Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadleguje me

Nadleguje me

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj naj, 15.07.2021 ob 13:44

070888223 me klicari non stop in vzihuje par sekund, nato prekine. Kličem nazaj, vrže ven takoj (verjetno sem blokirana). Kaj lahko naredim? Če blokiram številko mi vseeno izpiše neodgovorjen klic. Imam ljubosumnega fanta in ne želim komplikacij zaradi budal, ki nimajo pametnejšega dela kot mene nadlegovati… a se da kam prijavit to? Lahko operater kako ukrepa? Kako ugotovim čigava je? Šla bi direkt do te osebe in ji rekla dve tri… kakšni luzerji!

spet kura neumna. dva klika je dost da odkriješ da gre za spam

jaz sem dobil čuden klic iz 070888223 ampak nisem se oglasil ker nisem bil pri telefonu ko pa sem hotel poklicat nazaj pa sploh ne zvoni samo takoj dol vrže

Iz 070888214 (podobna) kličejo telemachovci za njihovo mobilno telefonijo. Od kar sem prekinil pri njih in šel nazaj na telekom, ker pač nimam njihovega signala oni pa grozijo ljudem na roamingu z ukinitvijo le tega me kličejo praktično vsak teden in mi ponujajo telefonijo. Ne vem ali nimajo baze bivših uporabnikov ali kaj.

https://slo-tech.com/forum/t782845/49

Odgovor na objavo uporabnika
babe tupe, 06.12.2021 ob 14:33

spet kura neumna. dva klika je dost da odkriješ da gre za spam

jaz sem dobil čuden klic iz 070888223 ampak nisem se oglasil ker nisem bil pri telefonu ko pa sem hotel poklicat nazaj pa sploh ne zvoni samo takoj dol vrže

Iz 070888214 (podobna) kličejo telemachovci za njihovo mobilno telefonijo. Od kar sem prekinil pri njih in šel nazaj na telekom, ker pač nimam njihovega signala oni pa grozijo ljudem na roamingu z ukinitvijo le tega me kličejo praktično vsak teden in mi ponujajo telefonijo. Ne vem ali nimajo baze bivših uporabnikov ali kaj.

https://slo-tech.com/forum/t782845/49

Ni res! Sem preverila pri telemachu in niso bili oni, mi je v zaupanju preveril prijatelj, ki dela tam in ima dostop do podatkov. Pravi, da 100% niso oni in naj prijavim na policijo.

Kakšen dokaz pa je komentar na enem drugem forumu, lepo te prosim. To so taktike za odvračanje pozornosti in manipuliranje. Jutri bo rekel, da sem nora in vsi mu boste verjeli ali kaj!? No, zato pa imamo stanje tako kot je. Policija ne more nič, operater nič, ko se pa kaj zgodi “ja kako to da ni iskala pomoč”? No, jaz sem zase in svojo varnost poskrbela. Upam, da tudi druge naredijo enako. Ko pa preberete, da je en vaš znanec umrl, ker ga je zmešanka ustrelila, ne se čudit. Vsakemu se na določeni točki odpelje in zmanjka potepljenja. Sploh ko te več let ta isti nadleguje.

New Report

Close