Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nadaljevanje-moda dolgi oz kratki lasje-Volumen

Nadaljevanje-moda dolgi oz kratki lasje-Volumen

Dober dan,

Vceraj sem vprasala, ce so bolj moderni dolgi oz. kratki lasje. Nameravam se postrici, ampak moji lasje so gladki in ravni, totalno brez volumna.
Rada bi sla na ta volumen, samo ne vem kje ga delajo.

Hvala in lep pozdrav

MOGOČE ti mamica iz LJ lahko svetuje? Pokliči v F. salon in vprašaj.
Re: Moderne frizure- dolgi ali kratki lasje
Napisal: Mamica iz LJ
Datum: 06.08.2008 11:31

Če ti bom kaj pomagala. Meni k obrazu dolgi lasje nikakor ne pristojijo. imam kratkih, ampak srednje (ne daljše od brade). Da je nesreča še hujša, imam gladke in ravne + vrtinec. Katastrofa od las, tudi če jih frizerka navije, so naslednje jutro ravni in poležani. Moja rešitev: res se dobi preparat, ki deluje podobno kot trajna – drži ene osem tednov. Jaz sem naročena ravno ta teden. Frizerki rečem, naj me navije na največje navijalke in samo toliko, da se las “obrne”, ker ne rabim kodra, temveč volumen. Pa reci za preparat za barvane lase, če si jih barvaš. Fantastika. Ne delajo pa vse frizerke tega (jaz poznam samo ene dve) – druge so mi naložile, da je to isto kot trajna, pa ni. Srečno.

Ojla, ne boš verjela, ampak jaz sem se ta teden naročila. Seveda ti lahko priporočim salon, samo reklame pa ne mislim delat tukaj na forumu. A ti lahko kam sporočim? Jaz vem za dva salona, oba preverjena (oziroma frizerka :)))

Saj Primož dovoli take reklame. Saj to ni reklama, temveč pomoč nevedežem. Ti kar povej, ker še nekatere zanima. No dej, ker me firbec matra.;-)
Hvala.

Lep dan,
Alina
PS Nisem iz LJ.;-)))

Mene tudi močno zanima!! saj Primož ne bo jezen, ziher ne.

Jaz sem te že prosila v prejšnjem postu za ime F. salon in frizerko. Šla bi že danes. Prosim, saj sporoči telefonsko, če nočeš povedat ime F.S. HVala. Lp, Amadeja

Navedeno
Lepo prosim, če mi zaupaš, kam hodiš na volumen. Jaz bi tudi, pa me malo strah. HVALA.
Lp, Amadeja

Ojla, jaz sem kar nekaj let hodila k gospej Dani (tel. 432 4328), tej volumen trajni pa se reče carving (prebere se karving), tako da že pri naročilu povej, da bi se naročila na carving (v veliko frizerskih salonih tega izraza namreč sploh ne poznajo). Jaz zadnje leto hodim drugam samo zaradi lokacije, drugače bi še vedno hodila sem. Gospa je prijazna, so pa v centru LJ. Pri meni je vedno štimalo. Je pa ponavadi kar zasedeno.

O hvala mamica iz LJ.

Kaj pa druga lokacija, če gospe D. ne dobim? HVala.

Lp, Amadeja

New Report

Close