Na svetu je očitno preveč neumnih moških
stres že ve 🙂 če je nakonc namočen, ugasne, če ga boš prekadila, pa nau hotu crknat, baraba :)))
za naravo imaš pa prav, kar počakej na sezono poljskih fukačev (vsi meseci brez črke r). stare babe se moramo pazit, da nas v križu ne štihne. 🙂
Ti, kaj pa če bom imela še kakšnega tako – po strani, lahko potem tudi skadim kakšnega več? :))[/quote]
nah, boš morala manj skadit. varanje povzroča stres :)))
poleg tega je to v moški naravi, ne ženski. kaj si pa misliš.[/quote]
:))))))))
Ti, kaj pa če bom imela še kakšnega tako – po strani, lahko potem tudi skadim kakšnega več? :))[/quote]
nah, boš morala manj skadit. varanje povzroča stres :)))
poleg tega je to v moški naravi, ne ženski. kaj si pa misliš.[/quote]
Žal sta hipegamija in monkeybranching ženski lastnosti.
Nisem opazil, da od zenske pricakuje karkoli kar sam ne nudi. Nobene genijalke z ne vem kaksnim pedigrejem se mu ne lustajo.
Kot receno, zajeb je nerazumevanje principov, ki zensko motivirajo, da se z nekom poparcka. Ne vem kaksno telo je goli curak. Zenska ga pogleda, recimo da vidi ful hud body, rece wow, pa se vprasa, ampak kaj mi pa lahko ta ponudi. Nic. In gre dalje. 😀 Zenska narava. Da po sreca znanega osebnega trenerja, hohoho, to je pa druga pesem. :D[/quote]
Ne vem, o katerem spolu ti to pišeš, o mojem že ne.
Tukaj gor na forumu človek lahko dobi občutek, da ni nihče srečno poročen ali v paru, da nihče nima dobrih prijateljev, da so vsi tipi, ki imajo luštno žensko, grdi, debeli in bogati, in obratno, da imajo luštne ženske izključno stare, grde in bogate … Vmes potem pade še kakšna o slovenski uravnilovki in razlikah v plači maks. 200 evrov.
A pa greste kdaj izza zaslona tudi v resnični svet, pa malo pogledate naokrog? Deviacije so še vedno samo to, deviacije, in iz njih vleči pravila je najmanj naivno, če ne še kaj drugega. Čebelice, ki moške vrtijo okrog prsta, so obstajale že od nekdaj, tako kot ne vem, množični morilci, psihopati in tako dalje, pa to ne pomeni, da obstajajo samo ženske na prodaj, morilci in psihopati.
Ah, BZ.
Nisem opazil, da od zenske pricakuje karkoli kar sam ne nudi. Nobene genijalke z ne vem kaksnim pedigrejem se mu ne lustajo.
Kot receno, zajeb je nerazumevanje principov, ki zensko motivirajo, da se z nekom poparcka. Ne vem kaksno telo je goli curak. Zenska ga pogleda, recimo da vidi ful hud body, rece wow, pa se vprasa, ampak kaj mi pa lahko ta ponudi. Nic. In gre dalje. 😀 Zenska narava. Da po sreca znanega osebnega trenerja, hohoho, to je pa druga pesem. :D[/quote]
Ne vem, o katerem spolu ti to pišeš, o mojem že ne.
Tukaj gor na forumu človek lahko dobi občutek, da ni nihče srečno poročen ali v paru, da nihče nima dobrih prijateljev, da so vsi tipi, ki imajo luštno žensko, grdi, debeli in bogati, in obratno, da imajo luštne ženske izključno stare, grde in bogate … Vmes potem pade še kakšna o slovenski uravnilovki in razlikah v plači maks. 200 evrov.
A pa greste kdaj izza zaslona tudi v resnični svet, pa malo pogledate naokrog? Deviacije so še vedno samo to, deviacije, in iz njih vleči pravila je najmanj naivno, če ne še kaj drugega. Čebelice, ki moške vrtijo okrog prsta, so obstajale že od nekdaj, tako kot ne vem, množični morilci, psihopati in tako dalje, pa to ne pomeni, da obstajajo samo ženske na prodaj, morilci in psihopati.
