Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na svetu je očitno preveč neumnih moških

Na svetu je očitno preveč neumnih moških

Zdaj se pa počasi zmeni sama s sabo, kaj zagovarjaš. Jaz se namreč spomnim nekega tvojega hvaljenja tam z z nekim f.ukom za savo, pa z vedno drugim prodajnikom, pa tako. Zdaj si pa naenkrat neka vaška kemtica po mentaliteti, zagovornica famili lajfa. Kako je zdaj to.

Pa če si res zagovornica klasične zveze, bi jo počasi morala začeti živeti, ne pa neko ločeno bivanje z nekim dedom, kot kakšna študentka. Kakšna resna zveza, nehaj no. Druge bi rada učila, česar sama ne znaš.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Medtem ko ti že dlje časa po etapah vztrajno poskušaš razsvetliti ta nevedni slovenski narod, in se nato huduješ, ker nikakor ne dojame, se jaz ne vznemirjam, če nek anonimnež na nekem obskurnem forumu misli, da sem suhoparna, povprečna in brezvezna siva miška. Tudi prav. Predstave o meni ne krojijo moje realnosti.

Martin Strel, praviš, da se dela norca iz nas? Tega si pa res ne morem vzeti k srcu, no. Svaka mu čast za vse dosežke, res, ampak sorry, njegovo mnenje o Slovencih me pa res ne gane. Blišč in beda Martina Strela… Let’s not go there, okay?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kok je pa tebe lahko sprovocirat pa tak alfa kao. Ti si predstavlas, da nevem kasne modrosti delis ne dojames pa, da smo te ze vsi spregledal. A res ni nobenga na celem svetu, ki se mu lahk pohvalis s svojimi uspehi, da mors to tule razlagat ze cel tedn??? Ne ane?[/quote]
Saj pa lepo piše: Za to fasado pa narcisi skrivajo svoj pravi, realni jaz, ki je krhek in ranljiv. Skrivajo osamljenost, nesprejetost, veliko čustveno praznino.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet neke iz njig prepisane teorije, sej lastnih misli niti nimate, nimate od kod imeti, saj je internet vaše življenje..

sorry – govora je bilo o DOLGOLETNIH STABILNIH RESNIH vezah 🙂 tvoje prostitutke se ne kvalificirajo :)[/quote]

Tudi tvoje ločeno bivanje ne. Ve se, kaj je resna zveza in ne, občasen kavs to ni. Tako da, kar se stila lajfa tiče si kr podaj roko z neresnimi.

Pajki, a veš, knjige so napisane iz življenja in iz prakse. Saj to si vedel a ne? Pravljice pa običajno niso, pa še te so napisane v prenesenem pomenu. Nekaj te nosi danes. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Obstaja razlika. Eno je golo citiranje ( to je vaš domet ), drugo pa je sposobnost artikuliranja lastnih misli glede na to, kar si prebral v več knjigah. razlike ti itak ne razumeš, ampak razlika je še vedno dejstvo…

Ej, sorry, ze to, da sploh pomislis, da bi svojo “poslovno anglescina” sel primerjati z mano, me spravi v smeh. Boze narod… ja, ziher je enkrat boljsa. Kaj enkrat, trikrat boljsa je, da se bos ja se mal bolj samozavestnega pocutu. To bo putk. POSLOVNA ANGLESCINA, pa crkujem od smeha.[/quote]
Ti je bad a ne, k te še na temu področju povozm ? :)[/quote]
Samo ti si res slaboumen. Majke mi.

Keep doing your thing. Dokler te ne spoznam osebno si zame še vedno navadn šaban.

Kdo bi si tebe zelel spoznati? Si brez vsake vsebine. Brez globine, brez sirine. Nekvalitetno izobrazen. Z nizko inteligenco. Vse to si tukaj pokazal. Osnovnih pojmov iz svoje stroke ne poznas. Cloveku, bog ze bog si ga vedi kako dolgo zivi zunaj slovenije, se gres kurciti s svojo anglescino. Itd. A si sposoben dojeti kako slaboumno delujes? Katafakingstrofa, no.

Kdo bi si tebe zelel spoznati? Si brez vsake vsebine. Brez globine, brez sirine. Nekvalitetno izobrazen. Z nizko inteligenco. Vse to si tukaj pokazal. Osnovnih pojmov iz svoje stroke ne poznas. Cloveku, bog ze bog si ga vedi kako dolgo zivi zunaj slovenije, se gres kurciti s svojo anglescino. Itd. A si sposoben dojeti kako slaboumno delujes? Katafakingstrofa, no.[/quote]

A veš, kle ti dam pa prou:).

Slaboumno, domet, brez globine brez širine, ene in iste izraze uporabljaš v vsakem prispevku. Za tak besedni zaklad moraš bit res fejst načitan, lol

Kokr sm reku, troll pač. Ampak res slab troll, že skor amatersko mi to deluje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close