da so to skubljenje predstavili precej bolj glamurozno kot v resnici je. Dejstvo pa je, da podobni principi se precej bolje delujejo, ko si zenske vzamejo cas. Rece se pa RESNA ZVEZA, lol. Bolj produktiven, sposoben nastrada pa, ce se na glavo postavi. Kako zelo se tega tudi zenske zavedajo pa prica dejstvo, da so sila pazljive, da ne bi koncale s kom, ki ne more pokriti svoje polovice. 😀
Vsaka resna zveza pocasi limitira proti 50:50. Zato bo pametna zenska od samega zacetka igrala posteno in iskreno. Nenazadnje bi lahko vedela, da bo s casom, glablji ko bo odnos, dobila vse cesar je partner sposoben, brez da bi ji bilo treba karkoli vprasati. 😀
Pred kaksnim dnevom sem napisal, da je NYC poln punc, ki cakajo svojega Wall Street bankirja. Ne da jim bo kupil torbico ipd brezvezarijw. Se same bi mu placale pijaco ali kaj ze. One bi se z njim sle “resno zvezo”, lol.
Zanimivo mi je prebrati odzive zenske forumske srenje. Kako drugace so reagirale, ko sem davno tega napisal, da so me punce peljale na kavo, trznico, po nakupih, mi dostavile kosilo, ipd. Kako so me popljuvale. Ces, cesa se jaz to grem, bla bla. Se kontekst pocetja jih ni zanimal. Tu pa punce iz dokumentarca odkrito povedo, da moske zavestno in nacrtno izkoriscajo. Vecina jih celo odkrito prizna, da gre za manipulacijo, zavajanje in nategovanje. In kako mone reagirajo? Poglejte si malo. Vse je se na prvi strani. 🙂 Ja, moske imajo za neumne. Prav jim je, a ne, butli zarukani. Haha. Zenske, zenske, …
Se dobro, da je Slovenija dezela relativne uravnilovke. Vecina se vas vrti okoli tistega jurja dohodkov, plus minus. Tako se bolj redke punce lahko nadejajo omembe vredne koristi v resni zi, vsaj iz naslove dohodkov ne. Pa se vedno vas vecina pazi, da ne bi bile z revnejsim od sebe. Pa bog ne daj, da si stara penzionistka na glavo ne nakoplje bolehnega starca. Mu bo se plenice morala menjay, revica “zaljubljena”. 😀
Ti si en mence, no…. 😀 Mučkaš in mučkaš, neodločno, jaz bi Antilopo že 10x povabil na kavo, tebi pa se še nika ne da vredno registrirati, v strahu, da bi te Antilopa malo nadlegovala po ZS. :)))[/quote]
Pusti, m111 ima neke nerešene probleme z nežnim spolom. Toliko pa ima antilopa izostren voh, da je to takoj pogruntala. Njegova bivša mu je pustila hud pečat.
Njegova bivša mu je samo odprla oči kakšne ste babe v resnici. Dela glih obratno kar bi mogu delat, tebe pa glih zarad te nedostopnosti vleče k njemu. Koga so zdej te izkušnje okrepile, komu so pustile hud pečat ? Tebi, k rineš k ljudem, ki se jim ne da niti pogovarjat s tabo, ali m111, ki je pogruntal, da nima nobene koristi, če se meče vn pred babami, ker bo na koncu v vsakem primeru pristal na istem, ali če ne celo na slabšem. Zakaj bi se slinil za babo, ki mu karakterno ne ustreza ?
Nekulturnež, ti še vedno nisi pogruntal, da je na forumu vse samo igra? Midva z Matjažkom se non stop nekaj špikava, včasih sva že nesramna drug do drugega, a še vedno govoriva. M111 je bil nekoč zelo zabaven, zdaj je postal, žal, dolgočasen. Pa sem želela iz njega izvleči še tiste nekaj energije, ki jo je imel nekoč, a neuspešno. Ne vem, mogoče pogreša Japkico, aleksandro in še katero.
