Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nadležne dlakice

nadležne dlakice

Pozdravljene!

Morda bo čudno zvenelo, a mene res zanima, če ima katera podobno težavico. Pa prosim, da se ne hecate iz problema, ker mi je že tako ali tako hudo. Hvala.
Skratka, samo zanima me, ali tudi kateri od vas, punce, rastejo dlakice na prsih? Ko so se meni lani pojavile, sem bila v taki zadregi, da ni res. Pa sem jih začela pipati. Nič ne pomaga. Pa parih dneh zraste nova. Prav nerodno. Saj jih ni veliko: kakšne 3 temnejše na vsaki strani, in vendar.
Vem, da obstaja neka krema, ki zavira rast dlak, a ne prsi ne bi rada dajala kake kemije.
Mislim, da se je ta poraščenost pojavila zaradi jemanja kontracepcijskih tablet. Pojavila se je tudi v širšem trikotniku bikini predela in na zadnji strani stegen. A ni noro, kaj vse počnemo zaradi sebe in fantov!?!! Seveda sem jih ukinila.
In vendar je rezultat tu. Moja zdravnica bi rekla: s tabletami nekje pridobiš in drugje nastradaš. Groza.

Skratka, povejte mi, a je to pogosta težava, ali me mora biti pošteno sram. Kako si pomagati? Kakšna pametna in zdrava ideja.

Hvala.
Mina

Nisi edina, kar potolaži se s tem! Je pa velika verjetnost, da si vse tega ne bodo upale tu priznati, ali pa, saj nihče ne ve kdo se skriva za ekranom, ne?
Tudi mene dlačice na prsih zelo motijo! Enako kot pri tebi, jih ni veliko, pa vendar me zelo motijo. Amapk za razliko od tebe se mi je to pojavilo kar tako, ne jemljem nobenih KT (kontracepcijskih tablet) tako da ne vem, če tako praviš potem je pač pri tebi to vzrok!
Ne vem kako ti naj svetujem, še sama se jih nisem znebila, ker ne želim dajati ničesar na prsi, kar bi mogoče škodovalo, res ne želim tega!
Razmišljala sem, da bi si jih samo s škaricami postrigla, ne vem če se to lahko? KATERA VE, SE TO SME?
To bi verjetno morala početi pogosto, če kot praviš tudi s puljenjem ne učinkuje? Ampak se mi zdi bolje to delati vsak dan, kot da bi imela kakšne težave, kaj?

lp

Mislim, da jih ni pametno puliti, vsaj okrog bradavic ne, ker se lahko prav neprijetno vname. Jaz jih porežem s škaricami, pa je.

Lepo pozdravljene!

Nadja

tudi jaz imam ravno simbolične 2 ali 3 🙂
pa jih pulim; zginejo ne, ampak vnetja pa tudi še nikoli nisem imela.
Mogoče bi pomagalo tudi z beljenjem? vsaj temne ne bi bile več… samo tiste 3 dalj časa beliš kot pa puliš…

Hehe, men se tud ksna pojav, drugac smo se pa enkrat s sosolkam o tem zgovarjale pa me je presenetilo, da ima kar vecina te probleme. Uff ene imajo mocne crne pa se velik – sem vidla na nudl plazi… Jst vzamem pinceto pa jo izpulim. Ce se pa vname (kar se zgodi zelo redko) pa potrpis kaksen dan, dva in se vse postima.

Mislm de je to stokrat boljs kt pa da jo odtrgas s prsti k ne gre s koreninco al pa de strizes ker pol hitr zrase. Jst mam obcutek de se kaksne znebim enkrat na mesec pa se ta pol zraste isto taka tanka pa svetla

No ce ni to sam filing 🙂 Najboljs de na koledar zacnem zapisovat 🙂

Sem mislila, da sem 3. na svetu s to težavo. Uporabim škarje, največkrat ko vem, da bo sex.

Sicer me zanima beljenje dlačic (na prsih, rokah oz. prstih, obrvih…)!

A mi lahko kdo svetuje (podrobno) glede beljenja?

Hvala, Nataša

tud js mam 2 al 3.Pa se zato prav nič ne sekiram. porežem s škarjicami, pa je..
Mi je tud kozmetičarka tako svetovala, je rekla, da bolš nič pulit s pinceto, je lahko nevarno.

JAZ SEM SI TISTE BOLJ OČITNE SPULILA S PINCETO IN MI NISO ZRASLE VEČ..

New Report

Close