Nadaljevanje-moda dolgi oz kratki lasje-Volumen

MOGOČE ti mamica iz LJ lahko svetuje? Pokliči v F. salon in vprašaj.
Re: Moderne frizure- dolgi ali kratki lasje
Napisal: Mamica iz LJ
Datum: 06.08.2008 11:31
Če ti bom kaj pomagala. Meni k obrazu dolgi lasje nikakor ne pristojijo. imam kratkih, ampak srednje (ne daljše od brade). Da je nesreča še hujša, imam gladke in ravne + vrtinec. Katastrofa od las, tudi če jih frizerka navije, so naslednje jutro ravni in poležani. Moja rešitev: res se dobi preparat, ki deluje podobno kot trajna – drži ene osem tednov. Jaz sem naročena ravno ta teden. Frizerki rečem, naj me navije na največje navijalke in samo toliko, da se las “obrne”, ker ne rabim kodra, temveč volumen. Pa reci za preparat za barvane lase, če si jih barvaš. Fantastika. Ne delajo pa vse frizerke tega (jaz poznam samo ene dve) – druge so mi naložile, da je to isto kot trajna, pa ni. Srečno.

Ojla, jaz sem kar nekaj let hodila k gospej Dani (tel. 432 4328), tej volumen trajni pa se reče carving (prebere se karving), tako da že pri naročilu povej, da bi se naročila na carving (v veliko frizerskih salonih tega izraza namreč sploh ne poznajo). Jaz zadnje leto hodim drugam samo zaradi lokacije, drugače bi še vedno hodila sem. Gospa je prijazna, so pa v centru LJ. Pri meni je vedno štimalo. Je pa ponavadi kar zasedeno.