Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadleguje me

Nadleguje me

Oj,

Sestri sem poslala sporočilo, da me že od junija kliče neka številka in je našla na netu to objavo. Zgleda, da je ista številka :s

Res je, da takoj prekine ko nazaj pokličeš. Ko pa se javim, pa sploh ni odziva. Grem kr blokirat…

Hehe.. ne bluzi. Prijava je že na policiji. 🙂

Kako ste omejeni eni…

Avtorica se je zlagala, da nekdo vzdihuje, ker 5 sec brskanja pove, da je to Telemachova številka.

“Iz 070888214 (podobna) kličejo telemachovci za njihovo mobilno telefonijo. Od kar sem prekinil pri njih in šel nazaj na telekom, ker pač nimam njihovega signala oni pa grozijo ljudem na roamingu z ukinitvijo le tega me kličejo praktično vsak teden in mi ponujajo telefonijo. Ne vem ali nimajo baze bivših uporabnikov ali kaj.”

Odgovor na objavo uporabnika
Tako pač je, 12.08.2021 ob 18:05

Kako ste omejeni eni…

Avtorica se je zlagala, da nekdo vzdihuje, ker 5 sec brskanja pove, da je to Telemachova številka.

“Iz 070888214 (podobna) kličejo telemachovci za njihovo mobilno telefonijo. Od kar sem prekinil pri njih in šel nazaj na telekom, ker pač nimam njihovega signala oni pa grozijo ljudem na roamingu z ukinitvijo le tega me kličejo praktično vsak teden in mi ponujajo telefonijo. Ne vem ali nimajo baze bivših uporabnikov ali kaj.”

Ni res. Moj dragi je klical na telemach in preveril, pa so oni svetovali naj podava prijavo na policijo. Lažeš, da se kar kadi za teboj

..le zakaj? Si ti ta nadlegovalec? Kaj bo rekla punca, žena ali prijatelji, družina, če obelodanim tega nadlegovalca se sprašujem??

Kaj naj, 15.07.2021 ob 13:44

070888223 me klicari non stop in vzihuje par sekund, nato prekine. Kličem nazaj, vrže ven takoj (verjetno sem blokirana). Kaj lahko naredim? Če blokiram številko mi vseeno izpiše neodgovorjen klic. Imam ljubosumnega fanta in ne želim komplikacij zaradi budal, ki nimajo pametnejšega dela kot mene nadlegovati… a se da kam prijavit to? Lahko operater kako ukrepa? Kako ugotovim čigava je? Šla bi direkt do te osebe in ji rekla dve tri… kakšni luzerji!

070/888-214 kliče pa mene in mi je izpisalo na telefonu možna goljufija. Shrani številko pod ne dviguj, sporoči tudi operaterju.

Kličejo iz Telemacha in ponujajo svoj paket. Žal. 😉😁

Mene so tudi klicali. Telefonska številka se je vedno začela z 070 888 zadnje tri cifre so se pa spreminjale, bodisi 212, 213, 214 bodisi 227.

Kaj vam ni jasno?? Nihče niti dober dan ne reče, samo diha not v slušalko! Kaj ste nepismeni?! Ne znate brati? Če bi kdo ponujal karkoli, ne bi podali prijave na policijo, tako pa ni bilo druge. Naj se oni ukvarjajo s tem. Lahko da imajo kakšnega psihiča zaposlenega, kaj veste, vse sorte ljudi dela danes. Bodo že rešili, karkoli je problem

glede na to kolk si sitno babše kvečjemu lohk  sam sama sebe nadleguješ kr drugi te že ne bodo

Jah, ni da mi paše a očitno sem nekomu zanimiva, glede na to da ne neha s temi klici. Si misliš? Zatežena gor ali dol očitno ga take palijo, kak pa vem jaz kaj hodi bedakom po nori glavi?!

shizofreno si  sama seb všeč.. .pol  si pa zmišjuješ stvari. zateženo si tolk da se te vsi izogibajo. . baba smotana kuga pa druzga.

