Na svetu je očitno preveč neumnih moških
Saj ne morem verjet, končno se ti je razvezal jezik. Nikoli nisem verjela v forumske romance. Pomembna je kemija v reali, saj veš. Možno je, da se dva na forumu odlično ujameta, v reali pa bi bila katastrofa in obratno. Torej, jaz stavim na realo, tole naj bi bila le zabava, zato te prosim, da se zopet začneš šaliti kot nekoč. Pa oprosti, če se ti je kdaj želodčna kislina povišala zaradi slinjenja nekaterih tu na forumu. Te zgodbe so minile v eri Kremenčkovih. :)) Izbirčna pa tudi nisem tako, kot si ti misliš, le iskrice morajo biti, to pa pričakujem.[/quote]
Slabo si me ocenila. Sem resen clovek ki se le redko sali.
Pa saj smo vsi takšni. Tudi moški.
Zato ne vem, zakaj izpostavljaš samo ženske kot neke izkoriščevalke.
Brez medsebojne koristi, ni odnosa.
Saj ne morem verjet, končno se ti je razvezal jezik. Nikoli nisem verjela v forumske romance. Pomembna je kemija v reali, saj veš. Možno je, da se dva na forumu odlično ujameta, v reali pa bi bila katastrofa in obratno. Torej, jaz stavim na realo, tole naj bi bila le zabava, zato te prosim, da se zopet začneš šaliti kot nekoč. Pa oprosti, če se ti je kdaj želodčna kislina povišala zaradi slinjenja nekaterih tu na forumu. Te zgodbe so minile v eri Kremenčkovih. :)) Izbirčna pa tudi nisem tako, kot si ti misliš, le iskrice morajo biti, to pa pričakujem.[/quote]
Slabo si me ocenila. Sem resen clovek ki se le redko sali.[/quote]
Prav, potem se ti ni treba. Tu gor nikogar ne silimo. Te bomo pač srečali vsakič ob polni ali prazni luni, ko boš pripel kakšno pesem. Saj nisi ti kriv, ker si rojen v zemeljskem znamenju. ;))
Ej, kakor ti pase. I can bring you water but I cannot make you drink it.[/quote]
Od tebe se nimam jst nč pametnega za naučit. Tko da, kr sam spij tisto umazano vodo pa crkn :)[/quote]
Haha…
Brez medsebojne koristi, ni odnosa.[/quote]
Po toliko straneh argumentiranja razlik se ne bom ponavljal. Ker na koncu pridemo do tega, da ceprav ima zenska luliko, moski pa pimpijo, gre za enako, spolna organa. 😀
Spet se nekaj čez ženske pritožuješ … :)))
Kot sem že rekla, tista (meni) najlepša, je lepo povedala, da se ji zdi, da moški dobijo več od nje, kot pa ona dobi od njih. Zaračunavajo jim tisto, kar imajo, drugi pa potrebujejo. Gre za čisto trgovanje.
Zdaj … malce nenavadno bi bilo v tem primeru zameriti “prodajalcu”, češ da je slepar in oderuh. Naj jaz zdaj nahrulim prodajalko iz trafike, ki mi prodaja cigarete? Strup mi prodaja, pa še tako drago mi ga zaračunava ta glup.ača …[/quote]
Racionaliziraj kakor zelis. Vecina punc je jasno in glasno povedala za kaj se gre. Fleesing, remember? Sploh pa se je moj zgornji komentar nanasal na kontrast reakcije. Zenske ne poznate fair play-a. Za vasimi custvu je potreba po konkretni koristi. Zato z lahkoto racionalizirate tovrstno zensko pocetje, ne pa moskega.
Ceprav, kot receno, je resna zveza se dosti vecja nategancija, kot vse to kar te punce pocno. Saj najbrz obstaja kak dokumentarec, ki to ilustrira. V Sloveniji, dezeli relativne uravnike, se tega niti ne zavedate.[/quote]
Dater, a veš tist vic, ko je baba v Bosni poročila sina in hčerko? Pa so jo spraševali kakšna sta snaja in zet. Snaja je bila grozna. Njen sin ji je moral zjutraj kuhati kavo, njen sin je moral kuhati kosilo, pomivati posodo, neprestano je pospravljal in sesal stanovanje. Zet? Prva liga. Ker hčerka je imela pa RES srečo. Zet je pa tako priden, ves čas nekaj dela po hiši, pospravlja, kuha, sesa, lika … :))
Samo ne zdaj spet iz tega ven potegnit, da smo babe žleht :)))
Po toliko straneh argumentiranja razlik se ne bom ponavljal. Ker na koncu pridemo do tega, da ceprav ima zenska luliko, moski pa pimpijo, gre za enako, spolna organa. :D[/quote]
Ne glede na razlike v samih koristih, so to še vedno koristi.
