Na svetu je očitno preveč neumnih moških
Ej ne vem. Na fitnes bi lahko hodu z njo, pa po proteine v maxximuma.
j
Seveda ne veš in nikoli ne boš izvedel saj si za takšno stvarnost še prfu”kjen.
Ne razmišljamo vsi samo s spodnjo glavo.
Spodnja glava je za dvojno uporabo. Nisi vedel?
O.K., samo ne smeš biti lepša od mene. :))[/quote]
Obljubim, da bom grda ko smrt :)))
Samo brž reci tist da, vzamem, ker ti bom pričo odpeljala. Nekaj se morava pomenit :)))
O.K., samo ne smeš biti lepša od mene. :))[/quote]
Samo brž reci tist da, vzamem, ker ti bom pričo odpeljala. Nekaj se morava pomenit :)))[/quote]
Nič ne bo od poroke, me je ženin m111 zapustil pred oltarjem, ker je ateist. :)))
Samo brž reci tist da, vzamem, ker ti bom pričo odpeljala. Nekaj se morava pomenit :)))[/quote]
Nič ne bo od poroke, me je ženin m111 zapustil pred oltarjem, ker je ateist. :)))[/quote]
Jah… je hotel pač ostat svoboden vsaj v razmišljanju pa mu še pri tem oporekaš svobodo!
Prav ti je! ;)))))
Prihajajo časi, ko bodo ateisti lahko spet samo v ilegali. Sploh, če rata muslijem zavzet EU.
Imav nekaj skupnega. Oba sva izbircna. No izbircen je lahko le tisti, ki se lahko sprijazne da ostane sam. Ostali bolje da spustijo-te kriterije. Cim prej.
Ko si se pojavila na tem forumu je bilo kar nekaj zanimanja na moski strani. Naval slinjenja da nekateri tega nismo mogli prebavljati 😉 Mogoce pa je res, da pretirana navdusenost odbija zenske? Verjetno. Ce bi sam postavil v isto kolono, bi dobil ze zdavnaj kosarico. Brez dvoma.
No ta forum naj bi bil cvek forum. OK, moski upajo na kaksno zarezico, zenske pa sanjarijo o romanci na MONU. Od vsega tega pa rata bore malo.
Tako da je to le izpuh za vse frustracije in razocaranjem nad nasprotnim spolom. Kdor zeli biti popljuvan in skritizran, je tu vedno dobrodosel 🙂 Ostali? Izbrali ste napacen forum.
Spet se nekaj čez ženske pritožuješ … :)))
Kot sem že rekla, tista (meni) najlepša, je lepo povedala, da se ji zdi, da moški dobijo več od nje, kot pa ona dobi od njih. Zaračunavajo jim tisto, kar imajo, drugi pa potrebujejo. Gre za čisto trgovanje.
Zdaj … malce nenavadno bi bilo v tem primeru zameriti “prodajalcu”, češ da je slepar in oderuh. Naj jaz zdaj nahrulim prodajalko iz trafike, ki mi prodaja cigarete? Strup mi prodaja, pa še tako drago mi ga zaračunava ta glup.ača …
……in kaj bi si ti počel z babo?[/quote]
Saj zato je samski, ker nima kaj za pokazat. Ne more pričakovati uaaauuu, ponuditi pa bruh.
Spet se nekaj čez ženske pritožuješ … :)))
Kot sem že rekla, tista (meni) najlepša, je lepo povedala, da se ji zdi, da moški dobijo več od nje, kot pa ona dobi od njih. Zaračunavajo jim tisto, kar imajo, drugi pa potrebujejo. Gre za čisto trgovanje.
Zdaj … malce nenavadno bi bilo v tem primeru zameriti “prodajalcu”, češ da je slepar in oderuh. Naj jaz zdaj nahrulim prodajalko iz trafike, ki mi prodaja cigarete? Strup mi prodaja, pa še tako drago mi ga zaračunava ta glup.ača …[/quote]
Racionaliziraj kakor zelis. Vecina punc je jasno in glasno povedala za kaj se gre. Fleesing, remember? Sploh pa se je moj zgornji komentar nanasal na kontrast reakcije. Zenske ne poznate fair play-a. Za vasimi custvu je potreba po konkretni koristi. Zato z lahkoto racionalizirate tovrstno zensko pocetje, ne pa moskega.
