Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Način razhoda – auč

Način razhoda – auč

Moje videnje po opisanem je, da si z enostransko grobo odločitvijo v resnici iskala potrditev, da mu nekaj pomeniš. A on je tvojo igro sprejel in odšel. Ti pa ga še vedno ne moreš preboleti. Zdaj pa ali te j**e ego ali pa ti pomeni več kot si upaš priznati.

Odgovor na objavo uporabnika
ladygaladriel, 11.04.2022 ob 18:41

Moje videnje po opisanem je, da si z enostransko grobo odločitvijo v resnici iskala potrditev, da mu nekaj pomeniš. A on je tvojo igro sprejel in odšel. Ti pa ga še vedno ne moreš preboleti. Zdaj pa ali te j**e ego ali pa ti pomeni več kot si upaš priznati.

Jap, potrditev iz obupa. Ampak ni več vrnitve, on je odšel, bil kako leto sam in si našel novo. Bi rekla šola življenja. Tisto drugo o čustvih pa tudi drži.

Baby_, 11.04.2022 ob 18:46

Jap, potrditev iz obupa. Ampak ni več vrnitve, on je odšel, bil kako leto sam in si našel novo. Bi rekla šola življenja. Tisto drugo o čustvih pa tudi drži.

Torej ga bo treba preboleti. Po mojem mnenju brez terapevta ne bo šlo.

baby_, 11.04.2022 ob 17:20

Xzav, 11.04.2022 ob 17:01

Ne vem, če bom zadel, a podam svoje opažanje. Po x postih ostalih uporabnikov si že x tič napisala isto: ne moreš ga predelat, ker ti ni povedal, zakaj se ni “boril” zate.

Morda ti ne bo všeč, kar boš prebrala: sam zaznavam precej agresiven način iz tvoje strani. Enostavno “moraš” vedet. Ne rečem da si, a vseeno poglej po sebi: če si ga morda na podoben način spraševala tudi ostale stvari se ti je zaprl, ker je enostavno zaznal agresijo.

Noben odrasel pod prisilo ne bo sodeloval. In velikokrat se tega agresivnega načina niti ne zavedamo in ga podajamo popolnoma nezavedno.

Ma ja no, vem :((( ker sva v drugo poskusila in je bila vmes že ena druga, s katero me je v prvo prebolel, sem bila precej nervozna, obenem pa sem imela v glavi ustvarjeno sliko z njim, bila zaljubljena v idejo o njem.. zaradi te ideje in velike želje sem pritiskala, ga spraševala… mogoče ubila s tem čustva že prej. Une vmes nisem dobro prenašala, bila ljubosumna… bom nehala s tem x-tič naštevat. Povedala sem vse. Želela sem slišat odzive, komentarje vas, ki niste čustveno vpleteni v zadevo

Evo, bingo- s tem, ko je napisala, da sta v drtugip poizkusila je dokazala, da  v glavi ni prebolela njegovega penisa. Da se še ni uspela razjahatz njegovega tiča v glavi. Samo to je njena bariera, ovira, prepreka, da ne more dalje. Tudi s tanovim ne.

Zartrose izven profila, 11.04.2022 ob 17:27

Popay npr, 11.04.2022 ob 09:18

ločit se moreš vedno z dobrim sexom in brez besed, to je treba enostavno začutit, da je konec, ne pa s peno na ustih.

dobr sex je že okej, brez besed pa ne.

ženske drugače delujemo in je zaželjen, večini žensk celo potreben zaključek-torej je treba z besedo na dan in odkrito rečt kako je na stvari. Drugače se brezveze matrajo kot avtorica recimo.. sicer pa večino vez moški že pasivno zaključijo in čakajo aktiven konec, ki ga bo naredila ženska. A to je res tako strahopetno, da ne upa reči, da je konec? Kaj šele zakaj?

no ja, sej si dobro to napisala… ampak jst sem to doživel. Oba sva čutila, da nama je to zadnji sex, heh, ker sva preprosto poznala psiho en drugega. Nikoli v dolgoletni vezi pa ni bilo kreganja med nama. Pač določene stvari so se tako poklopile, da sva to čutila v sebi. Sex je bil vedno odličen ampak ta zadnji je bil pa za hišo sesut v kateri sva se kresnla in na koncu sva samo obležala vsa mokra na pojstli, hehe, tako njena energija kot moja je šla do maksimuma.

je pa zanimivo in mi je smešno, da tisti, ki non stop neki kričijo en na drugega ostajajo leta skup, men je to pač  izguba energije, jebeš tisto, da se v pojstli vse pol poravna.

