Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadaljevanje romana…

Nadaljevanje romana…

… vendar v vsej zadregi je vseeno izustila tisti “JA!” :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

jah pol pa počakimo ane

hihihihi

/

In ko se je že nagnil k njej, da bi polizal tisti sladoled…………..zvezdica zagleda nekoga………….tako znan se ji zdi……….a ni to……………….Ja, pa je……………

kaj je lubči?????

leta letijo - iščem stevardeso.....

hihih

ne nisem jaz

cmokec…..a se je slodaledek že stopil….

Vitki!!!!!!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

mater…kak ti pa to uspe….msilim kondicija…pa da lahko čakaš…..

lp

ja izkusnje:)))))))))))

hahahaha

/

O madona…….. » Dej bejži, bejži…..« in živčno poskuša svojega bivšega spraviti s sebe….

Vendar žal je prepozno … Vitki zagleda, kako se Zvezdica mečka z drugim moškim … in to ga neverjtno vzburi … zato pristopi k njima in vpraša Zvezdico, če se jima lahko pridruži …

:)))) (Pa bodimo malo perverzni) :))))))))

Lp, Bgv

Ti meni lubči? A zdej sem pa lubči?

(čaki, čaki…………ga je treba najprej vprašat)…………….

Halo vitki????????? Ja al ne???????????

ma vse se splaca nc bat

/

aha zdej vaju pa mam

ej ne to delat kt sm jest kle

/

Se sam meni zdi al se izogiba odgovoru??? :)))

Lp, Bgv

Ne, ne………….tudi jaz čakam……….

Hm … VIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkiiiii … Če ne prideš kmalu, te bova po**** brez tvojega dovoljenja … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

Hi, hi, hi…….kolk časa mu damo???

ČE ga čez pet minut ne bo … še pol ure počakam … in čez eno uro grem … :))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Isto velja zame……….

ja kaj velja zate da cakas ………..

/

Nč sprašavat … odgovorit, če si grupnega ali ne … :)))))

Lp, Bgv

grupnega??????????

sexa al kaj ?ja ja ja:)))))))

/

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja … a ne bereš romana?????????? :)))))))))))))))))))) … sej te že pol ure z Zvezdi sprašujeva če si za … :))))))))))))))))))))

ZVEZDI … beseda je tvoja!

Lp, Bgv

Hm…………………

Vitki se jima je počasi približeval……….. »Lahko prisedem« je vprašal………. » Ja, ja….ni problema« je vsa v zadregi odgovorila zvezdica……… Full ji je postalo nerodno in ni vedela, kaj naj stori…………

New Report

Close