Če si moški ni sposoben najti česa drugega, kot sponzoruše, potem je to njegov problem.
A še vedno ima od tega korist tudi on.
Robi, se ti vidi, da ne razumeš. On pa ja ni tak noooo. Vse, na katere je naletel, pa so. On ne rabi od ženske nič, on nič ne potrebuje.
Ironija pa je, da zakaj ima potem toliko povedat čez njih. No tega pa noben ne ve, niti on sam ne. :)))
Ne bo se ponavljal je rekel
Pričakujte reply ob 3eh zjutraj
Po toliko straneh argumentiranja razlik se ne bom ponavljal. Ker na koncu pridemo do tega, da ceprav ima zenska luliko, moski pa pimpijo, gre za enako, spolna organa. :D[/quote]
Ne glede na razlike v samih koristih, so to še vedno koristi.
Če si moški ni sposoben najti česa drugega, kot sponzoruše, potem je to njegov problem.
A še vedno ima od tega korist tudi on.[/quote]
Ves od kod izraz mangina? Moska vagina? Moski z izrazito pro-zenskim razmisljanjem. Brown nose, Kiss ass, mangina, … vse je to tu nekje.
V dokumentarcu so le dve zenski delali v smeri biznisa, kjer se ve za kaj se gre. Vse drugo je bila striktna nategancija. Cesar se vecina teh zensk tudi zelo dobro zaveda. Kot da ze sam izraz ‘fleecer’ tega ze ne pove. Mislim…
Pa kljub temu mone kar tekmujete v povelicevanju teh zensk in blatenju moskih o katerim dokumentarec komaj kaj pove. Vecina moskih je bila zgolj nategnjena. Lies, deceit, false pretense, etc.
Da se je slo za moskega, ki bi v dokumentarcu odkrito povedal, da pocne isto kar pocno te zenske, in verjemite mi, obstajajo, bi ga taiste mone popljuvale kot se nikogar.
Pa mi naj se kdo rece, da je polovica moskih brown nose kiss ass manginas. 😀
tvoj problem je v tem, da ti po bradi smrkelj teče od vsega hudega, ker si ugotovil, da ženske počnejo točno isto kar ti sam, samo na drug način. princip je pa isti.
pa tolk si mislu, da si originalen, ane 🙂
tvoj problem je v tem, da ti po bradi smrkelj teče od vsega hudega, ker si ugotovil, da ženske počnejo točno isto kar ti sam, samo na drug način. princip je pa isti.
pa tolk si mislu, da si originalen, ane :)[/quote]
Dokumentarec kaze zelo “in your face” nacin manipuliranja, ki se ga zenske na precej bolj subtilen nacin posluzujete v vsakdanjem zivljenju.
Fleeserke motivira sampanjec, ura, novi par cevljev, ipd. Lovaco pa zelja, da si dolgorocno zagotovi vsestranske usluge cim bolj uspesnega in njej predanega OSLA. Za potrebe tega cilja uporabi vse care, ki jih premore.
Gre za zensko naravno zeljo/potrebo zagotoviti morebitnim potomcem cim bolje pogoje. Kaj bi obsojali. Taksne ste.
Vecina moskih pa tega ne razume. In enaci svojo naravo z zensko. Ker se ne poznajo. Lastne narave vec ne zmorejo priznati. Skozi indoktrinacijo so jo zatrli. Bolj ko so indoktrinirani, bolj jo zavracajo.
A v življenju dobimo vse, kar si želimo? Niso povsod omejitve, zakoni in predpisi,kjer moramo početi nekaj,kar ni preveč prijetno, sicer bi vodilo v razkroj družbe.
‘Moška narava’ ni , da dobiš vse, k riti že iz otroštva, kar si želiš in ti drugi (starši) strežejo ter razvajajo. Zatože odrasti 1x in se kar sprijazni z dejstvom, kako svet deluje, da drugi ljudje niso nam/tebi na razpolago, niti ženske tvojim prilagojenim spolnim potrebam. Povsod so kompromisi, tudi odrekanja in prilagajanja.
Torej lahko ti živiš zgolj svojo ‘moško naravo’ in potem pridelaš ljubicam vsaki po par otrok – in ti otroci bodo potem imeli krasnega očeta, ki je njihove matere zgolj kavsal, kjer boš otrokom na razpolago mogoče največ vsakemu pol ure v tednu.
Človek ima višji in nižjo naravo. Moška narava ni zgolj nižja narava (jesti,piti,seks, nagoni), ampak premoremo tudi višjo, ki nas loči od živali.
ojej dater, še matjažko te je pogruntal. 🙂
čestitam, nov najnižji nivo si dosegel :)))))
Razkril sem vam kaksni hipokriti ste. Brez nacel. Brown nosers.
pa tolk si mislu, da si originalen, ane :)[/quote]
Dokumentarec kaze zelo “in your face” nacin manipuliranja, ki se ga zenske na precej bolj subtilen nacin posluzujete v vsakdanjem zivljenju.
