Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nad tabo

Nad tabo

Kaj odgovoriti partnerju, ko ti reče sem nad tabo. Bi je običajen dan, ko ti blekne  sem nad tabo, ( sem boljiši )od tebe, pa nič posebnega nismo delali. Kaj takega še nisem v življenju slišala,da bi kdo to komu rekel. No kaj bi mu vi rekli, sem nad tabo?

Sem doživela nekaj podobnega. Malo obrnjene besede a enak pomen. Od šoka nisem zaprla ust kar nekaj let. Še danes, ko je vse od te  gnojne, toksične zveze že davno mimo me ima, da bi se mu krvavo maščevala papku, debilnemu, malomeščanskemu. Če moreš se spelji od njega takoj, že včeraj bi bilo prepozno. Pa ne pozabi mu povedati nekaj krepkih na njegov račun. Ni tak dragulj kot bi si želel biti.

Pritrdi – pa bo mir. Kaj si misliš o tem je pa itak razvidno iz izraza obraza.

Včasih je pa tudi res – ko stoji na lestvi, morda ko se ukvarjata s posteljnimi aktivnostmi, itd. SIcer pa bi jaz padel v krohot ob taki izjavi – če bi bila mišljena resno – in vprašal kaj torej počne z mano?

Sama bi verjetno tudi obstala z odprtimi usti. Ko bi prespala, pa bi ga verjetno vprašala za podrobnejša pojasnila. Bi mu probala argumentirano dati kontra.

Še kdo?

Višje kot so, bolj trdo padejo.

Povej kontext v treh stavkih. Ne moreš, da veš kdaj je to reku in kaj pomeni, da vidim

Jaz tudi mislim, da je moral biti nek kontekst. Ni menda šel mimo tebe na hodniku in ti spotoma zabrusil, da je nad tabo. To je rekel v povezavi z nečim. Če nam poveš še to, bomo lažje sodili.

Verjetno je bilo mišljeno njegovo specialno področje.

Vprašaj ga, zakaj hoče biti nad tabo in zakaj ne raje ob tebi, v koraku s tabo. Lahko je tudi boljši od sebe v tem trenutku.

New Report

Close