Najdi forum

Splash Forum Politični čvek nadragi pahor

nadragi pahor

Tvoje govoričenje o tem, da postaneš nestrpen takrat ko začne kdo govoriti o vaših in naših je neumnost brez primere. vedeti in zavedati s emoraš da so te na položaj predsednika vlade izvoli NAŠI ki, z VAŠI nimajo nič skupnega pa če je tebi to všeč ali pa ni.Eanko te bodo NAŠI vrgli dol, ker si pokazal da ali si naiven ali pa tolani idiot ai kaj tretjega ker si k molzni kravi pripustil dimitrija rupla, ki je obrnil že toliko rekelcev , da jin niti mura na more več sešiti.mogoče ti je všeč zato, ker sta bila oba komunista, in poznata način delobvanja partije.menim da rupel ni mojster prilagajanja, mojstri ste drugi ki ga prupušlate k sebi, mojstri idiotizma.rupel se bo zdej spet napajal iz državnega proračuna kot že ves čas in to bo dobro plačan, medtem ko narod dela v fabrikah za 500 evrov na mesec. kdo je tukaj bolj naumen a delavci al rupel.očitno oblast vsakemu zamegli razum, ker počnete ravno tisto kar je pogoj za to, da na naslednjih viliotvah odpadete.

He he he he

Nihče te ne more razjeziti bolj, kot tvoj idol..

Spoštovani ljubitelji Pahorja oziroma sovražniki Janše

Izvolili ste Pahorja oz. neizvolili Janšo zato vas pozivam, da nehate že v štartu pljuvati po predsedniku vlade. Dajte mu vendarle mir do Božiča, če že noče 100 dni.

hahaha, če je pa že v štartu naredil napako, ki ga lahko pokoplje, celo njegova stranka se z njim ne strinja, zakaj bi se morali volivci, aja, gre za Dimsija, ki je prifrčal iz desnice pa levice, pa spet desnice, ni kaj dobo frfotanje!:))))

mi je pa všeč, da je Pahor kar naenkrat postav všeč vsem tistim, ki ga pred volitvani niso marali, kako so mu že rekli….????

Bravo Pahor. Še predno si postal predsednik si jasno in glasno povedal, da nameravaš Rupla obdržati. Ne vem kje so bili takrat osebki, ki te sedaj obtužujejo.
Velik plus zate.

a to je letelo name. da je pahor moj idol navedel sem zgolj dejstva to kar si ti napisala pa je brca v temo jaka muda da bom jaz oboževal politike politiki so za pljuvat naumen je vsak ki jih spoštuje

napačno

ja

Kaj se toliko repenčite ? 🙂 Tudi desus gre v vsako vlado, sls do letos isto. V politiki je pač potrebno sklepati kompromise, zavezništva in podobno, kakor pač nanese situacija. Lahko pa uvedemo večinski volilni sistem tudi za poslance, pa bo vsakokrat zmagovalna opcija pokasirala vse položaje.

Turk je za “cajtom”. Zanj bi rekel, da velja rek “navada je železna srajca”. Pretežni del svojega življenja je ravnal in se razvajal skupaj s svojo soprogo po navadah bivše SFRJ in tak vzorec prenaša v sedanji čas.

Da je bil izvoljen za predsednika države in nič narobe. Enega pač moramo imeti. Narobe je to, da tak položaj preveč “paše”, bolje “godi” predvsem njegovi naravi. To je, tako mislim, največji problem, ki nam je že poznan iz prejšnjega odnosa med predsednikom vlade in predsednikom države. Turku gre za prestiž. Slabo, slabo.

Pahor je še velika neznanka, pustimo mu čas.

Vsi, ki tako kritizirate Pahorja zaradi zadeve Rupel, pa ste ga volili, ste pravzaprav v konfliktu s samim sabo. Ni veljalo, da t.i. leve politične stranke poosebljajo duha strpnosti do drugače mislečih in takisto njeno volilno telo? Že davno mi je bilo jasno, da je to pri vas samo prazno govoričenje …

ma veš kaj Adam, večjo pravico kritiziranja vlade si lahko vzamamo tisti, ki smo jo volili, ja!

in kaj ima strpnos do drugače mislečih z Ruplom, ajd razlož mi prosim???

Absolutno se ne strinjam s potezo Pahorja, da je imenoval Rupla. Sem ga volila, mislim Pahorja. Mi lahko poveš zakaj sem “pravzaprav v konfliktu sama s sabo”.

ninej, spodaj si napisala, da se še v njegovi stranki ne strinjajo z njim (Pahorjem). Spomni se nazaj, ko še niso bili v vladi se tudi velikokrat niso strinjali, ane. Kolikokrat napisano: Pahor govori eno, njegovi v parlamentu pa delajo drugo”.

To kar je zate njegova “že v štartu napaka in ga lahko pokoplje” sam vidim drugače in sicer, da ni ozkogled kot nekateri v njegovi stranki. Dobro ve, da se je izpostavil,in kot pravi sam, je prepričan v pravilnost svoje odločitve. Če bo zaradi tega “padel v nemilost” SD, bo izgubila stranka SD, nikoli Pahor. Postal bo edino močnejši.

Da ne dobim očitke, volil sem SDS. Za Pahorja sem pa že vseskozi pravil, da ne vem kaj ima skupnega s Potrčem, Potrato in podobnimi.

ma saj vas posvoje razumem, vsaj enemu ministru prejšnje vlade je uspelo spet preskočiti, ampak ti povem, to je slaba tolažba!:)))

se strinjam ninej, slaba tolažba…. ampak res pa je, da je včasih boljša slaba kot nobena …ha,ha,ha

Zato ker vem, da Pahor in Tito in ga nam ni treba po titovsko častiti, kot vi po titovsko častite Janšo. Če je Pahor zajebal, je zajebal – mu ne bomo ploskali.

No, zdaj imate prostor in čas, da svoje frustracije in vseznalost mečete tukaj. Kok pa vi veste od nas samih, kaj mislimo, super. Od zdaj bom samo še vaše gnile komentarje brala, da kaj novega izvem.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Tvoj problem, če misliš, da po titovsko častimo Janšo. Briga me.
Kako so častili tita in kaj si je dovolil na račun naroda, ali ne veš ali pa nočeš vedeti. Sicer pa praviš, da ga je bilo treba. To pa imaš prav.
Jaz pa vem, da nikoli ne bi dobil snubitve z Nata za generalnega sekretarja, kot na primer Janša. Zato ti dve imeni primerjat kaže le na tvojo budalost.
Sedaj se pa še pohvali z neuvrščenimi. Zaradi njih smo tu imeli veliko tanjši kos kruha.

Zaradi koga imajo danes ljudje tanjši kos kruha? Je treba kdaj prebrati ankete, v katerih res veliko ljudi pravi, da danes živijo veliko slabše ali že skoraj životarijo.

Ma jebeš kos kruha. Razbil je narod! Razbil je državo! Ti je dovolj?

državo so ratbili petokolonaši in danes se slabše živi kot pred 30 imi leti tako jaz mislim seveda če stvari postaviš v svoj čas, ker logično da računalnika takrat nisi imel ker jih še ni bilo to to

New Report

Close