Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na TCM

na TCM

..zdej gledam …ma kurc gledam…sam mimo sem šel……in moram vsem tu povedat….(ej,kolk je moje mnenje tu pomembno!)….da mi gredo muzikali iz 50-ih let tako na živce,da bi raje kurji drek vohal,kot gledal slinastega Fred Astaira in podobne spake,ki nekaj šklopotajo s čevllji,ki so bili najbrž ozvočeni(okovani itak!)…..in tisti odvratni…in še enkrat odvratni ples…ko se ti tipi z nekimi mornarskimi čepicami…..pa nekimi črnimi kravatami v obliki vrtnarskih škarij..slinijo okrog takrat aktualnih lepotičk(Barbik tistega časa).
ma kater kurats lahko to slinjenje lahko še gleda!!????

Ah……najbrž me nevihta jebe.

Pa še nekaj drugega tudi……

A smo mal tečni dane, srce? :(((

Na … poglej si to in se nasmehni … ;))) :)))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cmoka srce!

;))) :)))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

zakaj pa je tak temni?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kdo je temni?????? :)))

Bugi……………………….:)))))))))))))

Sam kolk je zlatkan…………………..

The best in life is free

V živo je še bolj … :)))))))))))))))))) ;)))))))))) Jaz bi ga skoz sam gledala in gledala in še gledala … Pa smejim se mu čist stalno … :)))))))))) … in on meni nazaj … ;))))

Boš videla…zdej bodo komi prihajali iz tistih ust najbolj smešni glu, glu, in aga, aga in abu, abuin auuuuuu…….:)))

The best in life is free

Ni lepo,da se norca delaš z bozga otroka!
;-)))

Že sedaj tisti vsaketoliko izrečeni “agh” in “uuuu” so tako krasni, da se kar povedat ne da … :)))))))))

Ajd hitro še enega upalit!
Stereo se sliši boljše!
😉

:))))))))))))))) Ej … Sprevržko … ko ga boš videl v živo boš videl kako srce je ta otrok … :)))) Enostavno ne moreš, da se mu ne bi smejal, ko stisne učke čisto skupaj in razpotegne tista usteca od enega uheca do drugega … in da potem da še izusti tisti “agh” …. … … … :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Se ne da opisat, no. :))))

Nestoj … :)))) Miško je zadnjič že nekaj fantaziral, da bi imeli kar takoj še enega. Pa sem mu kar takoj dala vedet, da če hoče zdej takoj še enga, da ga bo kar sam nosil in rodil … :)))))))) ;))))))))

Kar posluši ga!Če druzga ne…pršparaš dost.
😉

Raznežena Bugica je najlepša Bugica!
:-)))))

Cmoka!

???? A da ja??? :))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja!

Pošlji mi še malo razneženih fotk….saj si jih obljubila,se mi zdi?

Bom … sam jih morem prej pomanjšat in šele potem poslat. Pa sem na računalniku samo po par minutk naenkrat … in nekako ne znese. Ma bom … oblubim … :)))

Ni treba nič manjšat…sem na ADSL-ju zdej…tako,da ne kolnem več velikih datotek.
Cmoka!
😉

Sej ne zarad tebe … :((( … jst ne morem poslat tako velikih datotek … :)))))))))

Tega pa ne kapiram?
A ti predolgo traja…al kaj?
Saj Tomija si pa kar hitro nardila…;-)))

:)))))))) Lump … :)))))))))))))

New Report

Close