Ah, BZ.[/quote]
Ne vem kaj ti to citas, in kako, da napisano razumes kot, da so svi tipi z lepo zensko grdi, debeli in bogati. Le kot primer. Tudi glede srecnih zakonov vsaj jaz vedno znova dam za primer Markota. Tudi kar se place tice, kaj niso vse (z izjemo ene same!) place v Sloveniji med 600 in 6k evri? S tem, da jih je nad 3k za vzorec, vecina pa tam med 700 in 1300, se pravi jurja +/-. Torej? 😀
Na koncu bo zmeri vse zanikal. Narobe ste me razumeli, želel sem samo povedat, blah, blah…
DEj fantje no.. Čim delaš za PLAČO si MEZDNI DELAVEC.. Kaj se sploh kurčite punce in fantje. Če delate za PLAČO ste klošarji v bolj “pravni” obliki, princip pa je isti. Že pri PROŠNJI se začne (prositi=fehtati) kjer fehtate, če vas lahko jebejo v rit, pa da se boste klanjali cel dan, pustili poniževta, za tisto MEZDO na mesec. Kdorkoli dela za plačo je RADNIK, basta. TKo da ne se osmeševat in med sabo zabijat, ker ste/smo vsi na istem.
Potem so obrntniki oz “podjetniki” ki so-fafajo, le iz rahlo druge perspektive. A še vedno fafajo strankam ali pa ližejo jajčka uradnikom s kuvertami ali jezikom…
No potem je pa šele elita (lastniki kapitala in moči), ti se lahko kurčijo, vendar se ne, ker ne želijo, da raja izve kako se preseravajo, saj bi bil REVOLT.. Tako da uni k res imajo, skrivajo oz se delajo revne, skromne.. Uni k pa nimajo nič imajo pa VEDNO latest iphone, avto do skoraj 50% prihodkov, fiksacijo za čimdaljše potovanje kjer ugodje narašča s kvadratom razdalje od doma, če se lahko poduvaš/postaš, drugač ne.. etc etc..
know yourelf
Zdej me pa poslusi. Nobene zdrahe nisem iskal. Vidim pa da jo isces ti. Samo, ce mislis, da bom jaz ‘play nice’ medtem ko mi bos ti kajle spuscal, te bom kuj zdej postavu tam kam spadas. A prav?
Ko sem jaz bil tvoje starosti, juzneje od 30, sem se po letnem neto zasluzku uvrstil v zgornjih 0.1% zemljanov, pa ceprav sem skoraj zagotovo startal iz slabsega kot ti. Zasluge za to gredo notranjenu drive-u, ki type A osebo vodi skozi zivljenje. Zasluzek omenjam zgolj zato, ker gre za nesporen merljiv rezultat. Po istih principih sem pozel krepko nadpovprecne rezulate se na marsikaterem podrocju, ki sem se ga lotil. Zenske so le eno izmed njih.
Ne dvomim, da bos zdruzno z vecino forumskih bambijev v napisanem videl vse drugo kot to, da imas pred samo cloveka od katerega bi se lahko marsikaj naucil. Ce bi bil pameten. Jaz sem se tako marsikaj naucil. Pa ti povem nekaj? Nisi! Si tipicna type B oseba, ki se kurci, da je nekaj kar ni, zavida uspesnesnim, naredi pa premalo, da bi lastno situacijo obcutno izboljsala.
Ne, videl bos to kar se ti ponuja na dlani. Da zenske kupujem. Karkoli bi naj ze to pomenilo. Sploh zato, ker pisem, da so vse kurbe. Ja, so moski, ki drugace ne znajo. Samo jaz nisem eden od njih. Ne le to. Zenska, ki je ne osvojim v pravem pomenu besede, da je “nora name”, me niti pod razno ne zadovolji.
V zivljenju sem imel toliko enih zensk, ki blage veze niso imele ne kdo sem, ne kaj imam. So pa iz situacije, umirjene samozavesti, in raznih malenkosti, lahko prepoznale, da pred njimi ne stoji bambi. Za mano so avanture, ki jih sanjati ne mores. In razno razne zveze z zenskami, ki te niti pogledale ne bi. Zenske so mi ponujale seks, stvari in usluge ki so vam, bambijem, nezamisljive. K meni so letele iz oddaljenih krajev, na svoje stroske. Iz Amerike v Azijo, iz Evrope v Ameriko, iz Amerike v Afriko, … Z mano so si zelele zveze, poroke, otrok, you name it. Se prijateljem sem zrihtal en kup zensk. Od seksa se isti vecer, avantur, pa vse do raznih zvez. Toliko enega opravka sem si dal z zenskami, da bi lahko doktorat napisal. Pac, narava type A osebe. Karkoli se ze loti, mora dalec preseci povprecje, kar je normalno.
