nadaljevanje kotičkov, kjer se nabira krama
Spodni post me je spodbudil k naslednjemu vprašanju oziroma mogoče celo vaši sugestiji.
Namreč tudi pri nas je do nedavnega obstajal eden takih kotičkov, pa smo se odločili in ga temeljito pospravili. Vse, kar nismo potrebovali smo vrgli stran. Problem pa so postale igrače, ki so se v šestih letih kar enormno namnožile. Tako imamo cel kup lepo ohranjenih igrač, v večini primerov podvojenih ( od pliškotov, kock, pojočih igrač, avtohiše, železnice,malih, velikih, srednjih avtomobilčkov, motorjev, igrač na baterije itd). Ker jih ne želim prodajati, sem poklicala v materinske domove in bila presenečena , da jih take stvari niti ne zanimajo preveč, oni bi raje denar ali pa kaj bolj konkretnega ( jogiji, pohištvo, cunje….).
In tako vas sprašujem za predlog, kaj lahko še naredim s temi viška igračami. Resnično jih ne potrebujemo.
LP Maja
Pozdravljena!
Okolica MB – včeraj na rod. sestanku prvošolčkov. Učiteljica pove in pozove, da kdor svojih igrač doma več ne potrebuje, jih bodo v šoli zelo veseli!
Nekaj smo našli doma, problem pa je, da imamo “zadaj” še enega pajacka…in se bo tudi on rad igral z njimi!
Če jih ponujaš…bom vesela! Samo ne vem od kod si?!!!
LP
Sem iz Ljubljane. Ampak jaz bi najraje kar v enem kosu oddala vse. Sem sicer danes zjutraj tudi našo tovarišico ( ravno smo prvošolčki) vprašala in bo kao povprašala, koliko lahko in če sploh lahko vzame ( je nova v tem šolskem letu). se sem presenečena nad ustanovami, kjer bi jih po moji logiki
bili veseli, da nimajo interesa, kakšne družine, ki ima težko materialno stanje pa žal ne poznam, bi je pa bila najbolj vesela.
LP Maja
Bum, piši Tanji ([email protected]), ki je ravno pred parimi dnevi na forumu Starši in otroci prosila za pomoč za varno hišo, ki jo trenutno odpirajo. Med drugim jim bodo prav prišle tudi igrače.
Tule boš našla njeno prošnjo:
Upam, da bodo vaše igračke kmalu našle otročke. Prepričana sem, da jim bodo učki zažareli od veselja.
Lep pozdravček,
Z.