Ceprav, kot receno, je resna zveza se dosti vecja nategancija, kot vse to kar te punce pocno. Saj najbrz obstaja kak dokumentarec, ki to ilustrira. V Sloveniji, dezeli relativne uravnike, se tega niti ne zavedate.
saj bi ti katera napisala, da moraš eno v redu punco spoznat, ampak je jasno, da ti bi vsaka ušla, takoj ko bi ji postalo jasno, kako razmišljaš.
zato se tudi nobena ne trudi 🙂
……in kaj bi si ti počel z babo?[/quote]
Saj zato je samski, ker nima kaj za pokazat. Ne more pričakovati uaaauuu, ponuditi pa bruh.[/quote]
Ves, da imas prav. Ironija pa je, da on ne pricakuje nic takega kar tudi sam ne nudi. Izkljesano telo.
Samo kaj si bo zenska z izklesanim telesom. Bo moras se kaj bolj otipljivega nuditi, a ne? Morda, ce postane osebni trenr, bo kaksni koristen, da jo trenira. Pa smo ze blize uporabni vrednost moskega. Izglesano telo je goli curak za zensko. Se pa lahko zaljubi v osebnega trenerja. Zenska narava… 😀
Če izklesano telo išče zgolj izklesano telo, potem je to najboljša kombinacija. Prazna glava odlično dopolni prazno glavo, ob upoštevanju da je vizualnost na najvišji ravni. Do tu vse štima. Problem je, ko moški s prazno glavo, povprečnega videza pričakuje žensko z izklesanim telesom, polno glavo in pedigrejem. Tu se zatakne.
Saj ne morem verjet, končno se ti je razvezal jezik. Nikoli nisem verjela v forumske romance. Pomembna je kemija v reali, saj veš. Možno je, da se dva na forumu odlično ujameta, v reali pa bi bila katastrofa in obratno. Torej, jaz stavim na realo, tole naj bi bila le zabava, zato te prosim, da se zopet začneš šaliti kot nekoč. Pa oprosti, če se ti je kdaj želodčna kislina povišala zaradi slinjenja nekaterih tu na forumu. Te zgodbe so minile v eri Kremenčkovih. :)) Izbirčna pa tudi nisem tako, kot si ti misliš, le iskrice morajo biti, to pa pričakujem.
saj bi ti katera napisala, da moraš eno v redu punco spoznat, ampak je jasno, da ti bi vsaka ušla, takoj ko bi ji postalo jasno, kako razmišljaš.
zato se tudi nobena ne trudi :)[/quote]
Pac nisem forumski slinar. Neke reci glede odnosov imam razciscene. In nimam zadrzkov povedati surovo resnico brez da bi jo zavil v celofan.
Mimogrede, tistih nekaj akademikov, ki se je poglobilo v empiricne raziskave okoli parckanje, je jasno povedalo, da ni nic bolj umazanega na tem svetu kot parckanja. Deception is the rule. 😉
Nisem opazil, da od zenske pricakuje karkoli kar sam ne nudi. Nobene genijalke z ne vem kaksnim pedigrejem se mu ne lustajo.
Kot receno, zajeb je nerazumevanje principov, ki zensko motivirajo, da se z nekom poparcka. Ne vem kaksno telo je goli curak. Zenska ga pogleda, recimo da vidi ful hud body, rece wow, pa se vprasa, ampak kaj mi pa lahko ta ponudi. Nic. In gre dalje. 😀 Zenska narava. Da po sreca znanega osebnega trenerja, hohoho, to je pa druga pesem. 😀
Saj zato je samski, ker nima kaj za pokazat. Ne more pričakovati uaaauuu, ponuditi pa bruh.[/quote]
Ves, da imas prav. Ironija pa je, da on ne pricakuje nic takega kar tudi sam ne nudi. Izkljesano telo.
