Nadute važne ženske
V Slovenij ne boš najdu normalnih žensk k so Slovenke najbl v glavo sprane bejbe kar jih je. Take nadute feministke so še tam na severozahodu Evrope, povsod drugje po svetu so ženske bolj normalne. Slovenke so na žalost čisti podn od podna in so dobre sam za eno stvar pa še tam samo ležijo in čakajo da vse sam narediš.
monovka, 10.11.2024 ob 08:43
Naduto ali samozavestno? Domišljavo ali načelno? Oholo ali nedostopno? Si je potrebno včasih razčistiti.
Moški niso nič drugačni. Pravijo pa, da je puhlo glavo najlažje visoko nositi.
Drži. Vzvišenih in oholih je en kup ljudi, samo to je stvar vzgoje in karakterja, ne pa spola.
anonimno8000, 28.10.2024 ob 12:25
Sunshine115, 28.10.2024 ob 12:02
Anonimno 9595, 28.10.2024 ob 09:43
Anonimno 9595, 28.10.2024 ob 09:41
Sunshine378, 28.10.2024 ob 07:22
Si normaln, 28.10.2024 ob 00:15
8409, 27.10.2024 ob 23:50
En xx, 27.10.2024 ob 20:12
Trenutno samski srečujem ženske,ki so razno razne, zelo veliko jih je nadutih, važnih, obnašajo se kot princeske, kot da si zaslužijo posebni tretma. Prizemljeno enostavno žensko je kar težko najti. Prav je da se človek zna postaviti zase,ampak to je pa prehuda. Imam samo jaz to smolo ali je to kar neka stalnica danes? So vse dobre v vezi?
“Imam samo jaz to smolo ali je to kar neka stalnica danes? ”
Samo vi imate smolo, ali ste si pa ustvarili napačno predstavo ob gledanju žensk na youtubu, Slovenke so čist normalne.
NE bo drzalo, hodim kar veliko okoli in kaj vidim: arogantne, nadute, vase zaljubljene, zblojene, mozacaste feministke, ki jim niti v psihiatriji ne bi mogli vec pomagati. In se imajo za nekaj vec, v resnici pa jih pes poscije.
Tole je še kako res. Kot ženska težko najdem drugo žensko, s katero bi se dalo normalno pogovarjat, da ni tekmovalna, naduta ali spletkarska. Ni šans, da bi kakšno zaupno stvar povedal, ker bodo vse nesle naprej, dodatno začinjeno.
A Ja, si kot zenska, prej moski. Lepo preberi, kaj si napisal. Drugace, moski znajo bit se vecje pizde, kar se tice cvekanja, potikanja in obracanja besed. Videno nestetokrat, prav nagnusno laganje, sam da drugega v drek porine.
za Sunsihne
Sem ženska v poklicu, ki je postal pretežno ženski in še kako dobro vem. Seveda tudi moški niso svetniki.
ženske so danes večke kurbice,prasice kot moški.Videno večkrat ,velikokrat.Torej dam prav moškim dandanes kar opažam sam v okolici. Raje plačajte pa fukajte kot da bi dobili uredu žensko kajti to je loterija, da vam taka dandanes sploh pade v naročje.
Ne dobre ženske ne padajo v naročja. Sploh ne primitivnim, čustveno prikrajšanim moškim osebkom, ki jih vidijo kot kurbe, zato ker hodijo na kurbe. Nobena normalna dobra ženska se ne bo s palčko dotaknila tako nizkih razvitih bitij, ki skačejo po prostitutkah. Kaj šele da bi mu v naročje skočila. Takšne ne boš našel. Ne obstajajo. Zate. Svoji k svojim.
Anonimno 9037, 10.11.2024 ob 11:01
Ženske nove dobe so razvajene psice in lahkoživke ki mislijo da se svet vrti okoli njih.
Očitno se. Dokazujete dnevno. Nonstop razpredate o tem kakšne ženske so, kakšne bi morale biti, kakšne ne….še celo plačujete enim, samo zato da se jih lahko dotaknete :).
Ženske pa očitno sploh opazijo ne da obstajate 🙂
Po moje, se moraš it malo razgledat na kmete. Z moškimi je čisto enako. Samo zabušavali bi, nič delali in tako D a lhe nezanesljivi do ameba. Sploh po blokih. Pojdi, na kak kmetijski sejem. Tečaj kuhanja. Na tak kraj, kjer so tudi zanesljive ženske. Jaz sem iz mesta, pa sem se točno za to preselila na kmete. V mestu, so princi in princese in pol jih moraš streč.
