nabolj nepozaben film
Tudi meni je bil ta film, šesti čut, zaradi tega preobrata zelo dobro narejen. Zelo dobro. Sama vsebina mi ni ravno ležala, vendar je bil preobrat neznasko dober. Zelo dober filmski jezik. Drži te do konca, jaz sem se zelo prepustila filmu in nisem opazila za kaj gre. Na živce mi gre, če so filmi tako prozorni, da natanko veš, kaj se bo v naslednjih nekaj kadrih zgodilo.
Od filmov, ki so name naredili vtis jih je pa kar nekaj… Nebo nad Berlinom je eden takih, od Fellinija kar nekaj filmov (sem se jih naučila gledati, prej jih nisem povsem razumela), oh in seveda Il postino… Ja, slednji je bil odličen. Močna zgodba. Kar nekj jih je, ki so name naredili vtis. Da so budili največ čustev, pa je bil sigurno Lom valov. In legendaren Champion, čeprav mi danes ni več tako…Malce osladen.
Vsi filmi, ki so jih omenili dopisovalci pred mano, so dobri. Meni je težko izpostaviti en film, če pa bi že morala, bi omenila Let nad kukavičjim gnezdom. Ali ga kdo pozna? Name je naredil velik vtis, da sem potem morala prebrati še to knjigo. Seveda pa knjiga več pove.
Poleg tega pa še Lasje, Amadeus (vse je režiral Miloš Forman).
In seveda ne smemo odmisliti mladinskih filmov.
Ja, obravnava isto temo kot Trainspotting, mogoče bi našli primerjavo med njima, samo jaz tega raje ne bi delal. Poglej, se splača!
Sem pa včeraj gledal das Experiment v koloseju. S prjatlco sva sam molče obsedela v tistih foteljih po filmu, da so naju skor ven vrgl :)) Še zdej razmišljam o filmu. Huuuuuuuhhhhhh :)) Dober je!