Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nadure, dopust

nadure, dopust

A kdo ve kako je s tem? Stvar je sledeča. Morala sem it nekaj uric pred koncem službe izredno domov, zaradi otroka. Rečeno je bilo, da dam zato 1 dan dopusta, višek ur lahko koristim ali pa mi odbijejo manjko ur od preostalih nadur. Kako pa je v tem primeru s prevozom in malico? A to mi bodo pa kar odbili? V službi sem bila skoraj 5 ur. Torej?

Na sihtu si bla tak da potni stroski ti pripadajo…malca je pa vsako 4to uro tak da ti tud pripada

Preostale tri ure oddelaj naknadno pa bo najbolj fer.

Dala sem 1 dan dopusta, tiste 4 urce bom pokoristila. Mi sigurno vseeno pripadata prevoz in malica?

Dobi si bolniški list za manjkajoče ure, ko si šla domov.

Odgovor na objavo uporabnika
res ne vem, 06.03.2023 ob 19:41

Dala sem 1 dan dopusta, tiste 4 urce bom pokoristila. Mi sigurno vseeno pripadata prevoz in malica?

V tem primeru ne.

Zakaj ne? A zdej me bodo okrog prinesli? Jaz sem bla v službi. Pripadata mi prevoz in malica. Bolniškega lista ne bom dobila za nazaj, za prejšnji ponedeljek.

Odgovor na objavo uporabnika
res ne vem, 06.03.2023 ob 20:39

Zakaj ne? A zdej me bodo okrog prinesli? Jaz sem bla v službi. Pripadata mi prevoz in malica. Bolniškega lista ne bom dobila za nazaj, za prejšnji ponedeljek.

bolje bi naredila da bi  za manjkajoče ure  poprabila nadure. V tem primeeru bi dobil aprevoz in malicio.

Ker si dala dopust – ni prevoza in ni malice.

Slaba kalkulacija

New Report

Close