Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Nadoblast došla vladati u Sloveniju

Nadoblast došla vladati u Sloveniju

Nadoblast je proglasila vse za ološe.

Ne morem verjeti, da našim še vedno vladajo sultančki, ki so proglasili vse, ki se ne strinjajo s levim fašizmom za ološe.

To vam je levičarska realnost. Sej, strenirani psi. Angleži so ugotovili, da Slovenci mislit ne  znajo, Srbi so pa to izkoristili, da so jih strenirali kot pse čuvaje (samo sovraštvo brez logike in zdrave pameti se širi po Sloveniji, načrtno ustvarjajo neumnih ljudi, ki padejo na “sovraštvo” in potem kar sovražijo, brez logike in razuma zadaj, npr. hujskaščki članki in hujskaški levičarski protesti – to ni podrto ne z logiko, ne z razumom ampak samo in le s sovratšvom, za širjenje sovratšva, brez razuma, tako se trenira pse)…. Ker Slovenija je pač kot provinicionalna država premajhna, da bi imela svoje intelektualce.

Škoda vsake besede za hlapce. Pa sej ni vredno. Smo samo ološi, in nič drugega za nadoblast. Taki, kot jaz smo malo večji ološi od levakov, ki so malo manjši ološi, ampak še vedno samo in le ološi……….

Ološi, ki jim načrtno vcepljajo sovraštvo v glavo – da se narod izgublja v lastnem sovraštvu, da ne vidi, kako mu vladajo in kako ga kradejo. A je lahko narod še bolj glup?

 

To je zato, ker čapci otroke Slovenkam delamo. Inteligenčni kvocient malim Janezkom in Mojcam določamo.

Eh, vi rabljene slovenke sa mekim ć, mi pa nedolžne srbjanke in bosanke, vaše sestre in sestrične, od 16 pa do 18, po tistem se vrnejo domov in potlej ih vi ženite kot nedolžne.

nova
Uredništvo priporoča

Lepo se kaže levičarsko hlapčevsko v  tem, da so prej noro napadali Orbana, pa madžarski kapital, ki bo baje pokupil Slovenijo, sedja ko se Orban dobiva z Golobom, pa peesduni dvolični pojejo hvalnice Orbanu in ogrskemu kapitalu.

New Report

Close