Fleeserke motivira sampanjec, ura, novi par cevljev, ipd. Lovaco pa zelja, da si dolgorocno zagotovi vsestranske usluge cim bolj uspesnega in njej predanega OSLA. Za potrebe tega cilja uporabi vse care, ki jih premore.[/quote]
Kaj ko bi ti povedal, kaj si ti sam želiš od njih in kaj si pripravljen za to naredit? Da vidimo ali si sploh kaj ali ti je vseeno. Ker kakor sedaj pišeš o ženski naravi in njihovih potrebah, izpade, kot da ti svojih sploh nimaš. In človek se upravičeno vpraša, kaj se sploh buniš, če itak nimaš nobenih želja, kar pomeni, da ti bi moralo biti vseeno, na kakšno naletiš.
Logično je tudi, da izpade, kot da ženske na posnetku zagovarjamo. Pa jih v bistvu noben ne. Samo tema je tako provokativno nastavljena, kot da so moški uboge žrtve in nimajo prav nobene odgovornosti ali vpliva (niti koristi) na svoje izbiro. Kar pa seveda ni res in samo ti je treba v tako zastavljeni temi tudi poudariti. Problem pa je, če ti sam verjameš, da ti moški ne nosijo nobene odgovornosti. Tvoj problem seveda in še od koga.
Če poenostavim. Človek, ki bi rad preskočil neko oviro, ki jo drugi z lahkoto preskakujejo, je nikoli ne bo, če bo verjel, da je ovira zanj previsoka, vsi drugi pa so itak na dopingu. :)) Če pa dopuščaš možnost, da je težava tudi v tebi, potem pa obstaja možnost, da se lotiš bolj trdega treninga, drugačne tehnike in tako izboljšaš svoje možnosti za uspeh.
Marko, ti ne razumes, da jaz ne zivim v svetu wishfull thinking domisljije, tako kot ti. Ti si v svoji vezi naivni zasanjani pobic, ki ga razganja od “dosezka”, da je v resni zvezi. Gotovo tudi zaradi truda, ki si ga bil prisiljen vloziti, preden ti je uspelo eno neperspektivno revico pripeljati domov, da ti pece piskote.
Medtem ko se jaz zavedam kako stvari stojijo, kaksna je zenska narava. Zato mi to, na kar si ti tako ponosen, ne pomeni nic. Mene je vec zensk zaprosilo za poroko, ko si jih ti za rokco setal. In? Pac si se v fazi zasanjanosti. Se mi pa ne zdi smiselno, z ljudmi, ki se vedno verjamete v pravljice, razpravljati, kaj je komu za narediti. Ti pac pocni po svoje, jaz bom pa po svoje. Komur pase med menihi, pa naj gre med menihe.
Hehe, no prav, pa ne razumem. Ampak tudi ti ne razumeš, kaj ti jaz govorim. Da sem bil v karkoli prisiljen in da me razganja itn itn. Ne vem, zakaj tako doživljaš, verjetno pač zato, ker NE razumeš. :)) Mimogrede, jaz se tudi zavedam ženske narave, poleg tega pa tudi moške, kar pa tebi še manjka. 😉
Kire ure so to. Tip piše komentarje ob 6ih popoldne, 3eh zjutri, zdej ob 9ih, pol bi pa on mene neki učil o ženskah. Kako si ti gibo potem pršu do teh izkušenj ? Nekje za štirimi stenami, med davljenjem penisa na Jenno Jameson posterje ?
simpl … enako kot s kolesi, avti, jahtami … da se pokažeš in vzbujaš zavist, uživaš v posedovanju … pač plačaš
Hahaha! Tale je že en lep cajt v penzjonu. Se pališ na nekdanjo slavo babic?
Ma sami trolli sm gor hodte. Noben od vs ni neki ful bogat, lep, karizmatičen, dober z ženskami. Tok popolnih ljudi še zuni ne srečaš, kaj šele na tok absurdnih forumih.
Model se je čist vse zmotu o men. Garant me oblegajo lepše k njega, k ma 100.000 eur na računu, osebno letalo doma pred hišo, bazen pa vs ta Hollywood luksuz. Še zmeri boš dubu nikakvo babo, če si 50kilski žgoljav očalar s hujšo obliko anksiozne motnje. Če moraš skos sam dnarnco odpirat, da se ti sploh kira nasmeji, potem ti nisi noben expert za ženske. Si samo še en provider. V bistvu si na istem si kt ostali v resnih zvezah, samo da ti zapravljaš keš za babo k niti tvoja ni, lol.
Forum je zaprt za komentiranje.