Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na TCM

na TCM

and I am happy again…….. naaa-naaa-nanana, na…… tam-tam, tam, tam tam-tam….. etc.

Pa še res bo. Spet mi gornji grozijo! 🙁
(samo happy pa lih ne bom)

Ti, če bi pa nage muce skakljale v okovanih čeveljcih, to te pa ne bi motilo, najbrž?! 😉 Nisi pošten, da veš!

Čuj ti – take in podobne zadeve so še ene izmed redkih pametnih stvari, ki jih vidiš na tv. Je pa res 100x boljše, kot kak zatežen film na nacionalki (no, zaj že tudi na pop-u) v nedeljo popoldan ali pa opera na slo1 in balet na slo2 (mislim, kje jim je logika to istočasno vrteti).

Ništa kontra plesnim filmom prosim – tam se vsaj sprostiš, namesto da še bolj zatežen zaradi tv rataš.

Tak. 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Bugi, pa sem se že spraševala, kdaj bomo mickenega lahko kaj videli :))). Mmmm… Evo, ob takih slikicah potem vse babnce luste dobimo :)))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

No … Mishi … potem pa kar v akcijo … :))))))))) ;)))))))))

Kako slikco veš si pa lahko pogledaš tudi tu:

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tistih šklopotajočih kopitarjev s polizanimi briljantinastimi ksihti in krepami enostavno:
NE PRENESEM!!!!!
Na kozlanje mi gre tisto “plesno” spakovanje.
Jasno!!!!?????

Nehi še ti!!!
Ti spulim rep….pa pol orehove lupine na tace nalepim…pol pa skači in klopotaj!
Hud.

Uf, evo, ob tako lepi deci se pa ne samo babnce ampak se poleg sedeci dedci raznezijo 😉 :))))). Ma kaj naj recem – super ste :))))).

New Report

Close