Nadaljujem tukaj, ker se mi pač ljubi
Če nekdo o svojem odnosu dost razmišlja, je ta odnos že skoraj propadel.
Če ti je v nečem lepo, ne razmišljaš o tem. Se prepustiš.
Ali ni prav vsak v zvezi iz neke potrebe?[/quote]
Sigurno je v ozadju neka korist. Pa naj bo to želja ali potreba…
Ko nas nek odnos več ne zadovoljuje, je konec smisla in zato odnos propade.
Je pa za temi našimi željami ali potrebami ogromno odtenkov, ki determinirajo sam odnos.
Na primer…Če imaš partnerko le zaradi spolnih potreb, potem se boš kmalu začel ozirati za drugimi, ker se boš ženske naveličal. In ker ni neke globlje povezave ali čustvene povezanosti, ti je ne bo noben problem prevarati.[/quote]
Vse lepo in prav, samo to ne vem zakaj se vedno v takem kontekstu izpostavljajo izključno spolne potrebe. Kaj pa ko gre za kakšne druge želje ali potrebe? Recimo ali bi v primeru želje po partnerju, da bi si nekoč ustvaril družino lahko podobno govorili?
Ali pa nasveti, naj nekdo partnerja pusti ali se ne zapleta s takim, ki recimo nima službe, ne sodeluje pri gospodinjskih opravilih ipd?
Ker trenutno govorimo o varanju. Saj lahko po želji namesto spolnih potreb, vstaviš recimo denar. 🙂
Če ženska živi z moškim le zaradi denarja, si bo našla drugega sponzorja, če bo trenutni bankrotiral. 🙂
Vsi imamo neke potrebe in želje. Ene so nam prioritetne, druge nepomembne.
Vsak lahko svetuje na podlagi lastnih prepričanj in kaj se njemu zdi prioritetno. Kar pa še ne pomeni, da se bodo drugi, ki imajo drugačne prioritete na te nasvete kaj zanašali.
Ali pa, da bodo naša čustva in ljubezen sledili tem nasvetom.
Ker vse teče “samo od sebe”, zato ni potrebno vlagati energije v odnos.
Vi ne vlagate energije v nobene odnose, vsaj večina od vas ne, bi se Spiderjem driblate tu gor, dejansko pa ste samski, kot jaz.
Ja, dosti je samskih na forumu, namesto v pričkanje, bi morali energijo vlagat v parčkanje. 🙂
Ja, dosti je samskih na forumu, namesto v pričkanje, bi morali energijo vlagat v parčkanje. :)[/quote]
Se raje ne ubadajo s parčkanjem, ker parčkanje tako ali tako pripelje do pričkanja. 🙂
Pa so na istem.
Ja, dosti je samskih na forumu, namesto v pričkanje, bi morali energijo vlagat v parčkanje. :)[/quote]
Kaj torej čakaš?
Kaj torej čakaš?[/quote]
Ne smem imeti več kot ene, baje. Razen če ne vesta druga za drugo, kar pa je malo težje izvedljivo. Imaš kak nasvet zame, kako to izpeljati? 😀 haha
Zakaj blefiraš, da imaš babo? Sej bit samski ni sramota. Jaz sem tud.
Ja, kako gre to spet skupaj s tvojo filozofijo, a copatarji smo lahko samski?
Mi smo čisto nemočni in podležemo z lahkoto “babjim ukanam”, ki nas naredijo v svoje postrežčeke. 😀
Ti bi lahko bil copatar, samo si preveč napadalen do bab, ne obvladaš Markove uslužnosti…
Vidiš, kako sem danes spokojno miren, prave ženske znajo to testosteronske presežke agresije preusmerit v ljubezensko energijo, v razvneto igro dveh teles. 😀 Tiste, ki so pa malo manj spretne in neizkušene z moško marsovsko energijo, ker je imajo same preveč, točno na mestih, kjer bi se morale prepuščati Venerinin vplivom, tako kot recimo Skela ali AnaBanana, pa se dialogi izjalovijo v destruktivne, zato imata tudi težavo najti partnerja, pri čemer niso kriva njuna leta (kar bi bila tvoja razlaga). :))
Ja ja, tolk enga testosterona, vidva pa en druzga je****
Kaj če bi šla vidva Mujota raj babe ganjat 😀
Margo, dober nos imaš za moški testosteron…. Kako si vedela, da sem v LJ? Je zapihalo tja proti Šiški? 😀
A Margot pa nihče noče pofukat na poletni večer, da se mora v soboto ob pol dvanajstih zvečer tukaj pojavljat? Baba mi je po eni strani simpatična. Ja, ima nekaj duha v sebi. Če bi bila moški, bi verjetno bila dober frend nekomu. Tako pa …
Margo, dober nos imaš za moški testosteron…. Kako si vedela, da sem v LJ? Je zapihalo tja proti Šiški? :D[/quote]
Ja ja, da bi mel ti tazga, bi vsaj kakega dedca ujagal. Tko pa… :DDD
Iskreno, trenutno nimam nobenega. Ta, ki me je danes (na obletnico) ven peljal, mi je ravnokar na kavču omagal. 😀
Vidiš, zdaj bi en postranski kandidat prav prišel..ha ha
Forum je zaprt za komentiranje.