Nadaljujem tukaj, ker se mi pač ljubi
Tako je, kje je slavna ženska intuicija in šesti čut? Tako rade pišejo o tem ko jim zapaše in imajo SLUČAJNO prav 🙂
Ko se ženske zapletajo z j.ebivetri, neresneži, varalicami, je to vse v skladu z njihovo intuicijo. šestim čutom, ženskim dostojanstvom..
Se mi zdi, da želiš na vsak način povedati, da je prav tako partner/ka kriv/a, če je prevaran/a.
Po tvojem bi drugi moral vedeti že ob spoznavanju, kdo ga bo prevaral in kdo ne, ter na podlagi tega potem izbirati.
Potem bi tudi moški moral vedeti, da ne bi izbral ženske ob kateri se bo čez par let počutil, kot da ne obstaja.
Ali pa je mogoče namerno izbral takšno žensko, ker mu je varanje kot hobi ? 🙂
Se mi zdi, da želiš na vsak način povedati, da je prav tako partner/ka kriv/a, če je prevaran/a.
Po tvojem bi drugi moral vedeti že ob spoznavanju, kdo ga bo prevaral in kdo ne, ter na podlagi tega potem izbirati.
Potem bi tudi moški moral vedeti, da ne bi izbral ženske ob kateri se bo čez par let počutil, kot da ne obstaja.
Ali pa je mogoče namerno izbral takšno žensko, ker mu je varanje kot hobi ? :)[/quote]
Tipe večinsko boli kurac, oni ali mi izbiramo ženske ki so voljne seksat in izgledajo čimbolje, kako se bomo počutili ob njih čez 12 mesecev + nas ne zanima, babnce in copatarčki govorite o love forever in teh forah 🙂
Absolutno. Saj točno to zagovarjam, če slučajno ni razvidno. Ampak za to je potreben tudi pogum. 🙂
In to ni nič drugega, kot le druga skrajnost od tiste iluzije o večni ljubezni.
Zato tudi ni nič čudnega, če potem prihaja do varanja, če je partnerka le nek objekt za zadovoljitev potreb.
Najprej bi se moral vsak vprašat zakaj je sploh v zvezi. Ker tole z aspirini se mi zdi res nategovanje… ampak bolj nategovanje samega sebe. Kot plonkanje v šoli. Pomembno je bilo da “prideš skozi”. Jaz pa nisem v zvezi zato, da sem v zvezi in samo da pridem skozi. Kar se pa tiče uvodnega posta paaa… če ženska že razmišlja v stilu, da gre pri vsem tem zgolj za ugajanje moškemu, potem je že v kur…
Ali pa je mogoče namerno izbral takšno žensko, ker mu je varanje kot hobi ? :)[/quote]
Govora je bilo o karakterju, ne o konkretnih dejanjih. Konec koncev tudi slabič (or whoever) ne bo prevaral, če ne bo imel priložnosti. In večina “zvestih” kljub nezadovoljstvu v zvezah ostaja “zvesta” prav zaradi tega dejstva, v to sem prepričan. Ob dodatnem dejstvu, da ni nujno tudi vsaka priložnost res prava oz. vredna, da se jo izkoristi.
Zato tudi ni nič čudnega, če potem prihaja do varanja, če je partnerka le nek objekt za zadovoljitev potreb.[/quote]
Ali ni prav vsak v zvezi iz neke potrebe?
Zato tudi ni nič čudnega, če potem prihaja do varanja, če je partnerka le nek objekt za zadovoljitev potreb.[/quote]
Ja kaj pa je? Saj za ženske smo mi tudi objekti za potešitev potreb, pač ne tolko fizičnih kot čustvenih, zakaj bi se sprenevedali da je en vidik boljši od drugega…… ona se hoče ob meni počutit, varno, dobro, sprejeto, ljubljeno, jaz pa zrajcano, in spraznjeno ipd….. zakaj je njeno bolj prav kot moje ali bolj sprejeto???
Ko se neha ljubezen oz. ko ženske odidejo tudi več niso zadovoljne z nečem, mi tipi smo vsaj tolko da se jasno ve kaj je narobe, pač ni več seksi ne stoji več tak kot nekoč zato iščemo dalje.
V bistvu ima smisla, kar pišete. da je zvest, verjamem samo tistemu, ki ni v vezi zaradi potrebe, ampak zaradi tega, ker mu je tako lepše. Kakor hitro je nekdo v vezi zaradi potrebe, hodi po tankem ledu, to je že avtocesta do varanja. Pa naj bo ta potreba seks ali pa samo bližina. vedno namreč obstaja verjetnost, da bo posamezniku tistega NEKAJ, česar mu manjka in po čemer ima potrebo, redni partner dal premalo.
Zato varajo tudi tiste ženske, ki so načeloma bolj čustvene. Varajo pa zato, ker te čustvene potrditve, da so dobre, zaželjene..pri partnerju premalo dobijo.
Hm, ampak, če ti partner zadovoljuje potrebo, zaradi katere si z njim v odnosu, ti je tam lepše. Torej se ne gre za to, da v odnosu ne smemo biti iz potrebe oziroma da to ni v redu, ampak se gre za to, da najdemo nekoga, ki te naše potrebe lahko zadovoljuje.