Skratka, obstajajo razlogi zakaj jaz sem kjer sem, zivim kot zivim, vi pa ste tam kjer ste in zivite kot zivite. Tudi ti! Jaz SEM drugacen od vas. In, boga mi, na to sem ponosen.
Mene zanima kako se reče tej bolezni k jo ma Dx. A lahko kdo to zgugla namest mene?
Ne vem. Vsak pa ve kako se rece tebi. LUZER. Na kvadrat. 😉
edx je mogoče eden od celjske četverice, ki je res služila svoj čas nadpovprečno
Ne vem. Vsak pa ve kako se rece tebi. LUZER. Na kvadrat. ;)[/quote]
Uf smo se razjezil 🙂 Prid mi zdej še v obraz to povedat, če si tok Alfa kokr si se prej pohvalu. Bi ti reku, da ti še plačam za letalsko karto, samo zdej k pomislm kok si poln boš verjetno kr s svojim letalom prletel?
Also. Na forumu mi je nekdo napisu luzer. Jokam se.
Zdej me pa poslusi. Nobene zdrahe nisem iskal. Vidim pa da jo isces ti. Samo, ce mislis, da bom jaz ‘play nice’ medtem ko mi bos ti kajle spuscal, te bom kuj zdej postavu tam kam spadas. A prav?
Ko sem jaz bil tvoje starosti, juzneje od 30, sem se po letnem neto zasluzku uvrstil v zgornjih 0.1% zemljanov, pa ceprav sem skoraj zagotovo startal iz slabsega kot ti. Zasluge za to gredo notranjenu drive-u, ki type A osebo vodi skozi zivljenje. Zasluzek omenjam zgolj zato, ker gre za nesporen merljiv rezultat. Po istih principih sem pozel krepko nadpovprecne rezulate se na marsikaterem podrocju, ki sem se ga lotil. Zenske so le eno izmed njih.
Ne dvomim, da bos zdruzno z vecino forumskih bambijev v napisanem videl vse drugo kot to, da imas pred samo cloveka od katerega bi se lahko marsikaj naucil. Ce bi bil pameten. Jaz sem se tako marsikaj naucil. Pa ti povem nekaj? Nisi! Si tipicna type B oseba, ki se kurci, da je nekaj kar ni, zavida uspesnesnim, naredi pa premalo, da bi lastno situacijo obcutno izboljsala.
Ne, videl bos to kar se ti ponuja na dlani. Da zenske kupujem. Karkoli bi naj ze to pomenilo. Sploh zato, ker pisem, da so vse kurbe. Ja, so moski, ki drugace ne znajo. Samo jaz nisem eden od njih. Ne le to. Zenska, ki je ne osvojim v pravem pomenu besede, da je “nora name”, me niti pod razno ne zadovolji.
V zivljenju sem imel toliko enih zensk, ki blage veze niso imele ne kdo sem, ne kaj imam. So pa iz situacije, umirjene samozavesti, in raznih malenkosti, lahko prepoznale, da pred njimi ne stoji bambi. Za mano so avanture, ki jih sanjati ne mores. In razno razne zveze z zenskami, ki te niti pogledale ne bi. Zenske so mi ponujale seks, stvari in usluge ki so vam, bambijem, nezamisljive. K meni so letele iz oddaljenih krajev, na svoje stroske. Iz Amerike v Azijo, iz Evrope v Ameriko, iz Amerike v Afriko, … Z mano so si zelele zveze, poroke, otrok, you name it. Se prijateljem sem zrihtal en kup zensk. Od seksa se isti vecer, avantur, pa vse do raznih zvez. Toliko enega opravka sem si dal z zenskami, da bi lahko doktorat napisal. Pac, narava type A osebe. Karkoli se ze loti, mora dalec preseci povprecje, kar je normalno.