Se spomnim takrat glih mojga kolega…, kaj je on vse govoril o svoji ženi, jst se ne bi mogel več uležt zravn nje… ampak evo, ona dva sta baje še danes skup, heh, nimamo več stikov… Ljudje smo si različni, moj karakter je pač tak, kot je, če bi jst bilo kaj slabega rekel o mojih bivših se bi sam v tistem momentu skenslal iz tiste veze…  Čim padejo grde besede, žalitev se sesuje še tako čvrsta veza, to je za mene hujš kot prevara zaradi adrenalina…, če se stvari pač poklopijo seveda.. No, veza se je več al manj končala zaradi mene, men je bila važna samo redna služba, solidna plača, ne preveč, ne premalo keša, grebator za keš nikoli nisem bil, šport in uživanje.., so pa vsi malo čudno gledali v najini bližini, da sva končala vezo.

Popay npr, 11.04.2022 ob 20:45

no ja, sej si dobro to napisala… ampak jst sem to doživel. Oba sva čutila, da nama je to zadnji sex, heh, ker sva preprosto poznala psiho en drugega. Nikoli v dolgoletni vezi pa ni bilo kreganja med nama. Pač določene stvari so se tako poklopile, da sva to čutila v sebi. Sex je bil vedno odličen ampak ta zadnji je bil pa za hišo sesut v kateri sva se kresnla in na koncu sva samo obležala vsa mokra na pojstli, hehe, tako njena energija kot moja je šla do maksimuma.

je pa zanimivo in mi je smešno, da tisti, ki non stop neki kričijo en na drugega ostajajo leta skup, men je to pač  izguba energije, jebeš tisto, da se v pojstli vse pol poravna.

Se spomnim takrat glih mojga kolega…, kaj je on vse govoril o svoji ženi, jst se ne bi mogel več uležt zravn nje… ampak evo, ona dva sta baje še danes skup, heh, nimamo več stikov… Ljudje smo si različni, moj karakter je pač tak, kot je, če bi jst bilo kaj slabega rekel o mojih bivših se bi sam v tistem momentu skenslal iz tiste veze…  Čim padejo grde besede, žalitev se sesuje še tako čvrsta veza, to je za mene hujš kot prevara zaradi adrenalina…, če se stvari pač poklopijo seveda.. No, veza se je več al manj končala zaradi mene, men je bila važna samo redna služba, solidna plača, ne preveč, ne premalo keša, grebator za keš nikoli nisem bil, šport in uživanje.., so pa vsi malo čudno gledali v najini bližini, da sva končala vezo.

Evo, tega pa jaz ne morem razumet 🙂

Kako se lahko vrhunsko kresneš in greš narazen? Ok, sem že slišala to od nekaterih tudi to ja.. ampak za moje pojme so potem takem še močna čustva v igri? Kako potem šele to preboliš?

Pri nama je bil na koncu tako slab odnos da nama sex na misel ni prišel…

sklepam, da sta bila že znotraj veze odkrita drug z drugim, da sta poznala psiho drugega in potem enostavno vedela, da je to vajin zaključek..

res je, prepiri in kričanje drug na drugega, omalovaževanja.. so brezvezni-konec koncev nič zares ne rešijo, zgolj en se podredi volji, zahtevi drugega, kar pa vodi v še globlje nezadovoljstvo.. kar pa tudi tisto poglihavanje v postelji ne razreši.

za Popaya

Baby_, 11.04.2022 ob 21:15

Evo, tega pa jaz ne morem razumet 🙂

Kako se lahko vrhunsko kresneš in greš narazen? Ok, sem že slišala to od nekaterih tudi to ja.. ampak za moje pojme so potem takem še močna čustva v igri? Kako potem šele to preboliš?

Pri nama je bil na koncu tako slab odnos da nama sex na misel ni prišel…

Simpl ti razložim – on razmišlja kot moški – s spodnjo glavo, kjer čustva ne delujejo,ko dela spodnja glava :). Ti pa kot ženska, razmišljaš  tudi pri seksu s tazgornjo glavo, na čustveni osnovi… a je zdaj razumljivo, zakaj?

Ga ne bi preprosto prosila za pogovor?

namesto da tu nam dramatiziraš, 11.04.2022 ob 23:21

Ga ne bi preprosto prosila za pogovor?

