Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadaljevanje romana…

Nadaljevanje romana…

NO .. lepo lepo … pol se pa kar loti … da se ne bo Zvezdi naveličala čakat … :)))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Madona………..kolk nas je ratalo………vsaj enih pet ali šest……………..to pa je grupni sex…………..Bo treba kmalu končat……..alo zmigajte ritke…………

Pa v savni si brez spodnjega perila … tako da si je čez golo telo oblekla le lahko poletno oblekco z mini kiklco … in ravno ko je šla mimo klopce je zapihal rahel vetrič in dvignil kiklco … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja … zvezdi … akcija … akcija … sej mislim, da v tem času, ko mi ugotavljamo, kdo vse je v igri so že vsi splezali en na vrh druzga … :))))) ;))))) he he …

Lp, Bgv

kaj hitr pocas pa z uzitkom :))))))))

kaj se bojis da se kdo pride al kaj:))))

/

hahahahaha

/

ah kar naj si misli da bo cakala ona bo prva navrsti,da se bo lohka spocila,do takrat vko jaz ostale popedenam:))))

/

Ma zaradi mene jih lahko pride še deset……….meni časa zmanjkuje……….

Ali končamo v dveh minutah ali pa raje jutri………počasi…….z užitkom…nadaljujemo……..in mogoče…….kdo ve…….se nam še kdo pridruži………..

ma evo se te takoj lotim,sam da pol ne bos hotla nehat:))))))))))

/

Opa cupa … :))))))))))) … ta pa bo ta pravi grupni … ja ja … :)))) … he he .. Torej … počakamo na jutri, ker jaz tudi počasi odhajam … :)))) :-****

Lp, Bgv

Sprovej me………………:))))))))))))))))

jah ok pa pocakimo

/

Jaz se odpravljam…………Vitki……….sorry………..jutri naprej……………..BGV isto……….CMOKA za oba……….

in vitki jo je ogovoril in prisla je zraven na klopc sedet potem…………….

zmanjka traku in casa!nadaljujemo jutri:))))))))))))

/

ja cmoka tudi tebi ;)sej ves kam :)))))))))))))

/

aha

/

New Report

Close