Skratka, obstajajo razlogi zakaj jaz sem kjer sem, zivim kot zivim, vi pa ste tam kjer ste in zivite kot zivite. Tudi ti! Jaz SEM drugacen od vas. In, boga mi, na to sem ponosen.[/quote]
Vaaau, tako uspešen, tako nadpovprečen, tako poseben in drugačen, da svoje litanije še vedno objavljaš na Žensko moškem čveku, kjer smo vsi (sodeč po tvojem pisanju) najmanj povprečni, če ne podpovprečni. Bravo, svaka čast, upravičeno si lahko ponosen, Tarzan.
Skratka, obstajajo razlogi zakaj jaz sem kjer sem, zivim kot zivim, vi pa ste tam kjer ste in zivite kot zivite. Tudi ti! Jaz SEM drugacen od vas. In, boga mi, na to sem ponosen.[/quote]
Jaz ti čisto verjamem, da si zelo uspešen in quite a catch, ampak sproti vse kvariš s tem, da ostale ljudi okoli sebe daješ v nič, jih ponižuješ, skratka, se skušaš povzpet nadnje. To ni nič, to deluje tako patetično, kot murko, ko razgala kak izjemen pevec je …
Zadovoljni ljudje ne žalijo drugih, ker svojega uspeha in zadovoljstva ne gradijo na neuspehu in nezadovoljstvu drugih. Jebenti no, sej ni tok težko razumet.
Vaaau, tako uspešen, tako nadpovprečen, tako poseben in drugačen, da svoje litanije še vedno objavljaš na Žensko moškem čveku, kjer smo vsi (sodeč po tvojem pisanju) najmanj povprečni, če ne podpovprečni. Bravo, svaka čast, upravičeno si lahko ponosen, Tarzan.[/quote]
Sploh ne vem kako si nej to razlagam. Ker recimo, da je vse to res kar je povedu {itak ni}, kaj potem tak človek, ki po premoženju sodi med 0.1 % zemljanov sploh počne med nami? Piše pa na forum ob 3eh, 6ih, 8ih zjutri, 12ih, 5ih popoldne, 7ih, 8ih zvečer. Pa ne mi s tistimi, da to s fona pošilja, ker to so cele klobase, 10.000 besed dolgi prispevkii z vsemi ločili vred. A potem več keša k maš več časa boš doma, manj časa za socializacijo ? V eno bajto se preseliš, kable not napelješ za internet in to je to.
Nic vam ni jasno, ker ste si prevec samozadostni, da bi se v karkoli poglabljali se ce vam kdo na krozniku servira, kaj sele da bi se sami od sebe v karkoli poglabljali.
Samozavestni luzer menda podiplomca zganja, pa niti razlike med earnings in wealth ne razume. Ocitno se nobenemu med vami ne sanja niti to kje Slovenija kotira po earnings v globalnem merilu. Se manj pa se vam svita kaj sploh pomeni biti med 0.1% na svetu. Luzer sanja jahte in avijone. Potem pa se cudi, da mu noben se jurja place noce dat, pa da ga zenske ne jebejo 5%. A vidis luzer, zato si luzer. Pa lahko se naslednjih 5 let hodis na fitnes.
Koga pa tvoje luzerske litanije zanimajo, senza? Si ena suhoparna cenca, katere domet je sivo slovensko povprecje+/-. Kaj pa ti mislis da si? Zato pa se folk, kot npr. tist plavalc Strel, samo se norca z vas dela iz Arizone. Vi se mu pa kot bebci smejite iz svoje sive slovenske brezvezarije. Pravi asi ste, res. Potem pa se tekmujete med sabo v svoji luzerskih dosezkih. Kot da gre za posebno olimpijado.
Nisem vam kriv da ves svet sodite po sebi in svojem razmisljanju, motivit, itd. Ce bi vsi tako razmisljali bi vsi poceli to kar pocnete vi v sivem Slovenskem povprecju. Jebali se za tako zazeljenega jurja iz meseca v mesec in tako 35, 40 ali koliko ze let potem pa v “penzijon”. Res ste uspesni u bozju mater. Kaj ste to vi omembe vrednega v zivljenju dosegli, no? Kaj? Pa mi naj en sam napise nekaj, da ce naredim anketo, bo 90% ljudi reklo, ej, ta pa je as. No, da vidmo. Bo kdo?? Kje ste uspesnezi? Kaj ste vi to v zivljenju dosegli? Ste kaj izumli, ste raziskali pol sveta, ste z balonom obkrozili zemljo, kaj pa vem, karkoli. Ne mi s vasimi luzrskimi uspehi ven prihajat, da mate otroke. Jebala vas vojska.
