Nadležni golobi
Kako naj jih prepodimo.Vse pokakajo,sploh se nič ne bojijo saj priletijo tik ob,nad,poleg glave.Ne vem no kdo je bolj nadležen,človek ki jih hrani ali sami golobi.Kakci po avtomobilih,po zunanjih stopnicah,po pločniku,po policah,po balkonu.Saj če ne bi bilo tega toliko sploh ne bi bilo moteče.Kar je preveč je pa preveč.Kako človeku,ki jih hrani to dopovedati? saj toliko jih pa nima rad,da bi jih hranil na svojem oknu ali na svojem balkonu.
Kako odganjati golobe?
Težko. Na naših tramih se zadržujejo redno. Zdaj, ko smo naredili novo fasado, smo na trame postavili tiste ovire proti golobom. Misliš, da jih kaj moti? Čisto nič! Stlačijo se med tistimi iglami in trenutno si delajo gnezdo. Mene srce boli, ko vidim, kako se tlačijo tam vmes. Bojijo se nič, samo očitajoče me gledajo, kaj za vraga smo jim naredili v njihovi hiši. Pa jih nihče ne hrani. Zdaj vem, da bi morali trame zapreti z deskami. Vem za drugič
Točno tako. Mi smo naredili enako napako. Postavili tiste igle, čeprav sem bila jaz osebno proti. Ni se mi zdelo prav, da mu tam nastaviš neke igle, ker tudi če ne bo prišel, bo pa vsaj poskušal in se lahko zbode. Kako mi je bilo hudo, ko sem videla tako kot ti, kako se vseeno tlačijo tam vmes. Pa ni šlo in so odnehali. Ampak so še nekaj mesecev sedeli na strehi noč in dan, naj je bil dež ali sonce in poskušali znova in znova. Na jok mi je šlo, ko sem jih gledala. Zdaj jih ni več, so šli drugam. Mi je žal, da smo postavili tiste igle, prehudo jih je bilo gledat, raje bi čistila kakce. Trame bi morali zapreti z deskami ja, zdaj tudi jaz to vem.
Točno tako. Mi smo naredili enako napako. Postavili tiste igle, čeprav sem bila jaz osebno proti. Ni se mi zdelo prav, da mu tam nastaviš neke igle, ker tudi če ne bo prišel, bo pa vsaj poskušal in se lahko zbode. Kako mi je bilo hudo, ko sem videla tako kot ti, kako se vseeno tlačijo tam vmes. Pa ni šlo in so odnehali. Ampak so še nekaj mesecev sedeli na strehi noč in dan, naj je bil dež ali sonce in poskušali znova in znova. Na jok mi je šlo, ko sem jih gledala. Zdaj jih ni več, so šli drugam. Mi je žal, da smo postavili tiste igle, prehudo jih je bilo gledat, raje bi čistila kakce. Trame bi morali zapreti z deskami ja, zdaj tudi jaz to vem.[/quote]
Všeč mi je tvoja tankočutnost.
Točno tako. Mi smo naredili enako napako. Postavili tiste igle, čeprav sem bila jaz osebno proti. Ni se mi zdelo prav, da mu tam nastaviš neke igle, ker tudi če ne bo prišel, bo pa vsaj poskušal in se lahko zbode. Kako mi je bilo hudo, ko sem videla tako kot ti, kako se vseeno tlačijo tam vmes. Pa ni šlo in so odnehali. Ampak so še nekaj mesecev sedeli na strehi noč in dan, naj je bil dež ali sonce in poskušali znova in znova. Na jok mi je šlo, ko sem jih gledala. Zdaj jih ni več, so šli drugam. Mi je žal, da smo postavili tiste igle, prehudo jih je bilo gledat, raje bi čistila kakce. Trame bi morali zapreti z deskami ja, zdaj tudi jaz to vem.[/quote]
Všeč mi je tvoja tankočutnost. :)[/quote]
Sicer ti niti približno ne verjamem kar pišeš, ker noben ptič ne dela gnezda na okenski polici, še posebej, če je na drugi strani taka spaka kot si ti.
Si pa vseeno izrodek človeštva, da sploh prideš na take ideje. FUJ[/quote]
kako ne, na klimi?? nisem edina, ki jih preganjam in še enkrat, tolk butastih ptičev pa še ne..
Sicer ti niti približno ne verjamem kar pišeš, ker noben ptič ne dela gnezda na okenski polici, še posebej, če je na drugi strani taka spaka kot si ti.
Si pa vseeno izrodek človeštva, da sploh prideš na take ideje. FUJ[/quote]
kako ne, na klimi?? nisem edina, ki jih preganjam in še enkrat, tolk butastih ptičev pa še ne..[/quote]
Na klimi ha ha ha, ne ga srat no :-))))))
He he he in ti mečeš gnezda dol??? :-)))))))
Boj se golobov, poznam primer, ko je prav tako ena zagrenjenka kar naprej preganjala golobe in veš kaj se je zgodlio? En dan ji je golob prinese žebelj na okensko polico in naslednji dan ji je umrl mož.
Ne boš verjela kaj zdaj tista ženska dela. Nastavlja jim vodo, meče kruh….
Da ne boš končala kot ona…..
poskušajte s tem
www:odzeni-ptice.si
info@odzeni-ptice.si