Samo kaj si bo zenska z izklesanim telesom. Bo moras se kaj bolj otipljivega nuditi, a ne? Morda, ce postane osebni trenr, bo kaksni koristen, da jo trenira. Pa smo ze blize uporabni vrednost moskega. Izglesano telo je goli curak za zensko. Se pa lahko zaljubi v osebnega trenerja. Zenska narava… :D[/quote]
Če je že tle kej ironičnega je, da si ti en navaden forumski šupak, pišeš pa, kot da greš že čez 5 min na kosilo s Tom Cruisom.
wohoa, donžuan, hold your horses, kdo pa pravi, da moraš eno na forumu šarmirat???? saj menda obstaja real life.
2. zelo pomembna stvar NI, da poveš resnico, ampak kako jo poveš. če pač ne znaš ali nočeš povedat “nežno”, nimaš problemov samo v partnerstvu, ampak se te začnejo VSI ljudje izogibat, kolegov nimaš več, v službi imaš totalno sranje, itd. ne gre se samo za tvoje ugodje, bistvo manipulacije je, da imata oba korist. podobno kot starši, ki konstantno manipulirajo z mulci, ampak je to v dobro otroka in mu pomaga, da se sam čim manj boleče razvija, odrašča, napreduje. skratka, deception, ali kot se temu moderno reče, mehke veščine, so ključ na vseh področjih življenja, ne samo pri puncah.
in je škoda, da jokaš na to temo, namesto da bi se učil 🙂
Samo kaj si bo zenska z izklesanim telesom. Bo moras se kaj bolj otipljivega nuditi, a ne? Morda, ce postane osebni trenr, bo kaksni koristen, da jo trenira. Pa smo ze blize uporabni vrednost moskega. Izglesano telo je goli curak za zensko. Se pa lahko zaljubi v osebnega trenerja. Zenska narava… :D[/quote]
Če je že tle kej ironičnega je, da si ti en navaden forumski šupak, pišeš pa, kot da greš že čez 5 min na kosilo s Tom Cruisom.[/quote]
Ne vem zakaj si jezen name. Na konkretnem primeru sem ti le pokazal principe po katerih se zenske parckajo. Nic drugega. Povem ti kako pac zenske gledajo na moske. CE V TEBI NE PREPOZNA UPORABNE VREDNOSTI ZA TISTO KAR POTREBUJE, karkoli ze potrebuje, smo vsi mi, jaz, ti, zenski neuporabni.
wohoa, donžuan, hold your horses, kdo pa pravi, da moraš eno na forumu šarmirat???? saj menda obstaja real life.
2. zelo pomembna stvar NI, da poveš resnico, ampak kako jo poveš. če pač ne znaš ali nočeš povedat “nežno”, nimaš problemov samo v partnerstvu, ampak se te začnejo VSI ljudje izogibat, kolegov nimaš več, v službi imaš totalno sranje, itd. ne gre se samo za tvoje ugodje, bistvo manipulacije je, da imata oba korist. podobno kot starši, ki konstantno manipulirajo z mulci, ampak je to v dobro otroka in mu pomaga, da se sam čim manj boleče razvija, odrašča, napreduje. skratka, deception, ali kot se temu moderno reče, mehke veščine, so ključ na vseh področjih življenja, ne samo pri puncah.
in je škoda, da jokaš na to temo, namesto da bi se učil :)[/quote]
Haha, zato pa se tocne na internetu ne v real life-u. 😀
Slab poiskus trollanja v glavnem. Boš mogu mau manj pisat na forum, da boš izpadel kredibilen s takimi izjavami.
Ej, kakor ti pase. I can bring you water but I cannot make you drink it.
Ej, kakor ti pase. I can bring you water but I cannot make you drink it.[/quote]
Od tebe se nimam jst nč pametnega za naučit. Tko da, kr sam spij tisto umazano vodo pa crkn 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.