Še sreča, da imamo Margot, boldrika, Spiderja, Matjažka ipd.
vprasaj dxa, on ima ogromno teh izkusenj, pravzaprav same take. 🙂
vprasaj dxa, on ima ogromno teh izkusenj, pravzaprav same take. :)[/quote]
Saj dx-u pri vsaki Babi ustreza samo pi*čka.
Nekulturnež, ti še vedno nisi pogruntal, da je na forumu vse samo igra? Midva z Matjažkom se non stop nekaj špikava, včasih sva že nesramna drug do drugega, a še vedno govoriva. M111 je bil nekoč zelo zabaven, zdaj je postal, žal, dolgočasen. Pa sem želela iz njega izvleči še tiste nekaj energije, ki jo je imel nekoč, a neuspešno. Ne vem, mogoče pogreša Japkico, aleksandro in še katero.
Še sreča, da imamo Margot, boldrika, Spiderja, Matjažka ipd.[/quote]
Al pa če se to že leta in leta odvija.
Meni zopet ni jasno, zakaj se imate takšen gušt ukvarjat z podnom in nenehno bresti po človeški “kanalizaciji”?
Se potem počutite bolje? Če se, no kar veselo nadaljujte! Sam da vam je luštno. :-))
Ampak zunaj je cel svet… le okno in vrata je treba odpreti in glavo pomoliti ven. Kar pogumno, saj ne odgrizne glave (al pa jajc) nooo.
Lepo nedeljo še naprej… in veliko užitka ob debatiranju tj. bredenju po kanalizaciji :-))
samo hecno.. sploh ne zgledajo nadpovprečno.
Zgledajo preveč umetno z vsem make upom in dodatki las, trepalnic.. ko to vse dajo dol, zgledajo zelo podpovprečno ;(. Kar žalostno dejstvo, da moški zapravljajo denar za ženske, ki jim pravzaprav nič niso, še ljubice ne..
Vsaka baba, ki nima hudih telesnih pomanjkljivosti in izrazito grdega obraza, zgleda “huda”, če se dovolj namala z raznim sranjem. To pa res ni umetnost.
To imaš pa prav. Ekonomist ali ekonomski tehnik, v Sloveniji ni neke razlike, razlika v plači 200 eurov mogoče. Ljudi, ki krepko odstopajo, je mogoče 5%, pač top managerji in uspešni podjetniki. Pa če vzamemo v obzir, da je v Sloveniji fenomen množičen študij, potem imaš en kup na papirju diplomirancev, ki so zadnji esej napisali/prebrali v gimnaziji, ker so pač morali. Zato za marsikaterega Slovenca/Slovenko izobrazba partnerja ali pokklic res ni kriterij, ker se življenjski slog večine niti ne razlikuje tako zelo. Večina pač vzame, kr prvo dobi.
V videu je tudi ena smučarka. Sarah Burke. Bila je izjemna, ampak v samem videu se posnetki malo prepletajo s posnetki Candide-a Thovex-a. Sarah je 2012 umrla.
Hočem reči, da je v tem in ostalih ekstremin športih manj kot 10% žensk.
Ne verjet vsemu, kar najdete na youtube.
No ja. Pr men se lahko taka še ne vem kolk zamaskira, pa ji samo ignore spustim in grem naprej.
Izrazito grda, bi bla na mojem listu max 3/10, se prav če je 4/10, 5/10 je za moj okus še kr brezvezna. Tam od 6/10 ji še lahko mejkap pomaga, da zakrije tiste malenkosti, če ne pa težka. Đabe ji puder na faci, če ma podbradek, love handlse, al pa širok nos, ploščato rit ipd. V bistvu že samo če ni športnica jo črtam iz seznama. Kaj čem jst s tako počet…
……in kaj bi si ti počel z babo?
Forum je zaprt za komentiranje.