Phahahh sj se iz letala vidi, da je fejk tema 🤣🤣

Moderatorji se pac dolgocasijo in odpirajo izmisljene teme

Ma niti slučajno ga ne kontaktiraj! Če bi želel ostati v lepih odnosih s teboj, bi te že on. Tako je kar je. Glavo gor in novim zmagam nasproti

Jp, avtorico žre, ker se dedc ni spustil na njen nivo. S tišino in nezainteresiranostjo ji je vse povedal, da ničvreden babji šus ni vreden niti besed, kaj šele kakih razlag. Ona pa še misli, da bi se moral izjokat, delat celo dramo, kaj vse je izgubil. Veš da bo…..jaoooooo😁. Našel je drugo in verjetno mu je edino žal, da usekanko ni že mnogo prej pustil za sabo.

Hahhhahhh, 12.04.2022 ob 07:26

Phahahh sj se iz letala vidi, da je fejk tema 🤣🤣

Moderatorji se pac dolgocasijo in odpirajo izmisljene teme

Tudi če je fake tema, je tega kar precej. Ravno vidim eno frišno ločeno. Mater jo žre, ker se dedc očitno ne sekira za njo.😁

modrivrag, 12.04.2022 ob 07:36

Tudi če je fake tema, je tega kar precej. Ravno vidim eno frišno ločeno. Mater jo žre, ker se dedc očitno ne sekira za njo.😁

Mogoče jo je pa tk spektakularno poseksal za konec zveze, da ji ni čist jasno kam pes taco moli..

CrazY FroG 🍀, 12.04.2022 ob 07:51

Mogoče jo je pa tk spektakularno poseksal za konec zveze, da ji ni čist jasno kam pes taco moli..

Ne, nikoli ni to “žabac”. Prej obratno, ampak to ni bistvo, bistvo je v tem, da vsaka misi, kako se bo pa zdaj dedc sekiral in objokoval kaj vse je izgubil in kako je ubogi, ko je sam. Veš da bo.😁 In pol ko vidi, da jo je isti hip odmislil, da je prav za nič ne potrebuje, začne baba z maščevanjem….. tako je, saj vem, da marsikateri ne paše, ampak resnica babje psihe je pač taka.

Sam pravim tako, nazaj se samo kozla in vse kar bi pričakoval, da imam mir po ločitvi. Ubadat se in razmišljat o preteklostje je nesmisel, živiš za sedaj ina za naprej, ne za nazaj. Ampak babam je ravno to hudo, ker misli, da je po ločitvi še vedno del življenja bivšega in bi hotela imet nek vpliv. Tu pa so potem kalvarije, ko šus babji nikakor ne neha in ne da miru, čeprav se je ločila in če je opravilno sposobna, bi morala vedet kaj pomeni bit bivša.

Aja, žabac, nekaj drugea  sem prebral. Klinc, zjutraj še slabo vidim, sploh ker sem včeraj bilpa reszmatran in še nisem čisto spočit.😁 Pa saj ni važno, moj odgovor je na mestu, tudi če ni glih na tvoj stavek.😁

modrivrag, 12.04.2022 ob 08:08

Aja, žabac, nekaj drugea  sem prebral. Klinc, zjutraj še slabo vidim, sploh ker sem včeraj bilpa reszmatran in še nisem čisto spočit.😁 Pa saj ni važno, moj odgovor je na mestu, tudi če ni glih na tvoj stavek.😁

Ja js se navezujem na Popayevo teorijo dobrega razhoda z dobrim sexom, brez pene okol ust. Ni mi čist jasno kk gre to v praksi, baje začutiš. No, men je včeraj res pasalo in sm pol vprašala mojga, če so tu kkšni globji signali😂 Popay sori, se se ne delam iz tebe norca, pč js sm tuml😉

Drgač pa vrag ja tk je to.. sicer malo vn iz teme. Ženske vse prepogosto posegamo po napačnih prijemih v komunikaciji z vami, ker iščemo tisto malo (veliko) pozornosti, ki pa je ne znate dt na način kkr smo si me zamisle😂 sam smo skromne, če zanemariš, da zahtevamo velik😄

CrazY FroG 🍀, 12.04.2022 ob 08:22

Ja js se navezujem na Popayevo teorijo dobrega razhoda z dobrim sexom, brez pene okol ust. Ni mi čist jasno kk gre to v praksi, baje začutiš. No, men je včeraj res pasalo in sm pol vprašala mojga, če so tu kkšni globji signali😂 Popay sori, se se ne delam iz tebe norca, pč js sm tuml😉

Drgač pa vrag ja tk je to.. sicer malo vn iz teme. Ženske vse prepogosto posegamo po napačnih prijemih v komunikaciji z vami, ker iščemo tisto malo (veliko) pozornosti, ki pa je ne znate dt na način kkr smo si me zamisle😂 sam smo skromne, če zanemariš, da zahtevamo velik😄

