Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadaljevanje romana…

Nadaljevanje romana…

Bivši je še vedno veselo oblizoval njene joške … ko je zvezdi sramežljivo pogledala Vitkega ki se je vsedel poleg nje …

Nepremično je buljil v razgaljeno bradavičko in si želel tudi on okusiti, kakšen okus ima … jagodni sladoled, seveda … :))))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ej a ves kolk je tegauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prevec glede na to da sem se vcerisnji

ne morem tolk velik brat:))))

/

(dej BGV……………..jaz ne zdržim več………ha, ha, ha, ha, ha…………..sam kaj si bo mislil Vitki……………..)

prosim, da pustimo tudi njemu do besede, ker v dejanjih bi bil on sedaj na vrsti………….

Vitki………beseda je tvoja……………

:)))))) Saj samo to klobaso tu gor … bo zadosti, da dobiš predstavo … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hm … ja … se strinjam … da vidimo, kako se unese … z domišljijo …

Vitki … dajmo!!!

Lp, Bgv

ja tuki pri tazadnjem :))))))))))

san nebi lizal sladoleda;))))

/

sem pa t+ze tolk sesut da nobena kava ne pomaga

/

moja domislija je trenutno na off–sorry

/

:(((( Pol bova mogle z Zvezdi pa same nadaljevat … :))))

Lp, Bgv

jp :))))))))),pa name mislita notri hehehe

/

Hm … a samo mislile, da bi? Ne ne … mislim, da te bomo kar vključile not … ;)))) :))))))

Lp, Bgv

tokrat oprosim za opravicilo,zaradi nepristevnosti:))))

hvala cmooooooooka obema

/

BGV……..sam neki……..ma se mi zdi, da Vitki ne ve, da sta v zgodbi dva moška…ne pa dve šjori……..

ja bova pa dva eno urihtala hehehehehe,bo mela saj kej za delat ne pa okol gledat:))))))))

/

Hm … no … sej če bi rad dve šjori … se lahko pridruži še ena ženska … :))))

Lp, Bgv

Ho hooooooooooooooooooo … evo evo … :))))) … tako se govori … :))))))))))))))))))

Zvezdi … a si pripravljena? :))))))))))

Lp, Bgv

hahahahahaha:)))))))))))))))

hvala hvala

/

Hja………….Ampak glede na to, da je bila BGV zaposlena s svojim motoristom……….Kdo ostane?

hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmm

/

Ja … bo treba kako sprehajalko, ki je prišla ravno takrat mimo mal nažicat … Pa veš, da je tam zraven savna … pa je mogoče prišla ravnokar iz tam ven … :)))))))))

Lp, Bgv

Kam se pa potem oni moj bivši skrije???

Oni tvoj bivši ostane tam kjer je … :)))) … Dva na dva … a ni to najboljše?

Mogoče vas pa pridem še jaz vmes kaj obiskat … seveda pripeljem mojega motorista s sabo … :))))))))))))))))))) ;))))))))

Lp, Bgv

mmmmmmmmm savna ja,pa da je vsa opucana a mmmmmmmmmm

/

gre po sladoled:)

/

ah sej ga ne rabimo:)))))

bom jaz vse pošedenal:)))

/

New Report

Close