Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Na Zvem je že preko 50.000 prijav na cepljenje. Slovenci kažemo svojo odgovornost

Na Zvem je že preko 50.000 prijav na cepljenje. Slovenci kažemo svojo odgovornost

Čestitke in globok priklon vsem, ki ste se prijavili in nam boste s cepljenjem omogočili lepše poletje.

Sam sem se tudi že prijavil in sedaj čakam na cepljenje, star sem namreč 27 let.

https://twitter.com/MinZdravje/status/1391408786200580105?s=20

500.000 bomo lahko rekli ok…nekaj je.

Pomoje nas je še enkrat ali večkrat tolko – jaz se še nisem prijavila, se mi ne mudi ker itak ne planiram dopusta in delam od doma – pa raje počakam še ene 14 dni da vidim če se spet ugotovijo da sistem ne dela ali pa da bojo spet spremenili sistem naročanja hehehe.

Ta tema je izmišljena.
Stara sem 40 let. Ne zelim se cepiti z Astro.
Moti me, da te pred cepljenjem nihče ne vpraša ne kako se počutiš, ne kakšne zdravstvene težave imaš. Težave s srcem in pozitivna ozka druzinska anamneza za infarkt v mladi dobi ne šteje. Dobiš astro, pol pa lahko crkneš.
A koga briga, če bom še živa?
Poslala me je h kardiologu, na vrsto pridem drugo leto.
Rekla mi je naj glede cepljenja poslušam samo sebe.
Zdaj pa tako – če je naš sistem v k urcu, če so dr v k urcu, kdo bo še komu zaupal?
Cepljenje z nekaterimi cepivi je namenjeno mladim in zdravim. Ampak ups – pri teh pa povzroča strdke.
Zaenkrat se nisem odločila za žrtvovanje. Imam 2 majhna otroka, oba šolarja.
Glede zdravnikov in manipuliranja imam slabe izkušnje. Dejstvo je, da se moramo žrtvovati za človeštvo.
Hvala. A si lahko izberem vsaj cepivo?
Ta post je pa napisal kdo?
Ha, ha, ha. In spodnje komentarje tudi.
Pp

Saj verjetno veš, da je bilo do sedaj več stranskih (resnih) učinkov pri Pfizerju kot pri Astri?

Saj verjetno veš, da je bilo do sedaj več stranskih (resnih) učinkov pri Pfizerju kot pri Astri?
[/quote]
Ne ne vem je pa pričakovano, da boste anticepilci sedaj obrnili mantro na Pfizer, prej je bilo cepivo AZ na udari odkar se z njim zelo malo cepi in je vlada naročila Pfizer, Moderno, JJ in ostale proizvajalce ste se spravili na te, kaj čmo spreobračanje in neke teorije zarote so vam očitno v krvi.

[/quote]

Če nimate določenih kroničnih bolezni, ne delate v zdravstvu, domovih za ostarele ali v vrtcih in nižjih razredih osnovne šole:

Počakajte, da pridejo k nam (čez nekaj mesecev) varna inaktivirana cepiva ali proteinska cepiva:

inaktivirana cepiva:

Sinopharm (BBIBP)
CoronaVac
Covaxin
Sinopharm (WIBP)
CoviVac
QazVac

proteinska cepiva

EpiVacCorona
RBD-Dimer

Sedaj se bliža poletje, brazilskega seva je zanemarljivo malo, tako, da se število primerov naravno niža. Nikar ne skrbite!

Če nimate določenih kroničnih bolezni, ne delate v zdravstvu, domovih za ostarele ali v vrtcih in nižjih razredih osnovne šole:

Počakajte, da pridejo k nam (čez nekaj mesecev) varna inaktivirana cepiva ali proteinska cepiva:

inaktivirana cepiva:

Sinopharm (BBIBP)
CoronaVac
Covaxin
Sinopharm (WIBP)
CoviVac
QazVac

proteinska cepiva

EpiVacCorona
RBD-Dimer

Sedaj se bliža poletje, brazilskega seva je zanemarljivo malo, tako, da se število primerov naravno niža. Nikar ne skrbite!
[/quote]

točno tako je, počakajte do zime, ker jeseni bodo začeli tile obolevati, med tem bo že sojenje v Nemčiji proti koncu, videlo se bo kam se bo sodišče obračalo in dokazi itd….
Tole bo vse padlo v vodo, nič ne bo iz tega natega, NE SE CEPITI ZDAJ!

Ne ne vem je pa pričakovano, da boste anticepilci sedaj obrnili mantro na Pfizer, prej je bilo cepivo AZ na udari odkar se z njim zelo malo cepi in je vlada naročila Pfizer, Moderno, JJ in ostale proizvajalce ste se spravili na te, kaj čmo spreobračanje in neke teorije zarote so vam očitno v krvi.
[/quote]

Kakšno zvezo ima z anticepilci dejstvo, da so vsa glavna cepiva, ki so trenutno v uporabi genska cepiva, narejena po enakem principu in na podoben način z majhnimi variacijami (AZ). Namesto da obtožuješ anticepilce in požreš vse, kar ti servirajo mediji, si vsaj enkrat vzami 1 uro časa in si na straneh proizvajalcev natančno preberi o njihovih cepivih.

Smo se prijavili že decembra, na NIJZ ali kam se je bilo že treba prijaviti (koliko jih je bilo pa tam prijavljenih?), pa potem pri zdravniku, a zdaj še semle? Sicer bo še prilika se hvaliti ko bojo dejansko ti ljudje pocepljeni, ne pa zdaj kot ena stara mama; juhu koliko všečkov imam na fb…

Kakšno zvezo ima z anticepilci dejstvo, da so vsa glavna cepiva, ki so trenutno v uporabi genska cepiva, narejena po enakem principu in na podoben način z majhnimi variacijami (AZ). Namesto da obtožuješ anticepilce in požreš vse, kar ti servirajo mediji, si vsaj enkrat vzami 1 uro časa in si na straneh proizvajalcev natančno preberi o njihovih cepivih.
[/quote]

Pa saj ta trolček sdamo naklada, ker je plačanec SDS mafije, ta samo trola in naganja ovce v ogrado, kjer jih čakajo sestre s POSKUSNIM ŠUSOM in te ovce ne bodo niti vprašale s čim me boste pa cepili, ali ima to cepivo že uradno dovoljenje, ali je poskusno, ali je v fazi ko bi morali cepivo preizkušati še na živalih, pa ga že kar na ljudeh, ja bog jim pomagaj, če so pa ovce, nop!

Pa saj ta trolček sdamo naklada, ker je plačanec SDS mafije, ta samo trola in naganja ovce v ogrado, kjer jih čakajo sestre s POSKUSNIM ŠUSOM in te ovce ne bodo niti vprašale s čim me boste pa cepili, ali ima to cepivo že uradno dovoljenje, ali je poskusno, ali je v fazi ko bi morali cepivo preizkušati še na živalih, pa ga že kar na ljudeh, ja bog jim pomagaj, če so pa ovce, nop!
[/quote]

Evo spet ti in to skos eno in isto melješ. Shizofreno budalo. Ok, neb reku, da pišeš 1x na teden. A ti pišeš večkrat na dan multinično. A zih nis uno usekano merklovje? Una je mela isti stil. Če nisi, si pa njen podmladek. Ampak skor ziher si.

New Report

Close