Nadleguje me
Kako ste omejeni eni…
Avtorica se je zlagala, da nekdo vzdihuje, ker 5 sec brskanja pove, da je to Telemachova številka.
“Iz 070888214 (podobna) kličejo telemachovci za njihovo mobilno telefonijo. Od kar sem prekinil pri njih in šel nazaj na telekom, ker pač nimam njihovega signala oni pa grozijo ljudem na roamingu z ukinitvijo le tega me kličejo praktično vsak teden in mi ponujajo telefonijo. Ne vem ali nimajo baze bivših uporabnikov ali kaj.”
Tako pač je, 12.08.2021 ob 18:05
Kako ste omejeni eni…
Avtorica se je zlagala, da nekdo vzdihuje, ker 5 sec brskanja pove, da je to Telemachova številka.
“Iz 070888214 (podobna) kličejo telemachovci za njihovo mobilno telefonijo. Od kar sem prekinil pri njih in šel nazaj na telekom, ker pač nimam njihovega signala oni pa grozijo ljudem na roamingu z ukinitvijo le tega me kličejo praktično vsak teden in mi ponujajo telefonijo. Ne vem ali nimajo baze bivših uporabnikov ali kaj.”
Ni res. Moj dragi je klical na telemach in preveril, pa so oni svetovali naj podava prijavo na policijo. Lažeš, da se kar kadi za teboj
..le zakaj? Si ti ta nadlegovalec? Kaj bo rekla punca, žena ali prijatelji, družina, če obelodanim tega nadlegovalca se sprašujem??
Kaj naj, 15.07.2021 ob 13:44
070888223 me klicari non stop in vzihuje par sekund, nato prekine. Kličem nazaj, vrže ven takoj (verjetno sem blokirana). Kaj lahko naredim? Če blokiram številko mi vseeno izpiše neodgovorjen klic. Imam ljubosumnega fanta in ne želim komplikacij zaradi budal, ki nimajo pametnejšega dela kot mene nadlegovati… a se da kam prijavit to? Lahko operater kako ukrepa? Kako ugotovim čigava je? Šla bi direkt do te osebe in ji rekla dve tri… kakšni luzerji!
070/888-214 kliče pa mene in mi je izpisalo na telefonu možna goljufija. Shrani številko pod ne dviguj, sporoči tudi operaterju.
Kaj vam ni jasno?? Nihče niti dober dan ne reče, samo diha not v slušalko! Kaj ste nepismeni?! Ne znate brati? Če bi kdo ponujal karkoli, ne bi podali prijave na policijo, tako pa ni bilo druge. Naj se oni ukvarjajo s tem. Lahko da imajo kakšnega psihiča zaposlenega, kaj veste, vse sorte ljudi dela danes. Bodo že rešili, karkoli je problem
king302, 06.12.2021 ob 11:30
ista tel mene klicari
Danes zjutraj me je spet klical. Ma ne misli nehat. To je tako, ko se nekomu dokončno odpelje, nič ne zaleže.
Policija pravi, da dokler nič ne naredi ne morejo nič. Tako da čakam, da naredi prvi korak, potlej sem pa jaz na vrsti sam naj policija ne hodi niti takrat..
larifrari, 15.07.2021 ob 17:10
to je telemach, palci racune pa bo!
Po tem, da ima nekdo 070 na začetku, sploh ne moreš soditi!!
Jaz imam 041 4xx xxx ker sem bila nekoč pri Debitelu, pa potem pri Mobitelu (ko jih je kupil), pa potem menjala na A1 in sem zdaj pri Telemachu, a številko imam ves čas isto! Začetek 041 4xx xxx.
larifari je tvoje, 06.12.2021 ob 11:37
Po tem, da ima nekdo 070 na začetku, sploh ne moreš soditi!!
Jaz imam 041 4xx xxx ker sem bila nekoč pri Debitelu, pa potem pri Mobitelu (ko jih je kupil), pa potem menjala na A1 in sem zdaj pri Telemachu, a številko imam ves čas isto! Začetek 041 4xx xxx.
Imajo zelo podobno številko in sem jih klicala, večkrat, enkrat celo vprašala frenda ki tam dela, če mi pogleda čigava številka je, pa je rekel da ne sme povedati, mi pa zagotavlja, da ni od telemacha. Zato vem, da nima veze z neplačanim računom ali promocijo česarkoli že. To je nadlegovalec. Lotil se je že enkrat spomladi, pa kar na par tednov kliče. Butec. Da nima pametnejšega dela v življenju.. kaj ti bo en tak, ki nadleguje ženske??