Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nadaljevanka Koristolovec včeraj

nadaljevanka Koristolovec včeraj

Sem pričakovala drugačen konec, sicer mi je bila nadaljevanka zelo všeč. Ne vem pa ali je tisti nasmešek na koncu pomenil “pa sem jo” ali je bil iskren.

Tudi jaz sem do konca dvomila vanj! Pa še nisem ziher ,da je bil pošten. Drugače pa obožujem glavno igralko.

Saj je bilo jasno, prišel je do premoženja.

Meni je bila super nadaljevanka.

Mislim, da sta na koncu oba dobila kar sta želela. Ona moža, ki mu bo mar zanjo in bo zanjo skrbel. On pa premoženje, ki ga je vedno želel.
Win-win.

Konec je bil potem malo kot kakšna telenovela.Me je zaključek te zgodbe malopresenetil. Po drugi strani mi je pa bil konec tako bolj všeč kot pa kakšno klanje. Na koncu mladi partner ni izpadel kot hudi zlobnež.

Katastrofa. Res. Polom kar se tice izbire igralke, Ormondova kar kaze leta, igralec pa tudi povsem neskladen z njo. Sama zgodba pa spkoh privlecena za lase, da je joj – pogledala vse dele, sicer ne bi mogla povedat mnenja 🙂

Ja glavna igralka Julia Ormond ima 56 let.
Ben Barnes je pa igral Benjamina in ima 39 let.
Ni se mi zdela slaba igralska zasedba in tudi ne lik mladega moškega,samo zgodba na koncu ni dobro izpeljana.

Po vsem kaosu sta se glavna lika na koncu poročila.

Otroci so potem na koncu hočeš -nočeš ga sprejeli , v bistvu sina,ki sta najbolj nasprotovala mamini poroki z Benom. Boljše pa ,da se je poročila z Benom kot pa da bi sprejela nazaj nasilneža od bivšega moža.
Je pa res,da je vse malo kičasto na koncu mini-serije izpadlo.

Všeč mi je bilo! Julia Ormond prava ženska pri 60ih, Ben Barnes pa… 😋Nasmešek na koncu pa po moje pomeni, da se vidimo v naslednji sezoni 😀

Kako se je dostojanstveno postarala, brez vsakih lepotnih operacij.

Julia Ormond, Legends of the fall, 1995.
[img]https://cdn10.bigcommerce.com/s-x8dfmo/products/10388/images/33437/Julia-Ormond-in-Legends-of-the-Fall-Premium-Photograph-and-Poster-1008187__12147.1432431009.1280.1280.jpg?c=2[/img]

Julia Ormond, Gold digger, 2019.
[img]https://christyscozycorners.com/wp-content/uploads/2020/04/Gold-Digger-on-Acorn-TV_Julia-Ormond-as-Julia_043CROP.jpg[/img]

New Report

Close