Način razhoda – auč
Ojoj158, 12.04.2022 ob 11:17
Jaoooo…po dveh letih se še vedno sekiram zaradi enega kretena…punca ŽIVI naprej…pusti v preteklosti to kar tja spada.
Ja pa šus usekani, kdo je kreten po tvoje? On, ki jo je normalno postavil na mesto bivše ali ona, ki travmira, ker se bivši ne zmeni zanjo in je odšel kot se spodobi in lepo živk dalje?
…jaoooo babšeta, kokoši blesave.
Sem tut jaz imel eno tako. Nikoli nič videla ali slišala mene. Samo ona in ona in ona. Postal čisto apatičen, ker preprosto sem jo imel zelo rad. Hvala bogu me je nagnala. Po 2 letih začela težit za moj vidik, pa sem ji reku naj se mi spelje izpred oči. Da me je ona nagnala. Problem je, ker zdaj veliko hodiva z mojo okoli, stalno nasmejan in vesel moški. Ker preprosto me ceni in me ima rada. Ona je imela rada sebe. Še zdaj je samska in jič kriva
@modrvrag nwem js ka od slabšega je bolš, sigurno pa je blo kr je blo.. verjetno se takih igric ne greš več, vidiš nekaj si se naučil pr nas(starša) je bla kontra zgodba, pranje perila vsem na očeh sploh pa smo najebal otroc in ni čudno, da sm kr sm, se pa ne dam
@popay men se to še ni zgodlo.. vidva sta se pa našla v trenutku, pa se je vse pokloplo na prav način s pravo mero razumevanja in spoštovanja.
Avtorica je pa hotla nekaj pa dobla manj in jo že dve leti skeli.. bo treba pr seb začet pucat je takoj več jasnine!
Baby_, 11.04.2022 ob 08:49
Sama sebi sem zakuhala neugodno situacijo in zdaj trpim le jaz. Z ex partnejem res nisva bila za skupaj, to sedaj 100% vem, ker sva probala dvakrat, ampak način, kakršnega sem jaz izpeljala na koncu si pa nisem mislila da mi bo pustil take posledice. On je bil na koncu molčeč, nezainteresiran, nič od nič. Jaz pa žalostna obupana, brez moči. Meni je on takrat pomenil še vse, samo je njega minilo. Iz same nemoči sem mu zmetala stvari v obraz, rekla naj me pusti pri miru da grem naprej, na koncu rekla zdej pa pejt ven in je šel. On je samo nekaj mirno nazaj odgovarjal v svojem svetu. In je res šel in v dveh letih kar je od tega ne bu ne mu od njega. Malo se žrem, ker nisem lepo prijateljsko zaključila, čeprav je bil kreten. Da je na koncu izpadlo kot en monolog iz moje strani in potem block in tišina.
Včeraj se mi je zgodil en dogodek ki mi je odprl to dve leti staro rano. On ma že novo, slišala pa sem da “ne ve” zakaj sva šla midva narazen. Saj nisem slišala njegove plati, niti mi je ni povedal. Še danes ne vem niti nikoli ne bom, kaj se je njemu sploh po glavi pletlo in kaj je čutil – vase zaprt tip. Nisi tu več v igri čustva, le v zraku kao da je nekaj nepredelano. A naj vse skupaj izpustim, oprostim, rečem jebiga in grem naprej? Sem občutljive narave, za terapevta pa vseeno pomoje ravno ni.
Ne vem, ali iščeš svoj mir ali v resnici želiš obnoviti vezo.
Jaz ti bom rekla takole. Tudi sama sem imela podobno situacijo. Ne isto. Podobno, ker sem jaz z nekom, ki mi je res veliko pomenil, končala na 10x bolj svinjski način kot ti. Nikoli mi ni dalo miru. Nekje v podzavesti me je kljuvalo.
Ogrooomno let sem potrebovala, ampak sem to storila. Kontaktirala sem človeka, se mu opravičila ter predelala sva najino preteklost. Brez kakršnega koli obsojanja. Zdaj sva v prijateljskih stikih in jaz sem dobila svoj mir. In tudi on konec koncev.
Z normalnim človekom se boš lahko pomenila in bo razumel. Kam spada ta tvoj, pa sama najboljše veš. A kdor ne riskira, ne profitira.
Krneki689, 12.04.2022 ob 14:27
Ne vem, ali iščeš svoj mir ali v resnici želiš obnoviti vezo.
Jaz ti bom rekla takole. Tudi sama sem imela podobno situacijo. Ne isto. Podobno, ker sem jaz z nekom, ki mi je res veliko pomenil, končala na 10x bolj svinjski način kot ti. Nikoli mi ni dalo miru. Nekje v podzavesti me je kljuvalo.
Ogrooomno let sem potrebovala, ampak sem to storila. Kontaktirala sem človeka, se mu opravičila ter predelala sva najino preteklost. Brez kakršnega koli obsojanja. Zdaj sva v prijateljskih stikih in jaz sem dobila svoj mir. In tudi on konec koncev.
Z normalnim človekom se boš lahko pomenila in bo razumel. Kam spada ta tvoj, pa sama najboljše veš. A kdor ne riskira, ne profitira.
