Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na vidiku novo razočarnje!!!!!

Na vidiku novo razočarnje!!!!!

S sosedom(btw.: vidite ga lahko v enem videospotu od Drinkersov)…sva kar nekaka frenda.Danes sta šla njegova starša na morje…..pa sem mu takoj zavpil,če se začenjajo orgije……mislim prazna hiša…..pa kup bejb,ki se nimajo kam dat te dni v KR……;-)
Pa je sam malce čudno zavil z očmi…nekaj zamomljal….in se odpeljal.
Prej pa pride nazaj…….z enim tipom…..in kar je še najbolj pomenljivo……tam kjer ima svojo sobo….je roleta dol zdrknila……….
ma mislim…….če ta svet res ni nor!!!!!!!

Jaz sem pa mislil,da ga bomo sral v iber!
😉

Pa si potegnil vodo?

Sigurno!

Kam si gurno?

….ne sekiraj se, bo pa za naju več bejbik ostalo….
kak si drugače? Si ga kaj namoču?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Spat

ha,ha,ha

tole je pa super, frend pa roleta dol ……….))))))))))

Saj je vse sam špekulacija upam,ker smodlakov v svoji bližini pa res ne trpim….
😉

MMMMM, jaz bi takoj zdrknila k njima, ja, roleta je dol in ti misliš da že zganjata orgije,naj jih, privosci jima, saj jih ti tudi;)

A tko, smo dlakav si?

Ne.Sem samo dlakav…in ne smodlakav!

Kaj ne bi dlak av stran dal?

Ne.Se prav fajn počutim z njimi!

Kosmati moški so mi všeč,aja ti sigurno nis ženskega spola, ker ne maraš dlak;),le kakšen je moški brez dlak?? Oskubljena kura;)

Prid na moj teren,če si upaš?
😉

Saj sem in kaj sledi;)

Sem vedel,da ne upaš…………….

Napiš kje,kam,pa da vidiva

Že,ko to sprašuješ(mislim kje)…….mi je jasno,da tja nikol ne boš prišla.

Dragi ne tako, kako že ti praviš;),upanje umre zadnje, tko nekako , ali ne

Zakaj pa nisi na morju?

Ne maram morja, obozujem gore, zato sm raje tm ob tebi,obožujem čiste reke, mrzle, ko se potopiš v njih se telo napne, vse stopi pokonci, saj veš kako gre dalje ali ne;)
Dragi, dost sva zrajcala une , ki berejo in te tvoje forumske kolege-kolegice zdej pejva rajs tja,u najino samoto;), če ne te bodo tvoje nove loverke res ornk napaadle le kdo hudiča sm , da si te tako prisvajam,ne povej jim, naj bodo mal fofšljive, te bodo mele pol še rajši, še posebej una, ki pravi, da uživaj brez nje, sploh ne ve kaj pušča iz rok, ane;)

A me mal džebeš?

A misliš jebeš,ma ni lepo biti jeben,nene,to znaš ti odlično,prepustila se bom rajši jaz tebi;), boš ti mene, ne jaz tebe

Ne želi si tega,ker veš,kako potem boli…………………..

New Report

Close