Samo jaz pa ne vem kakšne vse potrebe zadovoljujete vi v teh svojih zvezah. A mi lahko kdo prosim to razloži?
Hvala.
A te tvoj nikoli ne nategne?
Po ljubezni Margot. 🙂
A te tvoj nikoli ne nategne?[/quote]
O ja, pogosto. Samo to bi me lahko tudi kdo drug in zaradi tega mi še ne bi bilo treba biti v zvezi.
Po ljubezni Margot. :)[/quote]
Ma daj Marko :))) In če te ne bi tvoja ljubila bi pa kar crknil, al kako?
Joj, prav na živce mi greste s tem romantičenjem.
A te tvoj nikoli ne nategne?[/quote]
O ja, pogosto. Samo to bi me lahko tudi kdo drug in zaradi tega mi še ne bi bilo treba biti v zvezi.[/quote]
A da bi lahko tudi kdo drug?
Kdo bi si mislil…. :)))
Po ljubezni Margot. :)[/quote]
Ma daj Marko :))) In če te ne bi tvoja ljubila bi pa kar crknil, al kako?
Joj, prav na živce mi greste s tem romantičenjem.[/quote]
Eh, daj no, pa menda je to ne pride z leti. 🙂
Ne, jaz sem že od nekdaj taka :)))
Ma prav bedasti ste že od tega filozofiranja, kot da ste s tem, ko ste v zvezi, prešli na nek višji nivo in zdaj to skrivnost prav sebično zadržujete zase in vsi izpolnjujete neke potrebe… jaz sem ravno tako v zvezi pa fakat ne vem o čem vi to govorite. A zna kdo to razložit? Pa brez izmotavanja.
O ja, pogosto. Samo to bi me lahko tudi kdo drug in zaradi tega mi še ne bi bilo treba biti v zvezi.[/quote]
A da bi lahko tudi kdo drug?
Kdo bi si mislil…. :)))[/quote]
Veš da bi lahko bil. Glej kako npr. ti zdaj mene nateguješ :)))
Alko
Babe
Cigarete
…
Živalstvo
Če ti po pravici povem, ne razmišljam o tem, katere so te potrebe. Vem samo, da mi je lepo. Ampak, če bi se poglobil, bi gotovo naštel neke potrebe. Oziroma, odvisno je že od tega, kaj nekdo šteje med potrebe in kaj pod želje.
Itak, da je višji nivo, če ti je lepše. Drugače je nižji. 🙂
Ali ni prav vsak v zvezi iz neke potrebe?[/quote]
Sigurno je v ozadju neka korist. Pa naj bo to želja ali potreba…
Ko nas nek odnos več ne zadovoljuje, je konec smisla in zato odnos propade.
Je pa za temi našimi željami ali potrebami ogromno odtenkov, ki determinirajo sam odnos.
Na primer…Če imaš partnerko le zaradi spolnih potreb, potem se boš kmalu začel ozirati za drugimi, ker se boš ženske naveličal. In ker ni neke globlje povezave ali čustvene povezanosti, ti je ne bo noben problem prevarati.
S tem se strinjam, da je pomanjkanje priložnosti velikokrat razlog, da nekdo ne pravara partnerja.
Prav tako marsikdo ne krade samo zato, ker nima pravih priložnosti. 🙂
Zastopim, da si vsak želi biti zadovoljen in brez glavobolov in verjame, da je to njegova pravica, da je zadovoljen in zato išče priložnosti, da zadovolji svojo potrebo ali karkoli že.
Ob tem je seveda prav tako nujno opravičevanje naših načinov za zadovoljevanje želja. Med drugim je tudi to, kar navajaš, da nekdo po sili ostaja z odnosu. Ali pa, da tudi drugi varajo in je to naravno in tako dalje….
Pri ropanju je isto. Vsak bo našel dober razlog in opravičilo ter svoja dejanja zagovarjal s tem, da ima pravico biti zadovoljen.
Kar pa želim povedati, pa je to, da se skoraj nihče ne vpraša, kako to razmišljanje in način zadovoljevanja naših želja, vpliva na nas v globalnem smislu.
Mogoče nas ne bo prevarala žena, če smo že mi njo…Pa nas bo zato država, delodajalec…..Sam način razmišljanja se nam prej ali slej vrne, saj nismo edini, ki varamo. In bolj je takšen način v družbi razširjen, bolj je družba na dnu in brez vrednot ter polna sovraštva in nezaupanja.
Ampak, “who cares”, važno, da sem jaz zadovoljen…Če sem v resnici in kako dolgo, je pa druga stvar.
To je pa že preveč za običajen egoističen um.
Ja samo da je ena bistvena razlika, rop če je dokazan je KAZNIV pred sodiščem in poroto ipd, medtem ko varanje NI!
To vse si tako lepo napisal, da sem takoj dobil potrditev zakaj je za odnose kot kaže bila najboljša ženska potreba po finančni varnosti 😛 Ker je trajala in se niso kmalu začele ozirat drugam, itd 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.