Anonimno 4356, 28.10.2024 ob 12:44
Problem je v tem, da imajo moški raje takšne ženske…. Delam v lokalu in slišim marsikaj in večina moških najprej opazi takšne ženske. Se pravi nadpovprečno samozavestne, z umetnimi trepalnicami, napihnjenimi ustnicami, velkimi ritami in pa seveda take, ki so ves čas v ospredju in v pozornosti. Tiste ta normalne, povprečne, z naravno mero mekjkapa in naravne, z normalnimi ustnicami….. in ki se ne mečejo ven ampak se obnašajo povsem normalno…. No takšnih ženske moški sploh ne opazijo! Promblem pa je v tem, da tiste ta “lepe” no umetno lepe, so takšni karakterji, kot opisuješ ti in nič nočejo narediti same, vse jim moraš na pladnju prnest, plačevat, pač so kraljice, ne znajo kuhat, pospravljat nič. Ta normalne povprečne, pa so v večini dobre kuharice, dobre gospodinje in dobre ljubimke. Samo jim to nič nea nuca, ker jih noben noče niti spoznat. Pa mi razloži to pol!? A ti opaziš eno tam v kotu tiho miško? Opaziš verjetno samo te glasne kraljice, ki se nosijo in kažejo…. V tem je problem.
Bravo, točno tako je. Vsi opazite take ženske ki se mečejo ven. Take ki si bildajo ego, dajejo vtis da so princese, dober ulov, nekaj več, v resnici pa je dostikrat ravno obratno. S tako si navleces same težave. So tudi enostavne preproste in lustne ženske, samo opazite jih ne.
Bravo511, 10.11.2024 ob 17:09
Bravo, točno tako je. Vsi opazite take ženske ki se mečejo ven. Take ki si bildajo ego, dajejo vtis da so princese, dober ulov, nekaj več, v resnici pa je dostikrat ravno obratno. S tako si navleces same težave. So tudi enostavne preproste in lustne ženske, samo opazite jih ne.
Zadnjic sva z mozem ob kavi pri sosednji mizi slušala pogovor,je bila ženska ta glasna, da si ko moral slišati. Vsa umetna, prav grdo našminkana ženska , nič luštna, ampak se je metala ven kot da je kraljica. Oblečena v pajkice, na riti je imela vsite blazinice ,da so tirnice prav ven strlele , lasje peroksid beli, uničeni lasje, sam krep,dolgi rdeci špičasti nohti, trepalnice da je prav prepih naredila, napihnjeno znablji,pa razlaga na glas prijateljici ob kavi , da ona nekaj velja in ne bo šla z vsakim revežem, da si zasluži najboljše, da moški mora imeti slavo in denar . Moški jo pogledujejo. Za drugo mizo so sedele lustne punce, res lepotice, oblečene v kavbojke ali trenirko, lep obraz, lepi zdravi lasje, lepotice in se tiho pogovarjajo, ampak jih ni nihce pogledal, moški so začarano gledali tisto žensko ki je bila prav groteskno umetna in grda. Z možem sva si prav rekla, če je to možno. Še moj je opazil ta absurd , drugače slep kot kura, pa je rekel da ne more verjeti da sploh kdo lahko pogleda tako žensko.
nesx, 10.11.2024 ob 11:21
ja res je zato jih pa čaka, če si ne najdejo bogatega fotrovega sinčka… mačke pri 45…
A smo enakopravni? Zakaj si pa moški pri 45 ne omislite kake atijeve dobro denarno preskrbljene punčke? Saj pa lahko tidi vi ponovite vajo, če je res tako uspešna.
Aja, ne znate? Ne upate? Ne morete? Niste konkurenčni? Jah… smola, a ne?
Bravo511, 10.11.2024 ob 17:18
Zadnjic sva z mozem ob kavi pri sosednji mizi slušala pogovor,je bila ženska ta glasna, da si ko moral slišati. Vsa umetna, prav grdo našminkana ženska , nič luštna, ampak se je metala ven kot da je kraljica. Oblečena v pajkice, na riti je imela vsite blazinice ,da so tirnice prav ven strlele , lasje peroksid beli, uničeni lasje, sam krep,dolgi rdeci špičasti nohti, trepalnice da je prav prepih naredila, napihnjeno znablji,pa razlaga na glas prijateljici ob kavi , da ona nekaj velja in ne bo šla z vsakim revežem, da si zasluži najboljše, da moški mora imeti slavo in denar . Moški jo pogledujejo. Za drugo mizo so sedele lustne punce, res lepotice, oblečene v kavbojke ali trenirko, lep obraz, lepi zdravi lasje, lepotice in se tiho pogovarjajo, ampak jih ni nihce pogledal, moški so začarano gledali tisto žensko ki je bila prav groteskno umetna in grda. Z možem sva si prav rekla, če je to možno. Še moj je opazil ta absurd , drugače slep kot kura, pa je rekel da ne more verjeti da sploh kdo lahko pogleda tako žensko.