Pa koga kurca mislte, da se bi jaz moru komurkoli tle dobrikat. A mislte, da je zivljebski cilj type A osebe, da so vsakmu seronju dobrika al kak? Boli mene za slovenske zenske. Pa poglejte mal ta vas attitude tle. To je smisel type a osebe, da vam luzerjem jasno in glasno pove da ste luzerje. Ker ste.
No ja, moja poslovna angleščina je ziher enkrat boljša od tvoje. Na fitnes bom pa kr še naprej hodu, ker rd to počnem, to mi je hobij. Kašn hobij maš pa ti, razen drkanja ku*ca pa klofanja gumbkov pred ekranom?
Ana, imas prav, ni tezko razumet. Ampak le tistemu, ki je zadovoljen tudi v resnici.
Patološki narcisi so brezobzirni in arogantni. Hlinijo sočutje, ljubijo pa le sebe. Jaz, jaz, jaz! Patološki narcisi so prepričani, da so najlepši, najboljši in najpomembnejši. Ali so res? Seveda ne! Vendar jih težko takoj spregledamo, saj nas z bleščečim nastopom, za katerim skrijejo svoj pravi obraz, lahko hitro zavedejo. Po besedah psihiatra Boruta Škodlarja stremijo narcisi k moči, pomembnosti in občudovanju. Vidijo se v soju žarometov in na vodilnih položajih
O konceptu narcisizma je v začetku 20. stoletja pisal tudi Freud. Narcisistična osebnostna struktura sodi med mejne, manj zrele osebnostne strukture. Ljudje z narcisistično osebnostno motnjo kažejo navzven zgolj svoje dosežke, telesno privlačnost, moč, uspešnost. Vidimo njihovo idealizirano podobo; njihov grandiozni oziroma lažni jaz. Za to fasado pa narcisi skrivajo svoj pravi, realni jaz, ki je krhek in ranljiv. Skrivajo osamljenost, nesprejetost, veliko čustveno praznino.
http://radioprvi.rtvslo.si/2016/04/patoloski-narcisi-so-med-nami-in-vedno-vec-jih-je/
Ej, sorry, ze to, da sploh pomislis, da bi svojo “poslovno anglescina” sel primerjati z mano, me spravi v smeh. Boze narod… ja, ziher je enkrat boljsa. Kaj enkrat, trikrat boljsa je, da se bos ja se mal bolj samozavestnega pocutu. To bo putk. POSLOVNA ANGLESCINA, pa crkujem od smeha.
Psihologije je malo vec kot si ti kot prvosolcek domisljas. 😉
Vi ste tisti razred malinovcev, prepricanih kak luzer je njihov prvoks. Pa ga podjebavate, in jebebete. Medtem ko narciski mali pokate od svoje uspesne predstave o sebi. No, potem pa prvoksa enkrat le mine potrpezljivost, in vam cisto po domace pove, da ste navadni solarcki. In da boste morali se marsikaj narest, da boste imeli pokritje za to vase prepricanje kaksni asi ste. Ker pac niste.
Prav tebi posebno pa sem tako ze na drugi temi naslovil, da si en tezki luzer. In zakaj.
Kok je pa tebe lahko sprovocirat pa tak alfa kao. Ti si predstavlas, da nevem kasne modrosti delis ne dojames pa, da smo te ze vsi spregledal. A res ni nobenga na celem svetu, ki se mu lahk pohvalis s svojimi uspehi, da mors to tule razlagat ze cel tedn??? Ne ane?
Ej, sorry, ze to, da sploh pomislis, da bi svojo “poslovno anglescina” sel primerjati z mano, me spravi v smeh. Boze narod… ja, ziher je enkrat boljsa. Kaj enkrat, trikrat boljsa je, da se bos ja se mal bolj samozavestnega pocutu. To bo putk. POSLOVNA ANGLESCINA, pa crkujem od smeha.[/quote]
Ti je bad a ne, k te še na temu področju povozm ? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.