Ko bi se me le ta eden izognil, mu plačam..:) pa ne gre in ne gre . Kaj naj naredim? Svetujte kako.se ga rešiti ma eleganten način?

zalet se v steno. mrbit bo pol kj bolš.

Slabo svetuješ. Zamisli se nad svojimi odgovori. Si zelo slaba oseba z veliko negativne energije. Morda bi se moral iti očistiti ali zdraviti. Ni to v redu, da tako razmišljaš in take pišeš. Sam povem, vse dobro

To je pa zoprno ja. Prijavi na policijo in ga toži za nadlegovanje in čustvene težave naj si zapomni.korona je kriva da se je ljidem zmešalo verjetno

res je

Tudi mene je zadnje dni parkrat poklicala ta stevilka a se ji nisem oglasil, cudno

tudi mene klicari 070888223 ze en mesec trikrat na teden ,nikoli se nisem oglasla,zdej vidim da moram blokirat

ne ze dva meseca večkrat na teden ,kdaj zjutraj drugič popoldan ,prav vstrajajo,pomislila sem da je telemach z njihovimi ponudbami ,zdaj vidim da je najbolje blokirat se posebej ce si v tujini in so indijski prevaranti ce se javis sami problemi

ista tel mene klicari

king302, 06.12.2021 ob 11:30

ista tel mene klicari

Danes zjutraj me je spet klical. Ma ne misli nehat. To je tako, ko se nekomu dokončno odpelje, nič ne zaleže.

Policija pravi, da dokler nič ne naredi ne morejo nič. Tako da čakam, da naredi prvi korak, potlej sem pa jaz na vrsti 😉 sam naj policija ne hodi niti takrat..

larifrari, 15.07.2021 ob 17:10

to je telemach, palci racune pa bo!

Po tem, da ima nekdo 070 na začetku, sploh ne moreš soditi!!

Jaz imam 041 4xx xxx ker sem bila nekoč pri Debitelu, pa potem pri Mobitelu (ko jih je kupil), pa potem menjala na A1 in sem zdaj pri Telemachu, a številko imam ves čas isto! Začetek 041 4xx xxx.

larifari je tvoje, 06.12.2021 ob 11:37

Po tem, da ima nekdo 070 na začetku, sploh ne moreš soditi!!

Jaz imam 041 4xx xxx ker sem bila nekoč pri Debitelu, pa potem pri Mobitelu (ko jih je kupil), pa potem menjala na A1 in sem zdaj pri Telemachu, a številko imam ves čas isto! Začetek 041 4xx xxx.

Imajo zelo podobno številko in sem jih klicala, večkrat, enkrat celo vprašala frenda ki tam dela, če mi pogleda čigava številka je, pa je rekel da ne sme povedati, mi pa zagotavlja, da ni od telemacha. Zato vem, da nima veze z neplačanim računom ali promocijo česarkoli že. To je nadlegovalec. Lotil se je že enkrat spomladi, pa kar na par tednov kliče. Butec. Da nima pametnejšega dela v življenju.. kaj ti bo en tak, ki nadleguje ženske??

Hej, tudi mene nadleguje ta cifra, in ko se javim samo vzdihuje in nič ne reče dokler ne prekinem. Kdo bi to lahko bil? Sem mislila da gre za nekakšno  prodajo.

Omg, 06.12.2021 ob 13:34

Hej, tudi mene nadleguje ta cifra, in ko se javim samo vzdihuje in nič ne reče dokler ne prekinem. Kdo bi to lahko bil? Sem mislila da gre za nekakšno  prodajo.

Točno to dela meni. To si ti kajne? Nehaj že enkrat. Je zelo moteče

In pol ko rabiš eno pomoč dobiš retardiran odgovor. Zato se izogibam forumov. Hvala za nič.

Pa lp

New Report

Close