Popaj ima sanje, ja.😁 Sicer ne bi bil monovski popaj, ne?😁😁😁Je pa tudi to možno očem on sanja, seveda morajo bit ljudje za to. Mi smo počeli v ločitvenem postopku vse, kot da se nič ne dogaja in marsikomu ni bilo nič jasno. Tudi skupaj hodili po aktivnostih za voljo otrok, šli skupaj še na morje tik pred dokončnim razhodom. Moraš pa imet za to jeklene živce ali pa bit sociopat, kot definitvno je moja bivša. Če sem s tem trudom kaj olajšal otrokom, potem je bilo vredno. Ampak dvomim, da sem in sem danes mnenja, da bi jo moral isti trenutek fizično sunt v rit in čez vrata, ko se je izvedelo, da je storila nekaj, zaradi česar več zveza ne bo možno obdržat, kaj šele normalizirat. Zagotovo bi to več doprineslo vsem, kot je pa igranje družine vse do zadnjega dne.

@CrazY FroG

Preprosto tako kot sem napisal…, prva stvar naveličanost , druga stvar en posel v katerga bi šla in sem jst rekel, da ne grem v to, za to bi morala oba pustiti redno dobro službo, no ona je, jst pač nisem.. ampak vseeno spoštovanje za vse nazaj kar sva skupaj doživela, to preprosto čutiš, nimaš kaj debatirat in se prepucavat in spraševat zakaj, zakaj, ko jebe to…

@modropolarnviharni vajenc…, če bi pri naju bili takrat otroci vmes, se bi lepo sama dogovorila, brez nekih sodnikov al xy svakojakih brezveznih jebivetrov, kdo bi men solil pamet za moje otroke, adijo pamet.

Popay npr, 12.04.2022 ob 10:09

@CrazY FroG

Preprosto tako kot sem napisal…, prva stvar naveličanost , druga stvar en posel v katerga bi šla in sem jst rekel, da ne grem v to, za to bi morala oba pustiti redno dobro službo, no ona je, jst pač nisem.. ampak vseeno spoštovanje za vse nazaj kar sva skupaj doživela, to preprosto čutiš, nimaš kaj debatirat in se prepucavat in spraševat zakaj, zakaj, ko jebe to…

@modropolarnviharni vajenc…, če bi pri naju bili takrat otroci vmes, se bi lepo sama dogovorila, brez nekih sodnikov al xy svakojakih brezveznih jebivetrov, kdo bi men solil pamet za moje otroke, adijo pamet.

Popaj, meni se pa zdi, da ti malo preveč pocukrane holivudske filme gledaš. Al od kje ta domišljija? Da je res ti preoristi ne verjamem, ker psiha ljudi in reakcije ljudi ne delujejo po filmih, ki so ljudem všečni, nikoli ne.

različna spola in različna glava misli, 11.04.2022 ob 22:09

Simpl ti razložim – on razmišlja kot moški – s spodnjo glavo, kjer čustva ne delujejo,ko dela spodnja glava :). Ti pa kot ženska, razmišljaš  tudi pri seksu s tazgornjo glavo, na čustveni osnovi… a je zdaj razumljivo, zakaj?

Vrhunsko kresneš in greš narazen se lahko, ker si se po odprtem pogovoru sprijaznil, da ta odnos ni dober ne zate, ne za partnerja. To je možno, če podobno doživlja tudi druga stran. Seks je vrhunski, ni pa vrhunsko vse ostalo. Zelo simpl.

Meni pravljice, da ženske lahko seksajo samo s čustvi, ne bo noben prodal. To preprosto ne drži. Drži pa, da si pogosteje kot moški že takoj na začetku naredijo “fikcijo” – s tem se bom “poročila”. Tudi, če ga še ne poznajo. Punce, sej veste, kako to gre: frend cona ali pa fuk/tip/mož cona.

Če je frend cona in ji je telesno privlačen in je samska in se situacija poklopi in (pri večini, ne vseh) ne bo noben zvedu… Tuki tud ženska seksa brez čustev, da se kadi za njo.

NARCISOID….ni pomoči

Jaoooo…po dveh letih se še vedno sekiram zaradi enega kretena…punca ŽIVI naprej…pusti v preteklosti to kar tja spada.

Sama si ga nagnala, zaključek je jasen. Ne vem kaj še hočeš? Avti je dolgcajt v lajfu in zdaj pogrevaš?

New Report

Close