Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nadaljevanje 15.03.

Nadaljevanje 15.03.

Pa iz srca,kajne?

Kar rečem (napišem) je vedno iz srca… Lepo ali grdo.

Konkretna in direktna.Cenim direktnost.

Pri določenih ljudeh in temah sicer ni priporočljiva, ampak sem navajena, da jih dobim nazaj po smrčku.

Ti pa prijazen. Cmok

Glavno je,da te ne”pohodijo”.Si samozavestna in to je dobro.

Hvala ti draga Bea.Upam,da bomo jutri zopet vroči v temah.Pa da boš imela več časa za forum.

Jaz tudi. Bomo videli jutri. Cmok

Cmok in če odhajaš se imej super in preživi lepo večer.

Sem še tukaj, ampak sem imela telefon. Odhajaš pa ti.

Ne še srček.

Jaz tudi še vedno čakam na klic.

Še vztrajaš?

To ti povej meni, zato sem te spraševala, ker sem te brala, da si tukaj “domača”, tvojega nicka nazaj pa ne vidim, le od tega tedna dalje, no razen če se motim, nimam časa brskat in vsega brati, zato sem te vprašala, če si stara in le menjala nick..nisem želela provocirat ali kaj drugega…

Jaz sem že od vsega začetka ta nick, res pa je, da sem tukaj ali pa me ni, vse je dovisno od časa in želje, volje…

Kakorkoli že, uzivaj in ne rabis polagat racunov..tule pa res ne, le vprasala sem in če ne zelis odgovort pa tudi prav..;))..le zakaj bi…tukaj je itak vsak lahko vse..neda;))..mmmmmmm

Točno tako..samo sprašujem pa vseeno lahko..neda;))?! Sm pač le ženska…

Ja, ja, ti kar vprašaj. Samo kaj pa veš kdo je za temi nicki. O groza, kaj če je Kir ženska? :)))

Vsaj tukaj je vse dovoljeno.:))) Zato se pa tako dobro počutimo. -JAZ, škoda, ker nimaš več časa tukaj viseti, te je prav prijetno brati.:))

Morda sem bil pa res v prejšnjem življenju, haha
Zato, mi je pa lulika tako všeč:-))))

Saj uletavam…trenutno me pa res cajt baše..kaj čmo..saj pride spet čas za več časa bit tule..hvala enako..tudi jaz tebe rada berem..le uzivajte dalje..še zame en mal;))..hihi

Prejšnje življenje me ne zanima preveč, važno da si moški. Me je kar srh spreletel ob tej misli, da bi bil lahko ženska. Pa tak, idealen, sladek, najboljši,….

Za Kira ti pa garantiram, da je moski..;))kajne dragi…lulčka ma..nč bat..hihi..no lulike ma tudi..samo sposojene…hihi

To pa vedno. Še dobro, da smo tukaj same idealne ženske, da Kira in Ondija pokonci držimo, ena za drugo. Pa nobene foušije, to mi je všeč!!

napaka draga: da GA KIRU in Nodiju gor držite:-))))

Važno, da ga ima!!

:)) Ja, se popravljam, da vama jih držimo pokonci.:)
cmok

New Report

Close