Nadaljevanje romana…
Obrne se in ga zagleda … bil je prav on … tisti, ki mu je dala svojo nedolžnost, toliko let nazaj … BIl je še vedno tak, kot se ga je spominjala. Velik, lep, zagorel in njegove sinje modre oči so se še vedno iskrile kot takrat …
Lp, Bgv
Zaradi njega je zapustila svojega prvega fanta……..ta modrooki svetlolasec je bil še bolj privlačen kot kdajkoli prej….”Čau. Kaj pa ti tukaj??” jo vpraša…….Zvezdica obstane kot vkopana. Njega pa res ni pričakovala tukaj…….”jaz, jaz, jaz…” Besede ji nikakor niso šle z jezika in opazil je, da je v zadregi……..”Srčko zlato…..a ti veš……….” Pogleda sta se jima srečala………
Zvezdici je za trenutek zastal dih, ko se je zazrla v njegovo oči … tiste oči, ki je pred časom tako ljubila … in ki so še vedno na njo delovale skoraj hipnotizersko …
Nasmehnil se je in pri tem pokazal snežno bele zobe in dejal: “Pridi … povabim te na en sladoled v slastičarno tu za vogalom!” Prijel jo je za roko ne da bi počakal na odgovor …
Lp, Bgv
Zvezdica mu je brez besed sledila…..Pred časom jo je tako očaral……in še vedno ga nikakor ni mogla pozabiti……Prišla sta do slaščičarne…….«Imaš še vedno rada jagodni sladoled?« jo je vprašal………. »Le kako je mogoče« si je mislila zvezdica…….. »da še vedno to ve«…… »Ahm..« je komaj slišno šepnila……. Cela se je tresla………. Ko ji je ponudil sladoled v roko….se je le-te nežno dotaknil…… Zvezdici je zakuhalo in skoraj so se ji zamajala tla pod nogami………..
Ob lizanju sladoleda sta se kar naenkrat znašla na klopci sredi nekega gozdička, kjer ni bilo žive duše … Objel jo je okrog ramen in jo stisnil k sebi … Zvezdica je bila presenečena, da je spustila sladoled iz roke, ki ji je padel naravnost v dekolte in se tako razmazal po njenih prsih …
;)))))))))
Lp, Bgv