To, kar sta vidva videla, je bila afna. Njen outfitt je povedal, da želi biti opažena, zato je tudi bila glasna in našemljena.
Tiste pri sosednji mizi so pa se želel družiti med seboj in ne priti na lov, zato tudi nihče ni zijal vanje. Se vidi od daleč, katera/kateri je na lovu za občudovalci, kdo pa ne. In tiste se pušča pri miru, ker sami tako želijo. Brez skrbi, ko kdo želi biti opažen, že zna opozoriti nase. Le da znajo oddajati signale pravim odjemalcem, ne kar vsem povprek.
Applause, 10.11.2024 ob 18:07
To, kar sta vidva videla, je bila afna. Njen outfitt je povedal, da želi biti opažena, zato je tudi bila glasna in našemljena.
Tiste pri sosednji mizi so pa se želel družiti med seboj in ne priti na lov, zato tudi nihče ni zijal vanje. Se vidi od daleč, katera/kateri je na lovu za občudovalci, kdo pa ne. In tiste se pušča pri miru, ker sami tako želijo. Brez skrbi, ko kdo želi biti opažen, že zna opozoriti nase. Le da znajo oddajati signale pravim odjemalcem, ne kar vsem povprek.
Res je tako. Te sive miške itak ponavadi niso nič boljše, se še hitreje užalijo, ker so bolj asocialne in nimajo tako trde kože, od moškega pa pričakuje da je nevem kaj. Ali pa so sive miške, ker so že zasedene in nimajo več potrebe za se kazat naokoli.
Te ki se ven kažejo, so vsaj za pogledat.
Nedolgo nazaj sem se včlanil na nek portal, z namenom iskanja partnerke za resno zvezo. Zraven vidim tudi rubriko “avanture” in “spremstvo”. Pa sem iz firba pogledal spremljevalke in skoraj doživel šok. Samske punce stare med 20 in 35 let se prodajajo kot bi bile otroške barbike. Razumem, da je tudi ženska kdaj hudo potrebna, ampak ne gre to tako. Meni s solidno plačo se tistih 100€ za seks zdi malo več kot drobiž. Ni ji pomemben videz, ni ji pomembna kemija, samo da dobi tistih 100€.
Ena mi je bila res simpatična (pustimo telo – govorim za obraz) in ker se je predstavljala kot samska, sem ji predlagal, da se kot 2 normalna človeka dobiva na pijači, se spoznava – potem pa kar bo bo (ciljal sem na kak zmenek iz katerega bi se kaj razvilo). Dejansko mi je bila simpatična in če bi s prostitucijo nehala, sem bil pripravljen skozi prste pogledat tudi njen bodycount (ki verjetno ni majhen). Gospodična se sploh ni zmenila za moj predlog, drugi dan je še dopolnila opis. Lahko bi ji brez problema dal 300€ in jo za ta denar kar nekaj časa f*kal, ampak ji tega nisem mogel narediti.
Žalostno, kako nizko se je pripravljena spustiti. In žalostno (tudi sramotno) od tistega, ki ji bo za seks plačal. To niti z denarjem ne bi smelo biti dosegljivo kar tako. Ampak dokler so tipi pripravljeni plačevati, bojo ženske lahko tako kasirale (dobi seks in še zaslužek).
Ana258, 28.10.2024 ob 07:15
Gibljes se v napačnih krogih. Pusti frizerke in kelnarce. Najdi si kulturno in izobraženo žensko, ki zna poskrbeti zase.
Oh ne posplošuj. Imam mag po starem in ti povem, da je razporeditev budal v vseh segmentih, izobrazenih in neozobrazenih, precej enaka. Imaš zelo prizemljene, normalne in razgledane frizetke in tudi precejšnje nadutice in kraljične med izobraženkami.
Je pa vse odvisno od tebe, kar izžarevaš, to srečuješ.