Ja, te razumem. In vsaka ti čast za to dejanje in pogum. Jaz ga nimam in se bojim osramotiti. Mi je nerodno pred njim če se srečava, ker sem ga tako gnjavila. Koliko si bila stara ko sta se razšla in čez koliko časa si ga kontaktirala? To mislim da se pri meni ne bo zgodilo, bi mi pa verjetno precej olajšalo nadaljnje funkcioniranje v življenju. Si zdaj zadovoljna v življenju?
za tiste, ki niste mislili na volitve
Zakaj ni vseeno če gremo na volitve ali ne
V diktaturi nihče ne gradi boljših medčloveških odnosov s sorodniki, razmišlja o pozitivnih energijah ali vibracijah, gre v kino in na koncert ali brezskrbo klepeta na monu.
V diktaturi večina skriva svoje misli in celo samega sebe, da nas ne odkrijejo. Če bodo rekli, da morate celo zimo 2022/2023 hoditi samo na relaciji spalnica-stranišče-kopalnic-dnevna soba-kuhinja-služba-trgovina-dnevna soba boste letos gradili dobre medsebojne odnose samo s samim seboj.
Če se boste poskušali upreti, vas bo spet čakal vodni top in fantje v oklepih, ki se ne bodo upirali ukazom svojih šefom
Če vas taka zima ne veseli, pač pridite na volitve. Covid pride sam od sebe, diktaturo si moramo pa izvoliti. Zakaj bi si jo?
@modropolarniviharni…
pocukrani filmi pa jst, heh… kot rečem, s to s katero sem preživel lep del življenja se bi midva vse dogovorila brez posrednikov, tako kot sva se za premoženje ki sva ga pač imela brez problema..
Pol se je pa men začelo dogajat, od ženske do ženske v iskanju prave, vsak petek je bil dan za metek in sobota seveda… in ja, naletel sem tudi na takšne, zaradi katerih si ti besen na ženski svet ampak je bila z njimi zgodba končana že v startu, čim vidiš, ko ogovoriš žensko, da ne reagira kot žensak z milino se nima smisla več trudit okoli nje.
To so bili dobri časi življenjskih radosti in uživancije, važno je bilo, da si se našel na pravem mestu ob pravem času, bil aktiven. S tistimi hudo lepimi , finesami in nedolžnimi ni bilo kruha, ker so se nosile kot da so edine na svetu.
Na življenje je treba gledat kot na užitek. Vse kar rabiš je psihofizično zdravje in malo sreče seveda in te sem jst bogami imel.
Anonimno 7931, 12.04.2022 ob 15:57
@modropolarniviharni…
pocukrani filmi pa jst, heh… kot rečem, s to s katero sem preživel lep del življenja se bi midva vse dogovorila brez posrednikov, tako kot sva se za premoženje ki sva ga pač imela brez problema..
Pol se je pa men začelo dogajat, od ženske do ženske v iskanju prave, vsak petek je bil dan za metek in sobota seveda… in ja, naletel sem tudi na takšne, zaradi katerih si ti besen na ženski svet ampak je bila z njimi zgodba končana že v startu, čim vidiš, ko ogovoriš žensko, da ne reagira kot žensak z milino se nima smisla več trudit okoli nje.
To so bili dobri časi življenjskih radosti in uživancije, važno je bilo, da si se našel na pravem mestu ob pravem času, bil aktiven. S tistimi hudo lepimi , finesami in nedolžnimi ni bilo kruha, ker so se nosile kot da so edine na svetu.
Na življenje je treba gledat kot na užitek. Vse kar rabiš je psihofizično zdravje in malo sreče seveda in te sem jst bogami imel.
Bruh tudi popay anonimen.
uhhhh, šele zdaj videl, tud pod razno nisem hotel tisto pisat pod anonimen…, kako je do tega prišlo mi ni jasno, kakšne fore so to na internetu…., nisem brisal zgodovine, nimam pojma, jebi ga…. Mogoče tud zdej ne bo šlo.., bom videl, tisto gor sem kar jst pisal in to zdej tud. Popay stasom in glasom..
Micek, 11.04.2022 ob 12:12
Meni se je zgodilo isto po 19 letih veze in 2 otrokoma!!! Zaključka ni, pizdun se pa še zdaj dela reveža pri prihsteljih, sorodnikih
Najbolj boli tišina.
Zdaj sem v vezi s super moškim. Se pogovarja, skrbi zame, se mu da sexat…. Sprejema moja otroka. Jaz sem zmagala, zdaj to vem.
lepo je tole prebrati, da je tudi zate posijalo sonce in si dobila partnerja, ki te ceni. vsi nimamo te srece. verjetno si lepa, postavna in prisrcna, pa je sedanji partner cisto nor nate in te ceni. srecno!
Ker nisem bila pridna, mi je ministrica Simona poslala domov položnico za 400 eur, en minister od SDS pa kazensko ovadbo.
Ker moj Veseli oče voli SDS, je Simoni nakazal 400 eurov + 100 evrov napitnine.
Ko so me na sodišču oprostili, je bil moj Veseli oče en mesec tako Žalosten, da sploh ni hotel govoriti z menoj.
Zdaj komaj čaka, da bo 24.4. in bo lahko šel še enkrat volit za SDS.
Jaz 24.4. ne bom mogla volit za opozicijo, ker bom po jutranji maši morala domov v hause arest.
Mogoče mi pa moj biološki oče Poštar Rudi na skrivaj prinesel eno glasovnico za glasovanje od doma, ker je v Sindikatu in mu ni všeč, da SDS na pošti podpira ukinjanje podeželskih poslovalnic in odpuščanje poštarjev.
Če se strinjaš z zapisanim in si tudi ti malo žalostna, mi pomagajte ta čvek razširiti še v druge teme.